Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«The Call Of The Heart», Ολιστικός Χορός με την Zola Dubnikova

Η μοναδική Zola Dubnikova 23-25 Ιουνίου, στο θέατρο ΠΛΥΦΑ



“Αυτός ο χορός είναι μια προσευχή. Μια προσευχή για τη γη και επομένως για τις γυναίκες. Είναι ένα κάλεσμα για τις γυναίκες να γνωρίσουν και να πιστέψουν στην ευφυία του σώματός τους, στην ιερότητα του χορού τους και στη δύναμη της φωνής τους. Μια προσευχή για όλες τις γυναίκες που δεν εκφράζονται, που συγκρατούν τον αυθεντικό εαυτό τους, που δε γνωρίζουν τη δύναμή τους  ως Θεραπεύτριες, ως Δημιουργοί της Ζωής.”  Zola Dubnikova 

Η μοναδική Zola Dubnikova επιστρέφει στην Ελλάδα για το συναρπαστικό, βαθιά θεραπευτικό και μυστικιστικό workshop “The Call of the Heart, όπου ο ολιστικός χορός συναντά τις αρχαίες πρακτικές των Σούφι και τις Tέχνες των Ναών (Τemple Arts) , από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου, στο θέατρο ΠΛΥΦΑ

Η Zola Dubnikova καλεί όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και χορευτικών ικανοτήτων σε μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία. Σε ένα μυστικιστικό και αλχημικό, αμιγώς γυναικείο ταξίδι, μέσα από το χορό και τις πρακτικές ενδυνάμωσης.

Αντλώντας έμπνευση από διαφορετικούς χρόνους και κόσμους, οι αρχαίες τεχνικές συνδυάζονται με τον σύγχρονο χορό, τον ιερό χορό, τον Ταοισμό, την επιστήμη της κίνησης και την τελετουργική διαδικασία. Χορεύουμε για την έκσταση της απελευθέρωσης, για το άνοιγμα της καρδιάς, διώχνοντας οτιδήποτε περιττό από το σώμα και την ψυχή, χτίζοντας εσωτερική απαλότητα και δύναμη ταυτόχρονα.

Ακούμε την εσωτερική μας φωνή και κάνουμε ένα ταξίδι, μαθαίνοντας  το ισχυρό λεξιλόγιο κίνησης βασισμένο στη μοναδική «Ολιστική Γλώσσα του Χορού» που δημιουργήθηκε από τη Zola Dubnikova.

Μεταξύ αιθέριων μελωδιών και deep trance -y ήχων, η μυστικιστική αρχαία και η παρούσα στιγμή συγχωνεύονται στο χωροχρόνο, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα. 

the-call-of-the-heart-1

Για τη Zola Dubnikova

Η Zola Dubnikova είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένη στη χρήση θεραπευτικών μορφών χορού για να ανυψώσει τις γυναίκες, να θεραπεύσει τις πληγές τους και να τις επανασυνδέσει με τη θεϊκή τους πηγή. Με την ανάμειξη του ιερού χορού, της τεχνικής κινησιολογίας, της σύγχρονης επιστήμης του σώματος, της εσωτερικής επίγνωσης, των γυναικείων τεχνών και του τελετουργικού, γεννήθηκε η μοναδική της προσέγγιση γνωστή ως «Ολιστική Γλώσσα του Χορού».

Με εκτενή εκπαίδευση σε σύγχρονες μορφές χορού και θεραπευτικές τέχνες καθώς και στην παράδοση του Odissi Temple Dance, στην παράδοση των Σούφι, στις τεχνικές στροβιλισμού Mevlana, στους χορούς του Δρόμου του Μεταξιού και στα μονοπάτια των Τσιγγάνων, η προσέγγισή της αναδεικνύει τη σοφία του αρχαίου τελετουργικού χορού μέσα από έναν ολιστικό φακό και προορίζεται να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους, ώστε να έχουν πρόσβαση στις θεϊκές τους ικανότητες. 

Με προσκλήσεις να διδάξει σε όλο τον κόσμο, η Zola Dubnikova, περιοδεύει συνεχώς για να παρουσιάσει εργαστήρια και συναυλίες. Είναι διευθύντρια 2 σχολών στο Ισραήλ, του School of Mystery, Sacred Dance & Feminine Arts και του Temple of Dance.

www.zoladubnikova.com

 

“THE CALL OF THE HEART”

ALCHEMYSTIC DANCE JOURNEY 

ZOLA DUBNIKOVA 

Παρασκευή 23 – Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 

Τόπος : θέατρο ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Αθήνα 104 47

Παρασκευή 23/6 στις 18:00 – 21:30

Σάββατο 24 & Κυριακή 25/6 στις 11:00 – 19:00 

Εγγραφές σε προνομιακή τιμή έως και 8 Μαΐου. 

Κράτηση θέσεων στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες  https://fb.me/e/YLPMNC5r

 

Διοργάνωση : Rhea Temple ~ Ritual Healing Arts

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς