Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Έρχεται διήμερο ψυχεδέλειας στο Νιάρχο με το Music Escapades: In Orbit

Πρόλαβε εισιτήριο ή αλλιώς ζήσ'το από το σπίτι σου


Κατερίνα Ανδρομιδά

Τί περιμένουμε όλη την εβδομάδα; Ένα σαββατοκύριακο με τη παρέα, σωστή μουσική και (φιλοδοξούμε) ήλιο.

Από σήμερα έχεις διπλό λόγο να πανηγυρίζεις. Όχι μόνο επειδή είναι Παρασκευή αλλά επειδή απόψε και αύριο βράδυ στο Νιάρχο έρχεται το Music Escapades: In Orbit. Καλλιτέχνες της σύγχρονης ανεξάρτητης αθηναϊκής σκηνής έρχονται στο πάρκο και ένα είναι το σίγουρο, θα μας μαγέψουν...

Ψυχεδελικοί ήχοι από τους Dury Dava, neo-psychedelic από τους Whereswilder,  electropop  από τους Daphne and the Fuzz,  heavy psych από τους Noise Figures και ηλεκτρονικοί ήχοι από τους  Cayetano, Lip Forensics,  S.W.I.M. και της Danai Nielsen  είναι στο πρόγραμμα.

Δες το πρόγραμμα και προετοιμάσου...

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, 20.00

The Νoise Figures

Oι Νοise Figures, με πορεία από το 2012, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα psych rock άλμπουμ με blues αναφορές. Το δίδυμο του Γιώργου Νίκα (φωνητικά, τύμπανα) και του Στάμου Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνητικά), με πέντε ευρωπαϊκές περιοδείες και πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, υπόσχεται ένα live γεμάτο ενέργεια.

Στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά υλικό από τον τέταρτο τους δίσκο με τίτλο The Perfect Spell που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες μαζί με επιλεγμένα κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Whereswilder

Οι Whereswilder επιστρέφουν στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ με το ολοκαίνουργιο τρίτο άλμπουμ τους. Σε ένα tracklist ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση, οι Αθηναίοι rockers Whereswilder θα παρουσιάσουν νέες συνθέσεις μαζί με επιλογές από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές Yearling και Hotshot.

Έχοντας την εμπειρία των μεγάλων φεστιβάλ και ένα εξαιρετικό νέο άλμπουμ φτιαγμένο, όπως λέει, στη λογική "all killer - no filler mode", η neo-psychedelic μπάντα υπόσχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα!

Dury Dava

To πενταμελές σχήμα των πολλά υποσχόμενων Dury Dava (νταβαντούρι αν διαβαστεί ανάποδα) αποτελούν οι Γιωργής Καρράς (ηλεκτρική κιθάρα, dilruba), Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα, κρουστά), Δημήτρης Κούλογλου (φωνητικά, ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι), Κάρολος Μπεράχας (μπάσο, πλήκτρα, synth), Δημήτρης Πρόκος (κλαρινέτο, νέυ, synth). Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ θα συνδυάσουν κομμάτια του πολυσυζητημένου πρώτου τους δίσκου με κάποια καινούρια, τα οποία θα παιχτούν για πρώτη φορά δημόσια: τολμηρό ελληνόφωνο κράμα από ψυχεδελικό ροκ ήχο, kraut εμμονές και ανατολίτικα στοιχεία.

Daphne and the Fuzz

Η Δάφνη Λάζου, με το προσωπικό της σχήμα Daphne and the Fuzz, θα παρουσιάσει κυρίως νέα τραγούδια, αλλά και κάποια από τους προηγούμενους δίσκους της με το ανανεωμένο electronic set της. Θα αναδείξει με μελωδικότητα τα τραγούδια από το vintage pop αισθητικής ομώνυμο ντεμπούτο της, αλλά και το πιο εξωστρεφές μεταμεσονύχτιο δεύτερο άλμπουμ «2 ΑΜ» με ανεβασμένο tempo, συνδυάζοντας τη διαχρονική αύρα των Fleetwood Mac με το γαλλικό electro σε ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων 

Η δυνατότητα παρακολούθησης του Music Escapades: In Orbit, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τις συναυλίες διαδικτυακά σε αυτή τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η γκαλερί Sianti παρουσιάζει: «Απόστολος Γιαγιάννος: 50 χρόνια Τέχνη»

Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 28 Μαρτίου – Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ο ρόλος των γυναικών κατά την επανάσταση του 1821

Τιμάμε την αυριανή εθνική επέτειο παρακολουθώντας ένα εξαιρετικό βίντεο-μάθημα με τη φροντίδα του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Η Μάγισσα»: Ήρθε η ώρα να βγει αληθινό το όραμα της Θεοφανώς;

Λασκαραίοι και Γερακάρηδες παλεύουν για τη ζωή και την εξουσία

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής