Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Εργοστάσιο καρδιάς

Ένα Εργοστάσιο Καρδιάς μόνο γι ' απόψε το βράδι, σε μυστική τοποθεσία στην Αθήνα θ ' ανοίξει διάπλατα τα… φύλλα του



Προσπερνάς τ’ ανθοπωλεία με τα κόκκινα ήλιον μπαλόνια, τις βιτρίνες με τα λούτρινα αρκούδια, τ’ αυτοκόλλητα που σου στέλνει το viber και έχεις για τα καλά μπει στο mood του πιο κιτς Αγίου απαρχής καψούρας.
Σ’ αρέσει, αλλά εσύ μέσα σου κουβαλάς το σύμβολο του έρωτα που δεν είναι άλλο από μια  σπασμένη καρδιά σε χίλια κομμάτια. Είναι παράξενο αλλά όταν ρωτάς τους ανθρώπους για τον έρωτα, θ’ ακούσεις στόρι με τις  πιο ματωμένες καρδιές που έχεις δει ποτέ. Πως έκλαψα, πόσο πόνεσα, πόσο χρεώθηκα, πως ξεκλειδώθηκα και μετά ξέχασα για χάρη σου το συνδυασμό απ’ τα λουκέτα μου.
14 Φεβρουαρίου: Του Αγίου Βαλεντίνου – η ημέρα των ερωτευμένων. Ένα  love to hate πανηγύρι  που πολλοί αγαπούν και ακόμη πιο πολλοί αγαπούν να μισούν.
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν κάποιοι περιμένουν με αγωνία σήμερα να ζήσουν την φιέστα της Sarah Kay φλόγωσης τους. Πιο σίγουρη είμαι πως κάποιοι σίγουρα συνδέουν την μαγεία της αγάπης με την έλλειψή της. Με Μπαλαντάιν'ς, Βοσκόπουλο και «μην φύγεις Ντόρη μου θα φαρμακωθώ».

Έρωτας: Eνας ιός που όλοι θέλουμε να μας μεταδώσουν και να μεταδώσουμε. Να κολλήσουμε από τα φιλιά άγρια χαρά αλλά και  απόγνωση του γκρεμού. Η σκοτεινή του πλευρά άλλωστε, συνήθως η πιο ντεκαντάνς, είναι και η πιο θεατράλε που δίνει τροφή στους καλλιτέχνες.

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα όλες τις φάσεις που μπορεί να δει κανείς  μέσα από το καλειδοσκόπιο του έρωτα, από ένα ζευγάρι;
Η  Αλεξάνδρα Κολλάρου και ο Δημήτρης Λιόσης, ένα πρώην ζευγάρι και συμφοιτητές last year, δώσαν ξανά ραντεβού κι απλώσαν στο τραπέζι αυτήν την φορά τον έρωτα και την σημειολογία του.  Τις  αναρίθμητες απεικονίσεις που καταγράφονται στην καρδιά μας: Είχαν στις τσέπες τους κλειδιά, σατέν κορδελάκια, καρφιά, πιστωτικές, μίνι teddy bears, αμπούλες, σαχαρόπηκτα χαπάκια και φτιάξαν μια άπειρης καψούρας συλλογή καρδιές από ρητίνες.  Καρδούλες μικρογλυπτά που εμπεριέχουν μέσα τους όλα τα συναισθήματα που συνδέονται με τον έρωτα.
https://www.instagram.com/p/B8BPZjsgxfr/

Καρδιές la,la land, καρδιές bad mood, καρδιές θρύψαλα, κρύες, χρεωμένες, εμπριμέ γυαλιστερές, between, μαύρες, με αμπάρες και ότι μπορείς να νιώσεις. Περισσότερες από 400 καρδιές, η καθεμία μοναδική και πολύτιμη, μες την διαφορετικότητά της,  όπως και η καρδιά η δικιά σου.
https://www.instagram.com/p/B8L43qbAzpf/
Πετάνε βεγγαλικά ή τα σπάνε, ανάλογα την προοπτική που έχει μάθει ο καθένας, την αρρώστια και την ίαση που λέγεται έρωτας και μας προτρέπουν να αγαπάμε πρώτα απ' όλους τον εαυτό μας, όποιες και αν είναι οι συνθήκες μας.

"Η δημιουργική διαδικασία, λόγω της φύσης του υλικού, ήταν επίπονη και με έντονο το στοιχείο του απρόβλεπτου, ταυτόχρονα όμως εξαιρετικά ικανοποιητική, ενώ κάθε έργο, φτιαγμένο στο χέρι με φροντίδα, έχει τη δική του ιστορία" λένε οι εικαστικοί εργάτες.
https://www.instagram.com/p/B8bCqELgTHx/

Ακριβώς όπως η αγάπη.

Οι εργοστασιάρχες μας συμβουλεύουν: «Οι καρδιές θα σου φέρουν τύχη και θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή με την πάροδο του χρόνου. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστάται να πάρεις αρκετές καρδιές. Για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για εκείνο το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σου ή για το πλέον ξεχωριστό άτομο: τον εαυτό σου»  

Μικρές, μεσαίες και μεγάλες καρδιές, μία από όλες είναι η δική σου.

 

https://www.instagram.com/p/B7ZAaiZJLVO/

Χορηγός της έκθεσης είναι το νέο, επετειακό κρασί της οινοποιίας Μπουτάρη: “Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvée Speciale 2019”. Επιλεγμένος, επετειακός οίνος από τον ιδιόκτητο αμπελώνα Μπουτάρη στην Μαντινεία που προέρχεται 100% από την ποικιλία Μοσχοφίλερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσεις πρόσκληση πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στη λίστα online, στη διεύθυνση: http://alexandrakollaros.com/get-a-heart/

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ την καρδιά που σου αξίζει.

#getaheart.  

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ