10 γυναίκες αποδεικνύουν υπέροχα τη δύναμη των κοπλιμέντων

Ο πιο απλός τρόπος για να φέρεις το γέλιο σε κάποιον, είναι να δεις την ομορφιά του και να του την επισημάνεις.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Μέσα από τις δυσκολίες μπορούν να γεννηθούν πολύ όμορφα πράγματα. Αυτό αποδεικνύει και ένα project από τον Mehmet Genç. O Genç είναι επαγγελματίας φωτογράφος και γυρίζει τον κόσμο με στόχο να αποτυπώσει τους ανθρώπους που ζουν σε κάθε γωνιά της γης. Στην πορεία της δουλειάς του, έχει φυσικά συναντήσει εμπόδια και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι δε μπορούν εύκολα να τον εμπιστευτούν όλοι όσοι θέλει ο ίδιος να φωτογραφίσει.

"Αν πας σε απομακρυσμένη περιοχή, συχνά οι άνθρωποι δεν είναι χαλαροί με το να τους βγάζεις φωτογραφία" ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Upworthy. Έτσι, προσπαθώντας να βρει ένα τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να τον εμπιστευτούν γρήγορα, έκανε ένα... πείραμα. Σε ένα ταξίδι του στο San Cristobal του Μεξικό, το 2015,  ενώ φωτογράφιζε μια ντόπια γυναίκα της είπε αυτό που σκεφτόταν: "Είσαι τόσο όμορφη". Το πρόσωπο της φωτίστηκε...

Κάπου εκεί αποφάσισε να κάνει το project "You are So Beautiful". Άρχισε να φωτογραφίζει ανθρώπους τη στιγμή ακριβώς που τους έλεγε από καρδιάς ένα κοπλιμέντο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και προφανώς έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ο Genç, ξεχωρίζει.

beautuful1.JPGbeautiful1s.JPG

beautiful2.JPGbeautiful2ss.jpg

beautiful3.JPGbeautiful3s.JPG 

beautiful4.JPGbeautiful4s.JPG 

beautiful5.JPGbeautiful5s.JPG 

beautiful6.JPGbeautiful6s.JPG 

beautiful7.JPGbeautiful7s.JPG 

beautiful8.JPGbeautiful8s.JPG 

beautiful9.JPGbeautiful9s.JPG

beautiful101.jpgbeautiful10s1.jpg

Ο Genç τονίζει στο Upworthy ότι τα κοπλιμέντα του, ήταν πάνω από κάθε γλώσσα, κάθε πολιτισμό και κάθε ηλικία. Και αν και ο ίδιος το έκανε για ένα φωτογραφικό project, θεωρεί ότι στο τέλος αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι ότι είναι πραγματικά εύκολο να κάνεις κάποιον χαρούμενο. "Μπορείς απλα να πεις δυο λέξεις και... οι άνθρωποι γίνονται τοσο χαρούμενοι! Δεν έχει σημασία τι ηλικία έχουν και που βρίσκονται".



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares