Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Θες να κλεφτούμε;» μυστικός γάμος αλά Χόλιγουντ

Πάρε ιδέες με μερικά από τα πιο hot celeb ζευγάρια που παντρεύτηκαν κρυφά!



 

Μια παράπλευρη απώλεια της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν οι τελετές γάμου. Πολλά προσκλητήρια γύρισαν πίσω και κάποια δεν στάλθηκαν καν. Ενώ το πολυπόθητο τούλι αντί για νυφικό έμεινε να στολίζει ανεπίδοτες μπομπονιέρες. Με την καραντίνα, τα μέτρα προστασίας, τον αριθμό καλεσμένων αλλά και τις ρυθμίσεις περί του μυστηρίου του γάμου που συνεχώς άλλαζαν εξαιτίας των αλλαγών που έφερε η πανδημία. Πολλοί γάμοι έμειναν στο περίμενε…

Όμως υπήρχαν κι αυτοί που το είδαν όλο αυτό για να ζήσουν το γάμο τους όπως πράγματι το ονειρεύονταν και όχι όπως θα το επιθυμούσαν οι γονείς, τα σόγια ή οι καλεσμένοι τους!

Αυτό που χρειάζεται ένας ιδανικός γάμος συνοψίζεται σε μία μόνο λέξη: «εσάς»! Εσένα δηλαδή και τον εκλεκτό της καρδιάς σου! Το έκαναν παλιά στις ελληνικές ταινίες, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν και οι αστέρες του Χόλιγουντ και όχι μόνο στα κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά πλατό, αλλά και στην κανονική τους ζωή.

Για να σε ωθήσουμε να ακούσεις και να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να παντρευτείς με συνοπτικές αλλά ουσιαστικές διαδικασίες φέρνουμε ως παράδειγμα 9 μόνο από τις λαμπερές περιπτώσεις «γάμων στα κρυφά» που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε διάσημα ζευγάρια.

 

 

Scarlett Johansson και Colin Jost

Δεν ποζάρει κάθε ζευγάρι διασημοτήτων τα κοινά του όνειρα στα ιλουστρασιόν εξώφυλλα των περιοδικών και ούτε έχει ανάγκη από νυφικά μεγάλων οίκων. Στην πραγματικότητα, για πολλούς, η διατήρηση του γάμου τους ως κάτι το μυστικό είναι ο απώτερος στόχος. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που το αποδεικνύει περίτρανα, η Scarlett Johansson, που παντρεύτηκε τον Colin Jost το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε μια «οικεία τελετή με την άμεση οικογένεια και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας COVID-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC».

 

 

Emma Stone και Dave McCary

Η Emma Stone και ο Dave McCary είναι πλέον σύζυγοι, μια φήμη που επιβεβαιώθηκε στο περιοδικό People. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δέσμευσή του στο Instagram τον Δεκέμβριο και τώρα προφανώς έχουν δεσμευτεί και με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αυτή η είδηση ​​ακολουθεί τις φήμες ότι ο Stone και ο McCary παντρεύτηκαν κρυφά, ειδικά αφού είχαν φωτογραφηθεί νωρίτερα αυτό το μήνα φορώντας χρυσές βέρες.

 

 

Gisele Bündchen και Tom Brady

Παρόλο που φωτογραφήθηκαν μαζί σε ατελείωτα κόκκινα χαλιά, το supermodel ο καλός της δεν έστειλαν πρόσκληση σε φωτογράφους για τον γάμο τους στην Κόστα Ρίκα το 2009.

 

 

Rachel Weisz και Daniel Craig

Οι δύο έπαιξαν ένα παντρεμένο ζευγάρι στην ταινία τους Dream House, αλλά μόλις το 2011 έγιναν επισήμως σύζυγοι όταν παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη, στην οποία παρακολούθησαν μόνο τέσσερα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του γιου και της κόρης του.

 

 

Penélope Cruz και Javier Bardem

Οι δύο Ισπανοί ηθοποιοί γνώριζαν ο ένας τον άλλο για χρόνια πριν τελικά καταλήξουν μαζί. Παντρεύτηκαν το 2010 σε μια μυστική τελετή στις Μπαχάμες και η νύφη φορούσε ένα φόρεμα από τον John Galliano.

 

 

Cameron Diaz και Benji Madden

Αν και μικρός, ο γάμος της Diaz με τον rocker Madden ήταν αρκετά χολιγουντιανός. Οι Drew Barrymore και Nicole Richie υπηρέτησαν ως παράνυμφες, ενώ οι καλεσμένοι περιλάμβαναν τους Gwyneth Paltrow, Toni Collette και Judd Apatow. Όσο για τη μουσική; Ο Ryan Adams έκανε σερενάδες τους νεόνυμφους και, φυσικά, ο Lionel Richie ανέβηκε στη σκηνή για ένα τραγούδι έκπληξη.

 

 

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Παρόλο που το πρόσωπό της και οι εκφράσεις της τα αποκάλυπταν όλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Late Late Show», η Kunis παρέμεινε σιωπηλή για να μοιραστεί επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το μυστικό γάμο της στον Kutcher.

 

 

Jennifer Aniston και Justin Theroux

Μετά από μια τριετή δέσμευση, οι συμπρωταγωνιστές του Wanderlust Aniston και Theroux έδεσαν τον κόμπο σε μια γαμήλια τελετή έκπληξης στο σπίτι τους στο Bel Air. Το ζευγάρι προσκάλεσε φίλους Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres, Lake Bell, John Krasinski και Emily Blunt με το πρόσχημα ενός πάρτι γενεθλίων για τον 44ο Theroux. Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να κρατηθεί ένα μυστικό στο Χόλιγουντ;

 

 

Blake Lively και Ryan Reynolds

Παρόλο που άφησε τη Martha Stewart Weddings να γράψει για τον γάμους της στο Charleston, καταφέραμε να ρίξουμε μόνο μια φευγαλέα ματιά στο επί παραγγελία φόρεμα της Marchesa, το οποίο η Lively λέγεται ότι φορούσε όταν παντρεύτηκε τον Reynolds.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς