Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ήρθε η ώρα να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να μπείτε στη νέα σας πραγματικότητα!

Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα σας βοηθήσει να ελέγξετε περισσότερο τη ζωή σας



Εάν η θέση του Κρόνου και η ανάδρομη περίοδος του ονειροπόλου Ποσειδώνα σας έχουν αγχώσει με τη διελκυστίνδα μεταξύ των ονείρων και της πραγματικότητας, η πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να βάλει τα πράγματα σε προοπτική. Στις 13 Ιουλίου, το ολόγιομο φεγγάρι μετακομίζει στον φιλόδοξο Αιγόκερο. Το ρεαλιστικό ζώδιο της γης πυροδοτεί τη φιλοδοξία μας και βελτιώνει την αυτοπειθαρχία μας. Είτε εστιάζετε στα πάθη σας είτε στοχάζεστε στη δημόσια ζωή σας, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε πώς η πανσέληνος του Ιουλίου θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Βρισκόμαστε τώρα βαθιά στην εποχή του Καρκίνου, η οποία έχει τονίσει τη σημασία της οικογένειας και του ανήκειν. Με την ενέργεια του Αιγόκερου να προστίθεται στο μείγμα, μπορείτε να περιμένετε μερικά από τα ιδιωτικά μαθήματα που έχετε πάρει μέχρι στιγμής να έρθουν στο φως και στο επίκεντρο από αυτό το φεγγάρι. Ήρθε η ώρα να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να μπείτε στη νέα σας πραγματικότητα! Μερικές φορές πρέπει να είμαστε μαλακοί για να είμαστε δυνατοί και αυτό το οξύμωρο μιλάει πολύ στον αστρολογικό άξονα του Καρκίνου και του Αιγόκερου. Ένας άλλος τρόπος για να το εξηγήσουμε είναι ότι ο Αιγόκερως θέλει να καλλιεργήσετε την αίσθηση της εξουσίας σας για να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με τη θεϊκή αποστολή σας και ο Καρκίνος δεν θέλει να χάσετε την έμφυτη αίσθηση της ενσυναίσθησης και της συμπόνιας σας στη διαδικασία. Και παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις στην αρχή, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τα όριά σου και να γαλουχήσεις τις ατομικές σου ανάγκες, γιατί θα ρίξει φως στο μοναδικό μονοπάτι της ψυχής σου!

 https://www.instagram.com/p/CfzOGxCOBFB/

Κριός

Αυτή η διψασμένη για δύναμη πανσέληνος θα φέρει κλείσιμο και διαύγεια στον 10ο οίκο της εξουσίας, της φήμης, των επαγγελματικών εγχειρημάτων και της δημόσιας προσωπικότητάς σας. Αυτή η στιγμή πλήρους κύκλου συνδέεται πίσω με τη νέα σελήνη στον Αιγόκερο που έλαβε χώρα στις 2 Ιανουαρίου. Πώς εξελιχθήκατε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή από τότε; Σε τι χτίζετε και βλέπετε αποτελέσματα; Επειδή αυτή η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ανάδρομο, δεν θα ήταν κακό να σκεφτείτε τι σας παρακινεί, ειδικά όταν αφορά θέματα δύναμης, ελέγχου και τραύματος του παρελθόντος. Μερικοί από εσάς θα μπορούσαν να αρχίσουν να βλέπουν τη σχέση σας με μια αυθεντία ή/και έναν γονέα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Και όταν εξετάζουμε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο, οι πιθανότητες είναι μεγάλες ότι αυτή η νέα προοπτική έχει να κάνει με τις αξίες σας και τη συνολική αίσθηση ασφάλειας. Αλλάζετε την αφήγηση για λογαριασμό των προγόνων σας και αυτή είναι η μαγεία της κληρονομιάς σας.

 

Ταύρος

Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους και η επερχόμενη πανσέληνος στον Αιγόκερο φέρνει την εστίασή σας στη σκιώδη πλευρά των συστημάτων πεποιθήσεών σας. Καθισμένοι δίπλα στον Πλούτωνα, εν μέσω της ανάδρομής του πορείας μέσω του εκτεταμένου ένατου οίκου της σοφίας, της εκπαίδευσης, της πίστης και των εγκόσμιων αναζητήσεων, καλείστε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα, από την τρέχουσα αίσθηση της κατεύθυνσης έως τις εμπειρίες που σας διαμόρφωσαν στην πορεία. Αν σκεφτόσαστε πίσω στις αρχές Ιανουαρίου 2022, τι έγινε για εσάς; Έχουν αλλάξει οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας; Είτε έχετε αλλάξει εντελώς τον δρόμο σας είτε έχετε αγκαλιάσει μια διαφορετική πνευματική προοπτική, η σύνδεση της σελήνης με τον Ουρανό και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο είναι εδώ για να σας απελευθερώσει! Ανανεωθείτε και αφήστε τις ξεπερασμένες ενέργειες που σας κρατούσαν συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά στάσιμους. Αν ήταν ο φόβος να σας κρατήσει πίσω από το να κυνηγήσετε τα όνειρά σας ή μια οικογενειακή παράδοση που βαραίνει πάνω από το κεφάλι σας, ένα σημαντικό κεφάλαιο φτάνει τώρα στο τέλος!

 

Δίδυμοι

Οι στενές σας συνεργασίες, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά ή οικονομικά, βρίσκονται στο επίκεντρο της πανσελήνου του Ιουλίου στον Αιγόκερο. Αν και, προτού ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς θα λειτουργήσει αυτό το φεγγάρι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά όταν αφορά την ίδρυση των συνδικάτων σας, τις συναλλαγές και τις ανταλλαγές one-on-one. Έχετε θέσει σαφή και σταθερά όρια; Κάτι έρχεται στο φως κάτω από αυτές τις ισχυρές σεληνιακές ακτίνες, αλλά όταν εξετάζουμε την ανάδρομη εγγύτητα της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η αποκάλυψη περιστρέφεται γύρω από θέματα δύναμης, ελέγχου και χειραγώγησης. Μπορεί να ακούγεται ζοφερό, αλλά αυτός είναι ο Πλούτωνας για εσάς! Στο μεταξύ, δώστε προσοχή στα σημεία όπου αισθάνεστε διαισθητικά να σας αφαιρείται η δύναμή σας. Επιπλέον, δεδομένης της σύνδεσης της σελήνης με τον επαναστατημένο Ουρανό και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο, θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε υποσυνείδητο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από την πιο σκοτεινή πλευρά, είναι επίσης πιθανοί μυστικοί εχθροί, επομένως ενισχύστε τους διαδικτυακούς σας κωδικούς πρόσβασης και προστατέψτε τα δεδομένα σας.

 https://www.instagram.com/p/Cf2GHVcl_7z/

Καρκίνος

Δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ τίποτα λεπτό σχετικά με την πανσέληνο, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εσάς, καθώς αυτό το μυστηριώδες φωτιστικό τυχαίνει να είναι και ο πλανητικός κυβερνήτης σας. Σαν να μην έκανε τα πράγματα αρκετά έντονα, το φεγγάρι θα φτάσει επίσης στην κορυφή της πληρότητάς του παράλληλα με τον Πλούτωνα ανάδρομο, καθισμένος ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας και αναδεικνύοντας τον έβδομο οίκο συμφωνιών, συμβιβασμού, συμβάσεων και σημαντικών άλλων. Λάβετε υπόψη ότι ο Πλούτωνας κυβερνά τον πέμπτο οίκο σας της αυθεντικότητας, της παιδικής ηλικίας και της αυτοέκφρασης, επομένως, παρά το αν αυτή η στιγμή έχει να κάνει με την προσωπική ή/και την επαγγελματική σας ζωή, είναι πιθανό να σκεφτείτε προηγούμενες συνδέσεις διεγείροντας το ελεύθερο πνεύμα σας. Θέματα δύναμης, ελέγχου, ζήλιας είναι σίγουρα πιθανά, αλλά το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο σας απαλλάσσει από τον φόβο και την τοξικότητα. Είστε άξιοι υγιεινών σχέσεων και υποστηρικτικών ατόμων που έχουν το καλύτερο συμφέρον σας στην καρδιά, οπότε μην φοβάστε να ξεκινήσετε ξανά. Άλλωστε, σας πήρε αρκετό καιρό για να επιστρέψετε στο σπίτι σας!

 

Λέων

Μια ρεαλιστική πανσέληνος αγγίζει τον υπάκουο έκτο οίκο σας. Καθημερινές τελετουργίες, δέουσα επιμέλεια, ρουτίνα υγείας και πράξεις εξυπηρέτησης, που φέρνουν το κλείσιμο και τη σαφήνεια στα συναισθηματικά θέματα που αφορούν τα πάντα, από τις τρέχουσες ευθύνες σας μέχρι τη γενική σας ευημερία. Για αναφορά στην κορύφωση της πανσελήνου σας, σκεφτείτε τη νέα σελήνη στον Αιγόκερο που έγινε στις 2 Ιανουαρίου. Πώς έχετε μεγαλώσει και εξελιχθεί σε σχέση με τον καθημερινό σας τρόπο ζωής; Έκτοτε κάνετε κάτι συγκεκριμένο για να δημιουργήσετε περισσότερη πειθαρχία και δομή; Ωστόσο, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει την εστίαση στη σκιώδη πλευρά της ρουτίνας ή/και των γενικών συνηθειών σας. Ο Πλούτωνας κυβερνά τον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των πιο εσωτερικών συναισθημάτων σας, επομένως είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς τα πρώτα θεμέλιά σας επηρέασαν την ανάπτυξή σας. Είτε πρόκειται για νοοτροπία που βασίζεται στον φόβο είτε για ανάγκη να διατηρήσετε τον έλεγχο, κάτι έρχεται στην προσοχή σας. Σε μια πιο φωτεινή νότα, ο ανάδρομος Κρόνος θα συνδεθεί με την Αφροδίτη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευρύνετε το όραμά σας και να εξερευνήσετε τους ορίζοντές σας.

 

Παρθένος

Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου; Εκτός από την ισχυρή ενεργοποίηση του τσάκρα της καρδιάς, αυτή η γεμάτη ένταση πανσέληνος στον Αιγόκερο θα πυροδοτήσει τον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού, των έργων πάθους και της αυτοέκφρασης, πράγμα που σημαίνει ότι το εσωτερικό σας παιδί είναι πολύ πιθανό να βγει για παιχνίδι. Ομολογουμένως, ενώ παράλληλα με τον Πλούτωνα είναι ανάδρομος, αυτό προσθέτει ένα σκιερό στρώμα στη στιγμή του πλήρους κύκλου σας, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι ο Πλούτωνας τυγχάνει να κυβερνά επίσης τον οικείο τρίτο οίκο του νου σας και τα πρώιμα περιβάλλοντα. Αυτό σημαίνει ότι οι υπολειπόμενες ενέργειες που περιβάλλουν τον φόβο, την εμμονή και/ή τη χειραγώγηση θα μπορούσαν να αρχίσουν να γίνονται ξεκάθαρες αυτή τη στιγμή, ειδικά εκείνες που καταπνίγουν την αυθεντικότητα και τη σύνδεσή σας με το εσωτερικό σας παιδί. Σε αρμονία με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο, υπάρχουν θεϊκές ευκαιρίες που έρχονται στο κατώφλι σας, ίσως απροσδόκητα. Επίσης, αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν επιπόλαιος κίνδυνος ή «πολύ καλό για να είναι αληθινό», θα μπορούσε να αποδειχτεί μια συγκαλυμμένη ευλογία. Το να παραμείνετε πιστοί στις επιθυμίες της καρδιάς σας μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε στην αρχή, αλλά κάτι είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξαναχτίσετε την αίσθηση του εαυτού σας.

 https://www.instagram.com/p/Cf2EQlqPIVJ/

Ζυγός

Το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πει ή να κάνει κανείς που θα σου αλλάξει γνώμη. Με την πανσέληνο του Ιουλίου να φέρνει το κλείσιμο και τη σαφήνεια στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας, των πιο εσωτερικών συναισθημάτων και των συναισθηματικών θεμελίων σας, δεν είστε μόνο πιο επιρρεπείς στο να είστε στα συναισθήματά σας, αλλά και τόσο συνειδητοποιημένοι όσο ποτέ για τη δυναμική της οικογένειάς σας, θετική και αρνητική. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να τονίσει τη σκιώδη πλευρά του θεμελίου σας και την αίσθηση ασφάλειας. Είτε πρόκειται για τη σχέση σας με μια εξέχουσα γονική φιγούρα είτε για την αντίληψή σας για την ασφάλεια, κάτι που έχει ενσωματωθεί βαθιά στο ασυνείδητό σας αποκαλύπτεται. Θυμηθείτε, ο Πλούτωνας κυβερνά τον δεύτερο οίκο της άνεσης, των οικονομικών και των αξιών σας, επομένως αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με μια προηγούμενη παράδοση ή δομή που δεν έχει πλέον απήχηση στο άτομο που γίνεστε. Η σελήνη θα είναι επίσης σε αρμονία με τον φιλελεύθερο Ουρανό και τον Βόρειο Κόμβο, εμπνέοντάς σας να απεγκλωβιστείτε από τις αναστολές σας, δηλαδή αυτές που περιβάλλουν την επιθυμία σας να συγχωνευτείτε πλήρως με ένα άλλο μυαλό, σώμα και ψυχή.

 

Σκορπιός

Ο γέρος Σκορπιός δεν μπορεί να έρθει στο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά. Εκτός από την κάθαρση του Νότιου Κόμβου που συμβαίνει στο ζώδιό σας, η φετινή πανσέληνος στον Αιγόκερω θα καθίσει δίπλα στον σύγχρονο κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, εν μέσω του ανάδρομου ταξιδιού του στον άμεσο τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και του άμεσου περιβάλλοντος. Είτε πρόκειται για τοξικό τρόπο σκέψης είτε για νοοτροπία που βασίζεται στον φόβο, αυτό το φεγγάρι είναι εδώ για να ξεφλουδίσει τα στρώματα της συνηθισμένης διαδικασίας σκέψης σας και να επικεντρώσει τη δυναμική των ανταλλαγών σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη σκιώδη πλευρά των ανταλλαγών σας και τον κύκλο των συνομηλίκων σας, επομένως να είστε σε επιφυλακή. Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω τη νέα σελήνη στον Αιγόκερο που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022, πώς έχει εξελιχθεί η δομή της αντίληψής σας, το στιλ επικοινωνίας και το άμεσο περιβάλλον σας από τότε; Πώς έχετε καλλιεργήσει περισσότερη πειθαρχία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας; Ενώ σε αρμονία με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο, μια απροσδόκητη συνάντηση ή/και συνεργασία θα μπορούσε να σας εκπλήξει… αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Γείρετε στη νέα σας πραγματικότητα και εμπιστευτείτε τη θεϊκή ροή.

 

Τοξότης

Αυτό το φεγγάρι θα φτάσει στο απόγειο της πληρότητάς του μέσω του δεύτερου οίκου άνεσης, οικονομικών, αξιών και αυτοεκτίμησης που αναζητά σταθερότητα, όλα αυτά ενώ θα συνδυάσει τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω. Αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε τις ικανότητές σας να κερδίζετε χρήματα, τις συνήθειες δαπανών και τον ορισμό της ασφάλειας. Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε υψηλή ατμόσφαιρα, ειδικά όχι με τον Πλούτωνα, αλλά αυτή η σκιώδης ενέργεια έρχεται στην προσοχή σας για κάποιο λόγο. Από πού πηγάζουν όλα; Έχει επηρεάσει την ικανότητά σας να εμπιστεύεστε; Εξάλλου, με τον ήλιο και τον Ερμή (ουράνιο κυβερνήτη του τομέα των σχέσεών σας) στον Καρκίνο μέσω του όγδοου οίκου των κοινών πόρων σας, καλείστε να έχετε ενσυναίσθηση και συμπόνια όσον αφορά τις οικείες σχέσεις και τις ενεργητικές σας ανταλλαγές. Για να λέμε την αλήθεια, αν κάτι βάζει εμπόδια στα επίπεδα αυτοπεποίθησης και στην αίσθηση της ασφάλειας - είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα - οι πιθανότητες είναι ότι αντανακλά και στην ικανότητά σας να δίνετε και να λαμβάνετε. Ένα θεραπευτικό τρίγωνο μεταξύ του ανάδρομου Κρόνου και της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε και να στερεοποιήσετε μακροπρόθεσμες συνδέσεις.

 https://www.instagram.com/p/Cf2FiwPrqht/

Αιγόκερως

Τα φώτα είναι πάνω σου, Αιγόκερε. Εκτός από το ότι είναι μια πανσέληνος για να θυμάστε, αυτό τυχαίνει να έχει το όνομά σας. Σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα ανάδρομη, η σκιώδης πλευρά της αίσθησης του εαυτού σας και της προσέγγισής σας προς τους άλλους έρχεται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής λάμψης. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας κυβερνά τον 11ο οίκο των ενώσεων και των υποθέσεων της κοινότητας, η στιγμή του πλήρους κύκλου σας θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από το θεμέλιο της αίσθησης του ανήκειν και τον τρόπο που ενστικτωδώς ακολουθήσατε αφήνοντας το σημάδι σας στον κόσμο. Για αναφορά, σκεφτείτε τη νέα σελήνη που έλαβε χώρα στο ζώδιό σας τον Ιανουάριο, καθώς τώρα βιώνετε μια προσωπική κορύφωση. Πώς μεγαλώσατε προσωπικά και επαγγελματικά από τότε; Τι έχετε καταφέρει και πώς γιορτάζετε τις νίκες σας; Ο Κρόνος -ο πλανητικός κυβερνήτης σας- θα εναρμονιστεί επίσης με την Αφροδίτη, φέρνοντας επιμονή και παραγωγικότητα στον καθημερινό σας τρόπο ζωής και στη ρουτίνα της προσοχής. Η ανάβαση στην κορυφή δεν χρειάζεται να είναι πάντα τόσο ζοφερή, ξέρετε. Κρατήστε το μυαλό και την καρδιά σας ανοιχτά, καθώς το φεγγάρι θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό και τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο, κάτι που θα μπορούσε, με τη σειρά του, να σας ακινητοποιήσει με ένα κύμα πάθους.

 

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος στον Αιγόκερο θα φωτίσει τον αινιγματικό 12ο οίκο σας με το κλείσιμο, τα όνειρα, τις κρυφές ατζέντες, τα ασυνείδητα μοτίβα και την αυτοαναίρεση, δίνοντας έμφαση και συναισθηματική φόρτιση σε όλα, από τις μυστικές σας φιλοδοξίες μέχρι αυτό που ζει στην άβυσσο του υποσυνείδητου μυαλού σας. Όταν αναλογίζεστε τη ζωή σας στα παρασκήνια, πώς επηρεάζει τη βάση του καθημερινού σας τρόπου ζωής; Συμπληρώνει την ευημερία σας ή κάνει το εντελώς αντίθετο; Σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα ανάδρομο, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα τονίσει επίσης τη σκιώδη πλευρά του ασυνειδήτου σας, καθώς και αυτό που σκόπιμα κρατήσατε κρυμμένο σε σχέση με τη δυναμική του φόβου και της δύναμης. Θυμηθείτε, ο Πλούτωνας κυβερνά τον 10ο οίκο της φήμης και τις εξέχουσες γονικές φιγούρες σας, οπότε αυτό που αποκαλύπτεται θα μπορούσε να είναι ένα συνεχές μοτίβο που ενσταλάχτηκε σε εσάς ως παιδί, ή ίσως κάτι που εκτελείτε στον κόσμο γενικότερα. Ευτυχώς, ο ανάδρομος Κρόνος θα τρίψει την Αφροδίτη μέσω του πέμπτου οίκου της αγάπης, των έργων του πάθους και της αυτοέκφρασης που, με τη σειρά του, φέρνει σαφήνεια και αρμονία στα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την αίσθηση του εαυτού σας. Η πανσέληνος θα συνδεθεί επίσης με τον Βόρειο Κόμβο και τον σύγχρονο κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, που μπορεί να φέρει απελευθέρωση και εκπληκτικές αποκαλύψεις.

 

Ιχθύς

Ανεβήκατε στην κορυφή και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το φεγγάρι από ό, τι φαίνεται. Για παράδειγμα, αυτή η πανσέληνος θα συνδέσει τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, μέσω του 11ου οίκου των ενώσεων, των κοινοτικών υποθέσεων και της ατομικής ελευθερίας. Αυτό σημαίνει: παρά το μέγεθος της στιγμής του πλήρους κύκλου σας —δηλαδή όταν κοιτάζετε πίσω στη νέα σελήνη στον Αιγόκερο που έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου 2022— καλείστε να σκεφτείτε τη σκιώδη πλευρά της κοινότητάς σας, τους κύκλους φιλίας και τα οράματά σας του μέλλοντος. Πώς έχετε μεγαλώσει και εξελιχθεί σε σχέση με τα ιδανικά σας και την κοινωνική σας θέση; Ο Πλούτωνας κυβερνά τον εκτεταμένο ένατο οίκο της πίστης, των συστημάτων πεποιθήσεων και των εγκόσμιων επιδιώξεων σας, επομένως ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο γενικά (τόσο θετικό όσο και αρνητικό) έχει εκδηλωθεί περισσότερο όταν πρόκειται για τα κοινωνικά δίκτυα με τα οποία συνδέεστε. Επιπλέον είναι σημαντικό να εξετάσετε επίσης πώς αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει την επιθυμία σας για αναγνώριση ή το αντίστροφο. Το τρίγωνο του φεγγαριού στον Βόρειο Κόμβο και τον Ουρανό θα μπορούσε να φέρει σημαντική φώτιση, οπότε μην απορρίψετε αυτή τη στιγμή της επιφοίτησης!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.