Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ΕΛΤΑ τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων με μια νέα σειρά γραμματοσήμων

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Φιλοτελική έκδοση των ΕΛΤΑ - με νέα γραμματόσημα και η ειδική εκδήλωση στο Σύνταγμα για την προώθηση της φιλοζωίαςΤα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και υπενθυμίζουν πως η αυτή η θλιβερή πραγματικότητα είναι στο χέρι μας να αλλάξει, με τη δική μας ευαισθητοποίηση και φροντίδα.

Pixel

Όπως επισημαίνουν τα ΕΛΤΑ με αφορμή την ειδική κυκλοφορία, «ας αφιερώσουμε μια στιγμή για να θυμηθούμε τα εκατομμύρια αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα που υποφέρουν από πείνα, ασθένειες και εγκατάλειψη, που ζουν αβοήθητα σε έναν αφιλόξενο κόσμο. Κι ας δεσμευτούμε να κάνουμε τη διαφορά, εκπαιδεύοντας τον εαυτό μας στη δημιουργία μιας κουλτούρας που εκτιμά και σέβεται τη ζωή όλων των ζώων, που συμπονά και αγκαλιάζει». 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, Τρίτη 4 Απριλίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την ομώνυμη σειρά γραμματοσήμων, σε μια μικρή υπαίθρια γιορτή, παρέα με φιλοζωικές οργανώσεις.

Με σύνθημα «Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο», η γιορτή στα ΕΛΤΑ Συντάγματος φιλοδοξεί να σταθεί αφορμή ώστε κάποιοι τετράποδοι φίλοι, που φιλοξενούνται από φιλοζωικές οργανώσεις, να γνωρίσουν το παντοτινό τους σπίτι. 

 eltagrammatosima

Η Σειρά «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων» είναι μία ακόμα πράξη κοινωνικής ευθύνης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που, τα τελευταία χρόνια, επιλέγουν να προβάλλουν μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα, ευαίσθητα κοινωνικά μηνύματα. Αυτή την φορά, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η διαμόρφωση μίας βαθύτερης νοοτροπίας ευνσυναίσθησης απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Η σειρά γραμματοσήμων περιλαμβάνει, επίσης, Φάκελο Πρώτης Μέρας Κυκλοφορίας και Set Pack που περιέχει όλα μαζί τα προϊόντα. Μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο philotelismos.gr. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται η σφράγιση με την σφραγίδα πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, για τη δημιουργία σπάνιων φιλοτελικών αντικειμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπ.Εσωτερικών και σε αυτήν θα συμμετάσχουν: η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων - με ζώα από το «καταφύγιο του Σωκράτη» - η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, το Φιλοζωικό Σωματείο «Second Chance Animal Rescue Society Greece (SCARS)» και το Σωματείο «ninelivesgreece».

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Μαΐου

Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

O Devendra Banhart στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις, στο πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Apple Music αποκαλύπτει τη λίστα της με τους 100 καλύτερους δίσκους όλων των εποχών

Με τους Ms. Lauryn Hill, Michael Jackson, The Beatles, Prince και Frank Ocean στο top five της λίστας, δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο