Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς η Πανσέληνος του Λύκου στις 7 Ιανουαρίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου θα ενθαρρύνει κάθε ζώδιο να ακούσει τις συναισθηματικές του ανάγκες



Το νέο έτος μπορεί αυτή τη στιγμή να στιγματιστεί από ανάδρομους (ο Ερμής και ο Άρης ανάδρομοι, για την ακρίβεια), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όλα καταστροφή και δράματα. Καθώς η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους απογειώνεται, η πρώτη πανσέληνος του 2023 ετοιμάζεται να φωτίσει το σύμπαν – και αυτή τη φορά, είναι μια πανσέληνος λύκου. Η πανσέληνος του λύκου του Ιανουαρίου 2023 θα ενθαρρύνει κάθε ζώδιο να ακούσει τις συναισθηματικές του ανάγκες, αντί να τις παραμελήσει. Αν και το να αφουγκράζεστε τα συναισθήματά σας μπορεί να μην ήταν στην κορυφή της λίστας των στόχων της νέας χρονιάς, θα χαρείτε που θα κάνατε χώρο για τις ανάγκες σας μόλις ειπωθούν και γίνουν όλα.

Στις 7 Ιανουαρίου, το φεγγάρι θα γεμίσει με φως στις 16 μοίρες του καρδινάλιου, υδάτινου ζωδίου του Καρκίνου (γνωστό και ως το ζώδιο του φεγγαριού), φέρνοντας στο προσκήνιο την επιθυμία να γαλουχήσει τον εαυτό του και τους άλλους. Αυτό το φεγγάρι προκαλεί μια αυξημένη επιθυμία να ανταποκριθείτε στις βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες, κάτι που πιθανότατα ήταν στο επίκεντρο από την έναρξη της σεζόν του Αιγόκερου. Καθώς το φεγγάρι ρίχνει το φως του πάνω από τη γη αυτήν την ημέρα, όλοι θα αισθάνονται πολύ πιο επηρεασμένοι από το περιβάλλον τους, καθιστώντας την καλή μέρα για να προσέχετε ποιον και τι περιβάλλετε. Ο Καρκίνος κυριαρχεί πάνω στα «συναισθήματα του ενστίκτου» και θα είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε το πώς αισθάνεστε αυτήν την ημέρα και να λάβετε αποφάσεις που δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες σας.

https://www.instagram.com/p/CnC78FVSZM0/

Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα κληθείτε να αγκαλιάσετε την ασφάλεια που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι και την οικογένειά σας. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια, Κριέ, αλλά αντίθετα, άκου τι σου λέει η διαίσθησή σου. Εάν νιώθετε την επιθυμία να μείνετε στο κρεβάτι ή να περάσετε χρόνο με έναν συγγενή, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Απλώς επιτρέψτε στον εαυτό σας να γείρει στην άνεση του ιδιωτικού σας κόσμου – είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε ανανεωμένοι μετά.

Ταύρος

Η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο θα σας ενθαρρύνει να κλίνετε σε ιδέες και απόψεις που έχουν τις ρίζες τους στη νοσταλγία και τη συναισθηματική άνεση. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, Ταύροι, ακόμα κι αν οι άλλοι τα βλέπουν ως παράλογα. Το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με άλλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα επεξεργαστείτε — απλώς να είστε βέβαιοι ότι τα άτομα στα οποία εμπιστεύεστε μπορούν να σας προσφέρουν την υποστήριξη που σας αξίζει.

Δίδυμοι

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τα χρήματα και τους πόρους σας. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα όπου νιώθετε μεγαλύτερη τάση να κάνετε κάποιες συναισθηματικά παρορμητικές αγορές ή μπορεί να αναπολείτε νοσταλγικά υπάρχοντα. Αν και σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να προσέχετε τα έξοδά σας, είναι επίσης μια καλή στιγμή να σκεφτείτε πώς αυτό που κατέχετε αυτή τη στιγμή μπορεί να σας φέρει σταθερότητα και άνεση.

Καρκίνος

Θα αναζητήσετε εσωτερική συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Καρκίνου, καθώς φωτίζει τον πρώτο οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας, οπότε φροντίστε να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας αυτήν την ημέρα. Ως ο απόλυτος φροντιστής, τείνετε να γνωρίζετε ακριβώς πώς αισθάνεστε σε κάθε δεδομένη στιγμή, ανεξάρτητα από το πόσο φευγαλέο μπορεί να είναι το συναίσθημα. Χρησιμοποίησε αυτή τη μέρα ως ώρα για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες, Καρκίνε – άρχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

https://www.instagram.com/p/Cm-_aMOsqaD/

Λέων

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του λύκου στον Καρκίνο, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που δυνητικά αποφεύγατε. Καθώς αυτός ο λυγμός λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας, κρυφά ή άλυτα συναισθήματα είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν και, ενώ μπορεί να μη θέλετε να κάνετε κάποια ξαφνική ενέργεια, είναι καλή στιγμή να αφήσετε λίγο χώρο για να υπάρχουν και να τα αναγνωρίσετε. Είτε αφεθείτε σε ένα λυτρωτικό κλάμα, είτε απολαμβάνετε λίγο comfort food ή οργανώνετε τη σκέψη σας σε ημερολόγιο, φροντίστε να επιτρέψετε σε οτιδήποτε αισθάνεστε σήμερα να εμφανιστεί χωρίς να το σπρώξετε πίσω.

Παρθένος

Καθώς λαμβάνει χώρα η πανσέληνος, θα ενθαρρύνεστε να φροντίζετε και να αναπτύσσετε τις φιλίες και την κοινότητά σας. Ως κάποιος που είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει, αυτή η πανσέληνος βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο σας. Είτε οι άλλοι αναζητούν τον ώμο σας για να κλάψουν είτε απλά ένα αυτί που τους ακούει, θα κληθείτε να παίξετε τον ρόλο της μαμάς-φίλης ακόμα περισσότερο από ό,τι συνήθως αυτήν την ημέρα. Απλώς να έχετε κατά νου ότι δεν χρειάζεται πάντα να λύνετε προβλήματα – αρκεί απλώς να εμφανίζεστε και να είστε υποστηρικτικοί.

Ζυγός

Στις 6 Ιανουαρίου, η πανσέληνος θα φωτίσει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, φέρνοντας την επιθυμία σας για άνεση και ασφάλεια στο προσκήνιο του επαγγελματικού σας κόσμου. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάτι στο οποίο εργάζεστε τραβάει κάποια επιπλέον προσοχή σήμερα ή μπορεί απλώς να αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε τον χώρο εργασίας σας έτσι ώστε να τον βιώνετε λίγο πιο άνετο και βολικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστείτε πόσο γεμάτοι συναισθηματικά νιώθετε όταν πρόκειται για τη δουλειά σας και τη συνολική φήμη σας.

Σκορπιός

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο θα φωτίσει τον ένατο οίκο της πνευματικότητάς σας, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στο προσκήνιο που αφορούν αυτά που πιστεύετε. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να συνδεθείτε με την οικογένεια ή την καταγωγή σας, ειδικά όταν έρχονται στην επιφάνεια συστήματα που λειτουργούν στην οικογένειά σας. Είστε κάποιος που λαχταρά την εξοικείωση σε αυτόν τον τομέα και αυτήν την ημέρα, θα ενθαρρυνθείτε να βρείτε άνεση στις τελετουργίες και τις πρακτικές σας.

 https://www.instagram.com/p/CnAOkFzuXlK/

Τοξότης

Στις 6 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πώς σας κάνουν να νιώθετε οι στενές σχέσεις σας. Ως κάποιος που είναι απίστευτα γενναιόδωρος, τείνεις να δίνεις στους άλλους χωρίς να το σκέφτεσαι δύο φορές – αλλά αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις αν οι σχέσεις σου σε τροφοδοτούσαν ή όχι. Εάν η ζυγαριά έχει γίνει ανισόρροπη, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που δυνητικά τρέφατε. Οι ανάγκες σας δεν μπορούν να συνεχίσουν να μένουν ανεκπλήρωτες.

Αιγόκερως

Οι ρομαντικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του λύκου στον Καρκίνο, οπότε μη διστάσετε να κλίνετε πλήρως σε αυτές. Είστε κάποιος που τείνει να δίνει προτεραιότητα στη λογική και την πρακτικότητα, αλλά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, αναζητάτε άνεση και ασφάλεια. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επιτρέψετε στις ανάγκες σας στις σχέσεις να γίνουν γνωστές, Αιγόκερε, όσο φρικτό και αν ακούγεται αυτό. Μη φοβάστε την ευαλωτότητα – μόνο έτσι θα καταλήξετε με τις στενές συνδέσεις που λαχταράτε.

Υδροχόος

Θα ενθαρρυνθείτε να ακούσετε τις ανάγκες του σώματός σας κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του λύκου στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου, ανεξάρτητα από το πόσο μεταβλητές μπορεί να είναι. Καθώς αυτό το σεληνιακό φαινόμενο λαμβάνει χώρα στον έκτο οίκο της υγείας, των συνηθειών και της ρουτίνας σας, θα σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε πώς οι καθημερινές σας τελετουργίες σας επιτρέπουν να κανακέψετε τον εαυτό σας. Είναι μια καλή μέρα για να ακούσετε τη διαίσθησή σας, Υδροχόε. Μπορεί να λαχταράτε μια άκαμπτη ρουτίνα, αλλά το σώμα σας απαιτεί διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές ημέρες, και αυτό είναι εντάξει. Τιμήστε το και θα νιώθετε πάντα αναζωογονημένοι.

Ιχθύς

Στις 6 Ιανουαρίου, η πανσέληνος στον Καρκίνο σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε δημιουργικές αναζητήσεις που επικεντρώνονται γύρω από τη συναισθηματική έκφραση. Ως συμπολίτης του νερού, είστε έτοιμοι να νιώθετε τα συναισθήματα και αυτό το σεληνιακό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τα εκφράσετε μέσα από ένα έργο πάθους ή καλλιτεχνική διέξοδο. Ενώ έχετε την τάση να είστε απίστευτα δεκτικοί στα συναισθήματα των άλλων, αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει με το πώς αισθάνεστε - επομένως μη φοβάστε να είστε λίγο εγωιστές. Στηριχτείτε στη συναισθηματική αυτογνωσία που φέρνει η μέρα και διοχετεύστε την σε κάτι που σας φέρνει χαρά.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30