Πώς η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τις συνήθειες και τη ρουτίνα σου

Αγγελική Λάλου

Στις 27 Αυγούστου, η νέα σελήνη στην Παρθένο θα κάνει το ετήσιο ντεμπούτο της, ξεκινώντας τον τελευταίο σεληνιακό κύκλο της θερινής περιόδου. Είναι η τέλεια στιγμή για να αγκαλιάσετε πλήρως την ατμόσφαιρα της σεζόν της Παρθένου, γυρίζοντας ένα νέο φύλλο στη ζωή σας και κάνοντας σχέδια με επίκεντρο την ευεξία για το μέλλον. Αυτή η σεληνιακή επαναφορά θα εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους για τον καθένα, επομένως σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς η νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Η νέα σελήνη του Αυγούστου βρίσκει τον ήλιο και το φεγγάρι να ευθυγραμμίζονται στο προσγειωμένο και προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια ζώδιο της Παρθένου, το οποίο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την ευεξία, τις καθημερινές ρουτίνες και τη συνολική αυτοβελτίωση. Αυτή η φωτεινή έκρηξη της ζωδιακής ενέργειας της Παρθένου μπορεί να σας εμπνεύσει να υιοθετήσετε μερικές υγιείς νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας και να εξαλείψετε τις πρακτικές δυσκολίες των σχεδίων σας. Η σχολαστική Παρθένος εκτιμά την καθαριότητα και την τάξη, γι' αυτό, κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, επιτρέψτε στον εσωτερικό τελειομανή σας να κρατήσει σημειώσεις για όλα όσα θα θέλατε να οργανώσετε — είτε πρόκειται για την ακαταστασία του γραφείου σας είτε για τα συνεχώς ακατάστατα συναισθήματά σας.

Ωστόσο, αυτή η σεληνιακή στιγμή δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Η νέα σελήνη θα τετραγωνιστεί με τον πολεμιστή πλανήτη Άρη, οπότε τα γεγονότα γύρω από αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα μπορούσαν πραγματικά να πιέσουν τα κουμπιά σας και να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να αναλάβετε άμεση δράση, πιστέψτε ότι είναι καλύτερα να περιμένετε να χαλαρώσουν τα συναισθήματα που προκαλούνται από τη νέα σελήνη πριν κάνετε κινήσεις - ειδικά επειδή ο πλανήτης Αφροδίτη θα τσακωθεί με τον Ουρανό που αγαπά το χάος, κάτι που θα μπορούσε να φέρει και κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην καρδιά. Προστατέψτε την ειρήνη σας καθώς κάνετε τα σχέδιά σας και να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

 

Κριός

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ευεξία σου τώρα, Κριέ, καθώς αυτή η νέα σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσεις πνοή σε οποιουσδήποτε στόχους που αφορούν στην υγεία — είτε αυτό σημαίνει να θέτεις ισχυρότερα όρια εργασίας/ζωής είτε να δεσμεύεσαι να μαγειρεύεις στο σπίτι πιο συχνά. Και να θυμάστε, δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε όλα ταυτόχρονα. Οι μικρές αλλαγές προστίθενται με την πάροδο του χρόνου.

 

Ταύρος

Η νέα σελήνη στο βασίλειο ενός συναδέλφου σας ζωδίου θα τονίσει την πραγματιστική πλευρά σας, Ταύροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι που πυροδοτεί το πάθος σας! Η χαρά, ο ρομαντισμός και η έμπνευση δεν χρειάζεται να είναι αυθόρμητα για να είναι συναρπαστικά. Κάντε ένα σταθερό σχέδιο για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας.

 

Δίδυμοι

Θέλετε να μάθετε τον τέλειο τρόπο για να διοχετεύσετε την καθαρή και τακτική ενέργεια της Παρθένου κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, τους Διδύμους; Τακτοποίησε τον χώρο σου! Αυτό το φεγγάρι χτυπά στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κάτι που σας εμπνέει να γυρίσετε νέα σελίδα στο σπίτι και να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη κινήτρων για να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο χωρίς ακαταστασία.

 

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει κάθε είδους ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και να ξεκινήσετε μερικές σημαντικές συζητήσεις — αλλά πάρτε μια ανάσα πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στην καρδιά θα μπορούσαν να αλλάξουν την προοπτική σας. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και επικεντρωθείτε στο να είστε παρατηρητές.

 

Λέων

Η περίοδος των γενεθλίων σου τελείωσε επίσημα, Λέων — και όχι για να γίνω μελό, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις check in στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το να τακτοποιήσετε τα χρήματά σας είναι καλό, ειδικά αν είχατε κάποιες καλοκαιρινές υπερβολές! Αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσετε σταθερό έλεγχο των οικονομικών σας και να αναλύσετε τις συνήθειες των δαπανών σας. Φτιάξτε έναν προϋπολογισμό που αφήνει περιθώρια για απρόβλεπτα έξοδα και πολυτελείς απολαύσεις.

 

Παρθένος

Ο ήλιος μπήκε στο ζώδιό σας πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα, Παρθένε, και αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια συναρπαστική νέα αρχή που ξεκινά την εποχή των γενεθλίων σας με στυλ. Το σύμπαν σας δίνει αυτή τη στιγμή όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχετε ό,τι βάζετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε το οξυδερκές μάτι σας για λεπτομέρειες για να ρυθμίσετε τα σχέδιά σας και να παρακολουθήσετε την τέλεια στιγμή για να επιδοθείτε στα πάθη σας.

 

Ζυγός

Η καλοκαιρινή διασκέδαση στον ήλιο είναι απαραίτητη για ένα κοινωνικό ζώδιο σαν εσάς, Ζυγοί. Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη σας ζητά να αγκαλιάσετε λίγη μοναξιά και να ελέγξετε την πνευματική σας ευεξία. Υπάρχουν πολλά διαισθητικά συναισθήματα που δημιουργούνται στο υποσυνείδητό σας τώρα – αλλά αν αποσπάσετε την προσοχή σας με φίλους, δουλειά ή γεγονότα, μπορεί να μην μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά τα μυστικιστικά μηνύματα. Ηρεμήστε το μυαλό σας και κάντε λίγο χώρο για να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό.

 

Σκορπιός

Πώς μπορείς να ενισχύσεις τους ανθρώπους γύρω σου, Σκορπιέ; Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η νέα σελήνη σας εμπνέει να σκεφτείτε πέρα ​​από τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και αντ' αυτού να επικεντρωθείτε σε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους φίλους ή τους συνομηλίκους σας. Τα πολλά δώρα σας θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρά όταν επιλέξετε να τα μοιραστείτε με τον κόσμο.

 

Τοξότης

Η επαγγελματική σας ζωή είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, Τοξότες, και νέες ευκαιρίες για να φτιάξετε όνομα και να αναρριχηθείτε στη δουλειά σας εμφανίζονται. Ωστόσο, αντισταθείτε στην παρόρμηση να πάρετε δραστικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε παρορμητικά κάτι νέο τώρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αντί να τις εκτελέσετε.

 

Αιγόκερως

Αν μπορούσες να μάθεις οτιδήποτε, να πας οπουδήποτε και να νιώθεις πραγματικά ελεύθερος, Αιγόκερε, πώς θα έμοιαζε η ζωή σου; Αυτή η νέα σελήνη σας προσκαλεί να κάνετε μεγάλα όνειρα και να σταματήσετε να περιορίζετε τον εαυτό σας. Ως ζώδιο της γης, είστε ρεαλιστές από τη φύση σας — αλλά υπάρχουν τρόποι να επιδιώξετε πιο συναρπαστικές και ανοιχτές εμπειρίες χωρίς να είστε απερίσκεπτοι. Πείτε ναι σε μια περιπέτεια τώρα.

 

Υδροχόος

Τα προσωπικά σας όρια μπορεί να χρειάζονται συντονισμό, Υδροχόε, και αυτή η νέα σελήνη προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες είναι η τέλεια στιγμή για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν δεν ξέρετε ποια είναι τα όριά σας, είναι πιο εύκολο να σας εκμεταλλευτούν — είτε είναι οικονομικά, είτε συναισθηματικά είτε διαφορετικά. Ξεκινήστε να εστιάζετε στο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε υγιείς συμπεριφορές και δομές για να έχετε αυτοπεποίθηση.

 

Ιχθύς

Τα όρια μπορεί να αισθάνονται θολά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Ιχθύς, και οι συζητήσεις θα μπορούσαν να μπερδευτούν - κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την πλοήγηση στις περίπλοκες σχέσεις που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Παλιές πληγές θα μπορούσαν να ξανανοίξουν και ευαίσθητες αναμνήσεις θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν, και ενώ αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για επούλωση, μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξασκηθείτε στο να θέσετε ισχυρότερα όρια και να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν αισθάνεστε πλέον ευθυγραμμισμένες με το συμφέρον σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares