Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τι φέρνει η Πανσέληνος του Αυγούστου για κάθε ζώδιο

 

Που γίνεται στον Υδροχόο στις 22/8 και δίνει έμφαση στον ερωτισμό



 

 

Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου μπορεί να σας εμπνεύσει να αξιοποιήσετε το εσωτερικό σας δυναμικό. Ο Υδροχόος δίνει προτεραιότητα στην κοινότητα έναντι του εαυτού του και σιχαίνεται τη σύμβαση. Εν τω μεταξύ, το αντίθετο ή αδελφικό τους ζώδιο, ο Λέων, δεν ντρέπεται να βγάζει selfies, να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στη φροντίδα του εαυτού του, να αγκαλιάζει αυτό που είναι δημοφιλές και να το παρουσιάζει με τρόπο που να αποφέρει πολλά χειροκροτήματα. Και ενώ αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, αντιτίθεται στον ήλιο στον τελευταίο βαθμό του Λέοντα.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε 29 μοίρες οποιουδήποτε ζωδίου, μπορείτε να περιμένετε ότι θα βιώσετε την πιο έντονη, κορυφαία ενέργεια αυτού του ζωδίου - καθώς και μια αίσθηση κατεπείγοντος. Έτσι, με τον ήλιο στους 29 βαθμούς Λέοντα, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να πυροδοτήσει την αιχμή της βασιλικής ενέργειας (ή όπως θα έλεγε το TikTok: ενέργεια του κύριου χαρακτήρα). Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πραγματικά άνετα στο δέρμα σας, στην κορυφή του παιχνιδιού σας, λαχταρώντας την αναγνώριση και να οδηγηθείτε να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τις επιθυμίες σας να εκπληρώνονται - επειδή είστε ο πρωταγωνιστής αυτής της κινηματογραφικής στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική κατανάλωση αυτής της ενέργειας θα μπορούσε να οδηγήσει σε απληστία και αυτο-απορρόφηση, η οποία είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να παραμείνετε γειωμένοι ενώ αξιοποιείτε την πλευστότητα και τη λάμψη της στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CS184TZqIwE/

Μια όμορφη σύνδεση με τον Δία πυροδοτεί αφθονία

Η κύρια όψη που κάνει η πανσέληνος είναι μια στενή σύνδεση με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, δίνοντας τη θέση του σε μια έκρηξη αισιοδοξίας, τύχης και επιτυχίας. Και με τους δύο στον προσωπικό Υδροχόο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας φίλους, τους στενότερους συναδέλφους σας, μια ομάδα ή παρέα ή σύλλογο που λατρεύετε να είναι μέρος του. Και θα διευκολύνει επίσης να το χτυπήσετε με νέες συνδέσεις. Το μεγεθυντικό μήνυμα του Δία είναι γενικά «όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο», και σε αυτή την περίπτωση, ενώ κάνει μια σημαντική εμφάνιση στον κοινόχρηστο Υδροχόο, θα σας παροτρύνει να καλωσορίσετε οποιονδήποτε και οποιονδήποτε παίζει στο κύκλο σας.

https://www.instagram.com/p/CS1r6jmHdLc/

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος φέρνουν σοβαρό ρομαντισμό στο προσκήνιο

Την ημέρα της πανσελήνου, ο πλανήτης της αγάπης, τώρα που είναι προσανατολισμένος στη σύμπραξη Ζυγός, και ο πλανήτης της δέσμευσης, στον Υδροχόο - ναι, ακριβώς όπως αυτή η πανσέληνος και ο Δίας - θα κατευθυνθεί προς ένα εναρμονισμένο τρίγωνο, εμποτίζοντας αυτήν την πανσέληνο με έναν βαρύ τόνο γύρω από το ρομαντισμό. Εάν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσατε να αποφασίσετε ότι το φλερτ και η διασκέδαση δεν σας ικανοποιούν πλήρως πια. Σε μια κατάσταση ή μια σχέση που θα θέλατε να φτάσει σε πιο ώριμο επίπεδο; Θα μπορούσατε πραγματικά να νιώσετε αυτήν την πτυχή, καθώς θα σας βοηθήσει να οραματιστείτε, να σταθείτε και να προχωρήσετε την μπάλα προς τα εμπρός για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας - ή να κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση πρόκειται να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι στην αγάπη.

Αλλά αυτή η πανσέληνος δεν βγάζει μόνο τη βαριά αίσθηση "βάλτε ένα δαχτυλίδι". Συμβαίνει επίσης την ίδια στιγμή που ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του σεξ, στην Παρθένο σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο για τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και της εξέγερσης, στον Ταύρο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας - ειδικά στο κρεβάτι. Θα θελήσετε να αγκαλιάσετε την οικειότητα, την ευχαρίστηση και τη σύνδεση.

https://www.instagram.com/p/CS1e42KMnyB/

Κριός

Η πανσέληνος πέφτει στον ενδέκατο οίκο δικτύωσής σας ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα στον έβδομο οίκο συνεργασίας σας, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα σχέδια της ομάδας και τους δεσμούς one-on-one στους οποίους θέλετε περισσότερο να ρίξετε την ενέργειά σας.

 

Ταύρος

Με τον δέκατο οίκο καριέρας σας να φωτίζεται από αυτήν την πανσέληνο και τη γλυκιά Αφροδίτη στον έκτο οίκο ευεξίας σας, θα μπορούσατε να είστε διχασμένοι μεταξύ της προσπάθειας για επαγγελματική αναγνώριση και της φροντίδας για την ευημερία σας. Να ξέρετε ότι τα αξίζετε όλα.

 

Δίδυμοι

Η πανσέληνος πέφτει στον ένατο οίκο περιπέτειας, ενώ η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο ρομαντικό σας σπίτι, οπότε η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας είναι πραγματικά το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το φεγγάρι.

 

Καρκίνος

Πέφτοντας στον όγδοο οίκο σας με συναισθηματικούς δεσμούς, ενώ η γλυκιά Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε απίστευτα υποστηριζόμενοι και αγαπημένοι από τον πλησιέστερο και αγαπημένο σας. Και η απόλαυση με αυτή την αίσθηση ασφάλειας θα είναι καταπληκτική.

 

Λέων

Τώρα στο τέλος της σεζόν σας, η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο συνεργασίας σας, ενώ η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Θα μπορούσε να είναι καιρός για μια σταθερή καρδιά με κάποιον ειδικό για αυτό που θέλετε και χρειάζεστε μακροπρόθεσμα.

 

Παρθένος

Η πανσέληνος βρίσκεται στον έκτο οίκο ευεξίας σας, ενώ η κοινωνική Αφροδίτη βρίσκεται στο δεύτερο σπίτι εισοδήματός σας, οπότε αυτή μπορεί να είναι μια θαυμάσια στιγμή για να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ της αυτο-φροντίδας και της ανάπτυξης της επιχείρησής σας και των ταμειακών ροών.

https://www.instagram.com/p/CS1yiWCPGpm/

Ζυγός

Με την πανσέληνο να πέφτει στον πέμπτο οίκο ρομαντισμού και αυτοέκφρασης και τη ρομαντική Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας, αφήνοντας τα συγκεκριμένα σχέδια και βλέποντας πού παίρνει η στιγμή, μπορείτε να φέρετε πολλή μαγεία.

 

Σκορπιός

Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής και τη γλυκιά Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο πνευματικότητας, οι υπερ-ιδιωτικές, διαλογιστικές στιγμές με κάποιον ξεχωριστό μπορούν να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.

 

Τοξότης

Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, ενώ η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο δικτύωσής σας, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ζωντανή για σύνδεση - και νιώθοντας σαν μέρος κάτι σημαντικού έξω από τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Ο δεύτερος οίκος εισοδήματός σας φωτίζεται από αυτή την πανσέληνο και η κοινωνική Αφροδίτη φωτίζει τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, ώστε να μπορείτε να περιμένετε την επάξια αναγνώριση και πιθανώς την ενίσχυση της κερδοφορίας.

 

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος πέφτει στο ζώδιό σας, ενώ η ρομαντική Αφροδίτη προσγειώνεται στον ένατο οίκο περιπέτειάς σας, οπότε θα μπορούσε να αισθανθείτε ότι είναι η ευκαιρία να δημιουργήσετε μερικές πολύ υπέροχες αναμνήσεις με τον πλησιέστερο και αγαπημένο σας, πριν χαλαρώσει το καλοκαίρι.

 

Ιχθύς

Με την πανσέληνο στον δωδέκατο οίκο πνευματικότητας και την γλυκιά Αφροδίτη στον όγδοο οίκο συναισθηματικών δεσμών, το να είσαι ευάλωτος και να μοιράζεσαι τις λεπτομέρειες των βαθύτερων πληγών σου θα μπορούσε να οδηγήσει στο είδος της σύνδεσης που λαχταράς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο