Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η εποχή των Ιχθύων

Ετοιμάσου να περάσεις μέσα από μια ανακουφιστική τρικυμία συναισθημάτων



Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει συμπεράσματα, οριστικότητα και ολοκλήρωση. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, αυτός είναι ένας μήνας που κοιτάτε πίσω σε όλα όσα συνέβησαν τον προηγούμενο χρόνο. Είναι καιρός να αναπολήσεις, να τιμήσεις τις καλές αναμνήσεις και να προσπαθήσεις να αντλήσεις θετικά μαθήματα από τα κακά. Μην εκπλαγείτε αν ένας πρώην φίλος ή πρώην εραστής επιστρέψει. Ωστόσο, δεν προορίζεται να τους αποκλείσετε αμέσως ή να τους απορρίψετε τώρα - αντίθετα, σας δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσετε αν αξίζει να τους φέρετε ξανά στη ζωή σας.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, η εποχή των Ιχθύων σημαίνει να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό και βρίσκετε έναν τρόπο να ζωντανέψετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να τον μοιραστείτε με άλλους. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε σκαμπανεβάσματα αυτή την εποχή των Ιχθύων (οι Ιχθύς είναι συνεπείς μόνο με έναν τρόπο – οι ασυνεπείς διαθέσεις τους!), αλλά στο τέλος όλων, θα γίνετε πιο κατανοητοί, ενσυναίσθητοι και συναισθηματικά έξυπνοι άνθρωπος. Και ζήσαν αυτοί καλά!

https://www.instagram.com/p/Co5ONaAOtwX/

Κριός

Η αποστολή σου αυτή τη στιγμή είναι να δώσεις στον εαυτό σου ένα καθαρό βλέμμα, Κριέ. Οι πρώην φίλοι, οι συνεργάτες, οι δουλειές και τα έργα γίνονται ξανά επίκαιρα και πρέπει να επιλέξετε ποιον/τι αξίζει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε να φύγει οριστικά.

Ταύρος

Εσείς και η ομάδα σας ευημερείτε αυτή τη στιγμή. Κάνεις νέους φίλους όπου κι αν πας, περνάς όλο τον χρόνο σου με την ομάδα σου και οι φίλοι σου γίνονται κολλητοί σου. Μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε με τους φίλους σας, Ταύροι, και αυτή τη στιγμή η ομαδική εργασία θα κάνει 100% το όνειρο να λειτουργήσει.

Δίδυμοι

Τολμήστε να κάνε μεγάλα όνειρα, Δίδυμοι. Αυτή τη στιγμή, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, ειδικά στη δουλειά, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Όσο καλύτερα το κάνετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές. Όπως είπα, όλοι έχουν το βλέμμα τους πάνω σας, οπότε συνεχίστε την καλή δουλειά και μια αύξηση ή μια προαγωγή μπορεί εύκολα να υπάρξει στο μέλλον σας.

https://www.instagram.com/p/Co6eMxaOoAt/

Καρκίνος

Βγες από το καβούκι σου καβούρι! Αυτή η εποχή των Ιχθύων σας θέλει να βιώσετε μια περιπέτεια και να γνωρίσετε τον κόσμο γύρω σας. Προορίζεται να γίνεις πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή, οπότε είτε επειδή κάνεις ένα ταξίδι, χάνεσαι σε έναν τόνο καλών βιβλίων ή απλά κάνεις τη γραφική διαδρομή για τη δουλειά, τελειώνεις από την εποχή του Ιχθύ με φρέσκια προοπτική.

Λέων

Ένα από τα πιο συναισθηματικά μέρη του χάρτη σας ενεργοποιείται, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι είστε βαθιά μέσα στα συναισθήματά σας. Όλοι έχουμε σχέσεις όπου η ευημερία του άλλου ατόμου επηρεάζει τη δική μας ευημερία και είναι αυτές οι σημαντικές, στενές συνδέσεις στις οποίες προορίζεται να εστιάσετε αυτήν τη στιγμή. Βουτάτε βαθιά, αντιμετωπίζετε ζητήματα που κρύβονται εδώ και καιρό και εργάζεστε για να μεταμορφώσετε αυτές τις σχέσεις. Απλώς πρέπει να κάνετε τη δουλειά.

Παρθένος

Είναι η εποχή του cuffing! Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να μετατρέψετε τον φίλο σας σε κουμπάρο σας, να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία ή ακόμα και να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας! Το κλειδί εδώ είναι να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω - όσο περισσότερα άτομα συναντάτε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δημιουργήσετε μια εξαιρετική σχέση. Μπορεί να ολοκληρώσετε αυτή τη σεζόν των Ιχθύων με έναν νέο ξεχωριστό άνθρωπο!

https://www.instagram.com/p/Co6bjflJAv-/

Ζυγός

Δεν φροντίζεις πολύ τον εαυτό σου, Ζυγέ, και αυτό αρχίζει να φαίνεται. Τρώτε σκουπίδια κάθε βράδυ, δεν έχετε διπλώσει αυτά τα ρούχα στο στεγνωτήριο σας εδώ και εβδομάδες και δεν αναλαμβάνετε τη μεγαλύτερη ευθύνη σας – την υγεία και την ευημερία σας! Αφιερώστε μια μέρα για να αναδιοργανωθείτε και αφιερώστε αυτόν τον μήνα δουλεύοντας για να ξεκινήσετε πιο υγιεινές συνήθειες.

Σκορπιός

Η ζώνη του ρομαντισμού, του σεξ και της διασκέδασης του χάρτη σας φωτίζεται αυτή την εποχή των Ιχθύων, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι έρχονται πολλές δράσεις! Ο ρομαντισμός έχει πολύ πιο νόημα τώρα, το σεξ είναι πολύ πιο καυτό και η ζωή με το σύντροφό σου (μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα) κυλά ομαλά.

Τοξότης

Αυτός ο μήνας σας βρίσκει πολύ συναισθηματικούς και βαθιά νοσταλγικούς. Κινείτε πάντα ένα εκατομμύριο μίλια το λεπτό, αλλά αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για να σταματήσετε και να επιστρέψετε στη γη για λίγο. Παίρνετε ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης. Ρίξτε μια ματιά στο «ταξίδι σας μέχρι τώρα» στη ζωή, γιορτάστε τις προηγούμενες νίκες σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας, ώστε να είστε έτοιμοι για την εποχή του Κριού που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/Co6TMF5y0mB/

Αιγόκερως

Είστε ο πιο σκληρός του ζωδιακού κύκλου, αλλά η επιρροή της εποχής των Ιχθύων σας βοηθά απαλά να αφήσετε το τείχος σας να πέσει και να χαλαρώσει. Να είσαι ο εαυτός σου. Τώρα έλκονται περισσότεροι άνθρωποι από εσάς και δημιουργείτε πολλές νέες συνδέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για γλυκόλογα και ρομαντική διάθεση!

Υδροχόος

Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Ποιος έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Αυτό τον μήνα, σκέφτεστε ακριβώς σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι κάνετε υπερβολικές δαπάνες σε έναν τομέα της ζωής – όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά– και ότι δεν λαμβάνετε κανένα είδος πληρωμής σε αντάλλαγμα. Ίσως συνειδητοποιείτε ότι οι άλλοι κάνουν πολύ περισσότερα για εσάς και τώρα θέλετε να ενισχύσετε το παιχνίδι σας. Καθορίστε τις προτεραιότητές σας!

Ιχθύς

Χαρούμενα γενέθλια! Είστε το αστέρι του σόου αυτή τη στιγμή και τώρα που ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας, ο κόσμος είναι το στρείδι σας. Οι δουλειές, τα έργα και οι σχέσεις που ξεκινάτε τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν μακροπρόθεσμη σημασία, γι' αυτό σκεφτείτε πολύ και με προσοχή για αυτό που θέλεις. Μόλις μάθετε τι είναι, βγείτε έξω και πάρτε το! Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός