Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

H επιστροφή της Bridget Jones

Το  iconic σύμβολο των singles 


Ρόμυ Μελάνι

Απενοχοποίησε τα Σαββατόβραδα με τις πυτζάμες μας στον καναπέ, με πατατάκια, σειρές και κρασί  γι αυτό και την αγαπάμε. Γιατί μας έκανε να αισθανόμαστε καλύτερα με τις ατέλειες μας και μας έδειξε ότι η αληθινή αγάπη είναι εκεί έξω και  μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αλλά θα την βρούμε.
Είναι iconic σύμβολο των singles για γενιές και γενιές. Μας έκανε να γελάμε και να μην πεθαίνουμε από τύψεις όταν αράζουμε στον καναπέ με τις διαφορετικές πυτζάμες μας, με σακούλες σνακς κι ένα άδειο μπουκάλι κρασί στο τραπεζάκι. 
Αλλά κυρίως να είμαστε πάντα αισιόδοξες, γιατί κι εσύ μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο όπως ο Daniel Clever, που σκοντάφτει πάνω σου, και κάνει ένα κορίτσι να ονειρεύεται.
https://www.instagram.com/p/B4pUthElu3M/
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει τις περισσότερες προβολές στις κλασσικές επιλογές των δορυφορικών καναλιών με χιλιάδες followers και χτυπήματα στο youtube.

Eτσι λοιπόν η Bridget αποφασίζει να γυρίσει στην ζωή μας. Αφού μοιράστηκε μαζί μας το ημερολόγιο της που κρατούσε  για να καταγράψει τις προσπάθειές της να σταματήσει το κάπνισμα, να χάσει βάρος και να βρει τον κύριο Right, ετοιμάζεται και ετοιμαζόμαστε κι εμείς μαζί της για νέες περιπέτειες.
https://www.instagram.com/p/B4eFxE9gqTc/
Οι φαν της Bridget Jones αντιμετωπίστηκαν σε τρεις ένδοξες ταινίες, το μωρό της Bridget Jones είναι η πιο πρόσφατη έκδοση (ο θεός να ευλογεί, τον Patrick Dempsey) και ακούγεται σαν μια ακόμα βερσιόν σε ταινία πως θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά των παραγωγών.
Μια τέταρτη ταινία της Bridget Jones, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού singles.
https://www.instagram.com/p/B4hSO7nIZZZ/
Η Renée Zelwegger αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας της ταινίας Judy, βρίσκεται συχνά μπροστά από δημοσιογραφικά μικρόφωνα. Ετσι η ηθοποιός αναστάτωσε τους φανς της Bridget Jones κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο αυστραλιανό  talk show  The Project.
https://www.instagram.com/p/B4QWGAxH7vm/
Σ ερώτηση αν θα ξαναέπαιρνε μέρος σ' ενα ακόμα sequel εκείνη απάντησε: To γνωρίζω ότι η  Helen Fielding (μια από τους σεναριογράφους της Bridget) έχει ήδη γράψει το καινούργιο βιβλίο. Είναι το Mad about the boy που το αγάπησα με την πρώτη ανάγνωση. Εννοώ ότι αν με καλέσουν απ την παραγωγή θα πάω... τρέχοντας!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30