Το νέο video clip του Moby είναι γροθιά στο στομάχι - AllYou.gr

Search

×

Σφάλμα

OBSS: Error on get sef url:.Could not resolve host: www.allyou.gr; Name or service not known
 

Το νέο video clip του Moby είναι γροθιά στο στομάχι

Στο νέο τραγούδι του Moby, την παράσταση δεν κλέβουν οι νότες αλλά οι εικόνες.

18 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

"Είναι ένα από τα καλύτερο βίντεο που έχουν φτιαχτεί ποτέ για κάποιο από τα τραγούδια μου". Με αυτά τα λόγια, ο Moby σχολιάζει στο Buzzfeed τις εικόνες που "ντύνουν" το νέο του τραγούδι "Are you lost in the World Like Me". 

Με ένα play, μπορείς εύκολα να καταλάβεις, ότι δεν υπερβάλει, ούτε περιαυτολογεί. Σε 3.15 λεπτά, οι εικόνες που έχει φιλοτεχνήσει ο animator Steve Cutts, καταφέρνουν να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα για το πως ο σύγχρονος άνθρωπος χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες.

Μια γυναίκα στέλνει χαμογελαστές φάτσες ενώ στην ουσία κοιτάει με απάθεια την οθόνη της. Μια άλλη βγάζει selfie ενώ πίσω της καίγεται ο τόπος. Σε ένα εστιατόριο οι θαμώνες στέκονται με τα κινητά πάνω από το φαγητό τους. Και στο τέλος ένας γκρεμός καταπίνει τους πάντες, καθώς δεν κοίταγαν μπροστά τους αλλά στην οθόνη. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει κάποιος που δεν βρίσκεται με το κινητό στο χέρι, όμως οι γύρω του τον κάνουν να νιώθει μόνος, σα να αδυνατεί να συγχρονιστεί με την πραγματικότητα.

"Για εμένα το βίντεο έχει να κάνει με την αυξανόμενη εξάρτηση μας στη τεχνολογία και για την ανθρώπινη αλληλεπίδραση στις ημέρες μας ή την έλλειψη της. Εστιάζει στον τρόπο που η τεχνολογία μας αλλάζει, στο ότι γίναμε απαθείς και επίσης στον ευρύτερο ρυθμό που ζούμε σήμερα, στα πράγματα που δίνουμε προτεραιότητα" αναφέρει ο Cutts. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Pump up the volume

Athens Music Week: H πόλη plugged in

Non smoking beach

Τα έμαθες; Επιτέλους και μια χρήσιμη πρωτοβουλία.

30 μικρά έργα τέχνης στο Κέντρο της Αθήνας!

Δες τα εδώ και φωτογράφισε τα downtown