Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Νέα Σελήνη του Σκορπιού στις 4 Νοεμβρίου είναι τόσο ηλεκτρισμένη που δεν θα περάσει απαρατήρητη

Δες τι αλλαγές φέρνει και πώς σε επηρεάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου



Η εποχή του Σκορπιού είναι σε πλήρη εξέλιξη και το πέπλο - μια ασπίδα που διαχωρίζει το φυσικό από το πνευματικό - είναι στο πιο λεπτό του. Καθώς μπαίνουμε στον προτελευταίο μήνα του χρόνου, η αιθέρια, μαγική ενέργεια του σταθερού ζωδίου του νερού θα μας οδηγήσει σε πυρετό. Καλώντας μας να έρθουμε σε επαφή με τη σκιώδη πλευρά της ζωής για να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε την εσωτερική μας αλήθεια, η νέα σελήνη του Σκορπιού εμφανίζεται στις 4 Νοεμβρίου περίπου στις 11:02:00πμ.

Η νέα σελήνη στον Σκορπιό προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκαιρία να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας

Τα νέα φεγγάρια — τα οποία συμβαίνουν όταν ο ήλιος με αυτοπεποίθηση συνδυάζεται με το φεγγάρι που αναζητά ασφάλεια — γενικά προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε σαφήνεια γύρω από ένα νέο κεφάλαιο που θέλετε να γράψετε κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων (μέχρι την επόμενη πανσέληνο) και επόμενους έξι μήνες (όταν συμβεί η αντίστοιχη πανσέληνος).

Με τη νέα σελήνη αυτού του μήνα να πέφτει στον μαγνητικό, βαθιά συναισθηματικό, πνευματικά προικισμένο Σκορπιό, θα νιώσετε ακόμα πιο συνδεδεμένοι με τη διαίσθησή σας και δυνητικά πρόθυμοι να κολυμπήσετε σε δυνατά, περίπλοκα συναισθήματα.

Η εγγύτητα σε μια έκλειψη και η αντίθεση με τον Ουρανό πυροδοτούν σημαντικές αλλαγές.

Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο έντονη και να αλλάζει το παιχνίδι, καθώς πέφτει μέσα στον ίδιο μήνα και μόλις δύο εβδομάδες πριν από μια έκλειψη Σελήνης στο αντίθετο ζώδιο. Οι εκλείψεις φέρνουν μεγάλες αναταράξεις και ξαφνικές μετατοπίσεις, και αυτή η νέα σελήνη χρησιμεύει ως προεπισκόπηση αυτής της ενέργειας.

Η κύρια πτυχή που κάνει είναι μια αντίθεση με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και της εξέγερσης, στον Ταύρο, που μπορεί να προκαλέσει άγχος και επιθυμία να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Περιμένετε το απροσδόκητο και μια ώθηση να κινηθείτε σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία χρημάτων, τους κοινούς πόρους και την οικειότητα, καθώς αυτοί είναι οι τομείς της ζωής που κυβερνούν ο Ταύρος και ο Σκορπιός.

neaselnov

Και παρόλο που η αλλαγή είναι συχνά αποθαρρυντική, οποιαδήποτε ανησυχία ή νευρικότητα που βιώνετε γύρω από αυτή τη νέα σελήνη θα πρέπει να μοιάζει αρκετά οικεία. Σε τελική ανάλυση, το 2021 έχει χαρακτηριστεί από ένα συνεχές, ανατρεπτικό τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου, του πλανήτη των περιορισμών και των ορίων, και του Ουρανού, επομένως είναι απολύτως λογικό τόσα πολλά σεληνιακά γεγονότα - στην πραγματικότητα, τα τρία τελευταία νέα φεγγάρια τον Οκτώβριο, Σεπτέμβριο και Αύγουστο — υπογράμμισαν αυτό το θέμα. Μέχρι τώρα, μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας λένε να προετοιμαστείτε για αποσταθεροποίηση, αλλά θα πρέπει επίσης να είστε αρκετά χαλαροί όποτε συμβαίνει.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη λειαίνουν τις τραχιές άκρες αυτού του ηλεκτρισμένου φεγγαριού

Αν και η αντίθεση της νέας σελήνης του Σκορπιού με τον Ουρανό θα μπορούσε να προκαλέσει σοκ στο σύστημα -καλώς ή κακώς- ένα γλυκό, φιλικό εξάγωνο μεταξύ του αγγελιοφόρου Ερμή στο ζώδιο του αέρα που αναζητά ισορροπία και της προσανατολισμένης στη σχέση Αφροδίτης στον φλογερό Τοξότη που αγαπά την αλήθεια, εμφανίζεται επίσης στον ορίζοντα της νέας σελήνης, η οποία μπορεί να κάνει ευκολότερη την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε βολίδων που ανεβάζουν τα φρύδια. Η σύνδεση με τους κοντινότερους και τους αγαπημένους σας έρχεται πιο φυσικά και οι εγκάρδιες, άμεσες, αφιλτράριστες συνομιλίες θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε υποστήριξη καθώς βιώνετε τυχόν άγριες ανατροπές που προκύπτουν τώρα.

 https://www.instagram.com/p/CVw0VITBMwK/

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η νέα σελήνη του Σκορπιού, με βάση το ζώδιό σας:

Κριός

Με τη νέα σελήνη να πέφτει στον όγδοο οίκο της σεξουαλικής σας οικειότητας και των κοινών πόρων, θα συντονιστείτε σε ό,τι χρειάζεστε -και τις αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνετε- για να αισθάνεστε πιο άνετα όταν μοιράζεστε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή το κρεβάτι σας.

Ταύρος

Η νέα σελήνη πέφτει στον έβδομο οίκο της εταιρικής σχέσης σας, οπότε αυτή η στιγμή είναι για να πάρετε τον παλμό της αμοιβαιότητας στους κοντινότερους και αγαπημένους σας δεσμούς, είτε είναι ρομαντικοί, πλατωνικοί ή επαγγελματικοί.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον έκτο οίκο της ρουτίνας και της ευεξίας σας, επομένως είναι μια γλυκιά ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας γύρω από αυτό που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση για να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και ζωτικοί.

Καρκίνος

Πέφτοντας στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας, αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να κινείται σε μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση με την τρέχουσα ή δυνητικά νέα σας φλόγα.

Λέων

Η νέα σελήνη πέφτει στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, θέτοντας τις βάσεις για μια μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ή για να ξεκινήσει μια εντελώς νέα εποχή για την εσωτερική, οικεία ζωή σας.

Παρθένος

Η νέα σελήνη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας αναδεικνύει την περιέργεια και την κοινωνική σας ενέργεια, βοηθώντας σας να συνδεθείτε με άλλους και να σκεφτείτε ιδέες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ικανοποιητική συνεργασία.

Ζυγός

Επειδή η νέα σελήνη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, είναι καιρός για να σκεφτείτε μια ικανοποιητική νέα κατεύθυνση για να επενδύσετε ή να φέρετε τις δεξιότητές σας στο τραπέζι για να ενισχύσετε τις ταμειακές ροές σας.

Σκορπιός

Χάρη στη νέα σελήνη που πέφτει στο ζώδιό σας, αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο εμφάνισής σας στον κόσμο. Οι δικοί σας στόχοι - καθώς και αυτοί που σχετίζονται με τη συνεργασία - είναι βέβαιο ότι θα τονιστούν τώρα.

Τοξότης

Με τη νέα σελήνη στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, αυτή η στιγμή προσφέρεται πραγματικά για διαλογισμό, ξεκούραση και επαναφόρτιση, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αντιμετωπίσετε μεγάλους στόχους – ειδικά σε καθημερινή βάση.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσής σας, ώστε να μπορείτε να βουτήξετε σε ένα μεγάλο ομαδικό έργο, τάξη ή συνεργασία. Το να νιώθετε μέρος μιας ομάδας σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο προσγειωμένοι στην έκφραση του εαυτού σας.

Υδροχόος

Επηρεάζοντας τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, θα θέλετε να κάνετε μια σημαντική κίνηση για να διεκδικήσετε τους μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα μπορούσε να είναι καιρός να συζητήσετε τις φιλοδοξίες σας με έναν ανώτερο ή να προβείτε σε μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύς

Αυτή η νέα σελήνη στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας είναι μια ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Όσο περισσότερες γνώσεις μπορείτε να αξιοποιήσετε και όσο περισσότερη επικοινωνία μπορείτε να απολαύσετε τώρα, τόσο περισσότερη έμπνευση θα έχετε.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα