Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς η εποχή του Κριού θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ετοιμάσου για μια εποχή παθιασμένης και αποφασιστικής δράσης



Καθώς η ονειρική, υδαρής σεζόν Ιχθύων έφτασε στο τέλος της, ξεκινά η γεμάτη αυτοπεποίθηση και φλογερή εποχή Κριού. Ο Κριός έχει να κάνει με την αμεσότητα και το θάρρος (τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Κριού ακολουθούν τα ίδια θέματα), οπότε αυτή θα είναι μια εποχή παθιασμένης και αποφασιστικής δράσης. Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, μπορεί να νιώθουμε πιο δυνατοί, επιθετικοί, σεξουαλικοί, ορμώμενοι και παιχνιδιάρικοι.

Σε γενικές γραμμές, η εποχή του Κριού θα φέρει μια ενδιαφέρουσα δυαδικότητα στη ζωή μας, καθώς αυτή είναι μια στιγμή που οι άνθρωποι μπορεί να χάσουν την υπομονή τους λίγο πιο γρήγορα, σημαίνει επίσης ότι θα είμαστε πιο πρόθυμοι να αφήσουμε μνησικακίες. Πείτε τι εννοείτε και μετά προχωρήστε – αυτή είναι η ενέργεια που εισάγει το σημάδι του κριαριού.

Πότε είναι η εποχή του Κριού;

Η εποχή του Κριού ξεκινά στις 20 Μαρτίου και διαρκεί έως ότου ο Ήλιος μπει στον Ταύρο στις 20 Απριλίου. Ως πρώτο ζώδιο στο ζωδιακό ημερολόγιο, ο Κριός έχει να κάνει με τη νεανικότητα και τα νέα ξεκινήματα. Η εποχή του Κριού είναι η εποχή που ξεκινάμε φρέσκα με τον ελπιδοφόρο ενθουσιασμό ενός παιδιού. Σηματοδοτεί επίσης την αρχή της άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο, η οποία μας ενθαρρύνει να ανθίσουμε μετά από μια περίοδο σήψης. Αυτό είναι σωστό: ετοιμαστείτε να αναπνεύσετε στον καθαρό αέρα.

Αλλά η εποχή του Κριού γενικά μπορεί να έχει αποτελέσματα που είναι πιο διαφοροποιημένα από ό,τι θα περίμενε κανείς από το τολμηρό ζώδιο. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Κριού το 2023.

https://www.instagram.com/p/Cp8ntz3BdGX/

Κριός

Είναι η εποχή σου, Κριέ – και θα κάνεις βουτιά στα συναισθήματά σου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, θα μεταφερθεί από τους Διδύμους στον Καρκίνο στις 25 Μαρτίου, λίγο μετά την έναρξη της σεζόν του Κριού. Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για τη ρευστότητά τους, τη διαίσθησή τους και την ικανότητά τους να ασχολούνται με τα συναισθήματά τους. Μπορεί να αισθάνεστε τα πράγματα πιο βαθιά κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας. Επίσης, μπορεί να σας ελκύει περισσότερο να περνάτε χρόνο με τους κοντινότερους και αγαπημένους σας, αντί να ανακατεύεστε με το μεγαλύτερο δυνατό πλήθος. Το όνομα του παιχνιδιού πάει με το ένστικτό σας. Εστιάστε στο να κάνετε αυτό που σας φέρνει χαρά.

Είναι επίσης μια στιγμή να εστιάσετε στην αναγέννηση και την ανάπτυξη. Με τον Χείρωνα, τον αστεροειδή που αντιπροσωπεύει τις εσωτερικές μας πληγές, επίσης στον Κριό μέχρι το 2026, καλείστε να είστε ριζικά ειλικρινείς με τον εαυτό σας για όσα έχετε ξεπεράσει και επίσης να είστε ειλικρινείς για τη νέα αρχή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε (Ο αστεροειδής βρίσκεται στο ζώδιό σας από το 2019, οπότε αν νιώθετε ότι βρίσκεστε στη μέση ενός σημαντικού κύκλου εξέλιξης –  κάπως έτσι συμβαίνει.)

Ταύρος

Για εσάς, Ταύροι, η εποχή του Κριού είναι να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Η εποχή του Κριού τείνει να αναδεικνύει την πνευματικότητα σε έναν Ταύρο, αλλά αυτή η αναζήτηση ψυχής δεν χρειάζεται να συμβεί με έντονο τρόπο. Το να γελάς και να παίζεις περισσότερο μπορεί να είναι υπέροχοι τρόποι επανασύνδεσης με τον εαυτό σου, ειδικά αφού ο Ουρανός, ο πλανήτης της έκπληξης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Ταύρο.

Αυτή τη σεζόν, μπορείτε να περιμένετε πολλές ευκαιρίες για αυθορμητισμό και ξέγνοιαστη διασκέδαση. Θα είναι επίσης μια στιγμή για ανακούφιση.

Δίδυμοι

Η εποχή του Κριού θα είναι υπέροχη, Δίδυμε. Με τη θέση του Ήλιου να ενεργοποιεί την κοινωνική σας πλευρά, οι Δίδυμοι θα αισθάνονται πιο σίγουροι και δελεαστικοί κατά την εποχή του Κριού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανό να αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και ακόμη και να κάνετε μερικούς νέους φίλους. Η συμπυκνωμένη αμεσότητα και αυτοπεποίθηση του Κριού θα συμπληρώσει τα κοινωνικά και πνευματικά σας ενδιαφέροντα αυτή τη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Cp-7lm4ObWj/

Καρκίνος

Αυτή η εποχή του Κριού έχει να κάνει με τη δουλειά σου, Καρκίνε. Ως ευαίσθητο και διαισθητικό ζώδιο του νερού, μπορεί να μην είστε πάντα οι πιο δυναμικοί –  αλλά η εποχή του Κριού είναι εδώ για να σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Η εποχή του Κριού ενθαρρύνει τους Καρκίνους και τους υπενθυμίζει ότι τα κλειστά στόματα δεν τρέφονται.

Εάν αισθάνεστε ότι το παίζετε εκ του ασφαλούς στη δουλειά, η σεζόν σας ενθαρρύνει να ζητήσετε απευθείας αυτό που θέλετε και να συμπεριφέρεστε σαν να είναι ήδη δικό σας. Το αξίζετε!

Λέων

Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων ονείρων, Λέων. Συγκεκριμένα, η εποχή του Κριού θα ενεργοποιήσει τον τομέα των ταξιδιών, έτσι μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί ότι θα πάρετε ένα αεροπλάνο σε μια νέα τοποθεσία. Πολλά θα αισθάνονται πιθανά αυτή τη σεζόν, αλλά θυμηθείτε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να θέλετε να τα κάνετε όλα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, αλλά δεν χρειάζεται. Αν προσπαθήσετε, μπορεί να καταλήξετε να καείτε ή να νιώσετε ανήσυχα.

Παρθένος

Η εποχή των Ιχθύων σας βοήθησε να γνωρίσετε νέες γνωριμίες και πιθανούς λάτρεις και η εποχή του Κριού είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτούς που σας αρέσουν περισσότερο και να επικεντρωθείτε στην εμβάθυνση αυτών των σχέσεων. Δωρεάν συμβουλές: Έχετε την τάση να ρίχνετε τον εαυτό σας στις σχέσεις σας, και αυτή δεν είναι η κίνηση αυτή τη στιγμή. Πάρτε τα πράγματα αργά και σεβαστείτε ο ένας τα όρια του άλλου. Όχι μόνο η εποχή του Κριού σας κάνει πιο σίγουρους και έτοιμους να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά θα περιστρέφεται και γύρω από θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κινήσεις εξουσίας και να διαπραγματευτείτε μακροπρόθεσμα συμβόλαια στη δουλειά ή στα οικονομικά με καλούς ορούς.

https://www.instagram.com/p/Cp-63gPB8rq/

Ζυγός

Η αγάπη μπορεί να είναι στον αέρα, Ζυγέ! Ο τομέας των συνεργασιών σας ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού, οπότε αν δεν είστε βέβαιοι αν σας αρέσει o σύντροφός σας ή σκέφτεστε να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Ήλιος στον Κριό βάζει φωτιά στη ζώνη σχέσεων του χάρτη σας, επομένως η κύρια εστίασή σας είναι οι άλλοι – ο κολλητός σας, ο συντροφός σας και ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης. Οποιοσδήποτε χρόνος με ένα άλλο άτομο είναι χρόνος που ξοδεύετε καλά αυτή τη στιγμή, Ζυγοί, και ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά δουλεύοντας με άλλους. Επίσης, αν έχετε δει κάποιον και θέλετε να αναβαθμίσετε τη σχέση σας, τώρα είναι σίγουρα η ώρα!

Σκορπιός

Η εποχή του Κριού έχει να κάνει με την αυτοβελτίωση, Σκορπιέ. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσετε στην υγεία σας – τόσο ψυχική όσο και σωματική. Θα αρχίσετε να νιώθετε ότι βρίσκεστε στη θέση του οδηγού και θα υιοθετήσετε «νοοτροπία πολεμιστή». Ακριβώς όπως ο Κριός, κυβερνάτε από τον πλανήτη Άρη, επομένως θα αισθάνεστε την επιρροή αυτού του ζωδίου – και θα συμπεριφέρεστε περισσότερο σαν αυτό.

Πολλοί Σκορπιοί θα συμπεριφέρονται περισσότερο σαν Κριοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα φλερτάρουν περισσότερο, θα χορεύουν περισσότερο, θα παίζουν περισσότερο και θα κουμαντάρουν περισσότερο. Αυτό μπορεί να είναι είτε εξαιρετικά σέξι για τους άλλους είτε βαθιά εκφοβιστικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Σκορπιός θα λάμψει έντονα και θα αναδιαρθρώσει τη ζωή του προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού.

Τοξότης

Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος αυτή τη σεζόν, Τοξότη. Ακριβώς όπως ο Λέων, θα ωφεληθείτε και θα νιώσετε αναζωογονημένοι από τον Ήλιο που είστε σε ένα συνάδελφο ζώδιο της φωτιάς. Η εξερεύνηση, η δημιουργικότητα, η αγάπη και η περιπέτεια θα είναι όλα τομείς έμφασης κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού. Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε νέα έργα, να κάνετε παρέα με πολλούς ανθρώπους ή να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Αν και όλα αυτά θα είναι πραγματικά συναρπαστικά, προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και να θυμάστε γιατί κάνετε αυτό που κάνετε.

https://www.instagram.com/p/Cp-_Nq1tkul/

Αιγόκερως

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά αυτή την εποχή, Αιγόκερε. Οι τοποθετήσεις του Αιγόκερου θα επικεντρωθούν στην πραγματοποίηση σημαντικών κινήσεων στο σπίτι ή σε περιβάλλοντα που σχετίζονται με την οικογένεια. Αυτό θα μπορούσε να μοιάζει σαν να θέτετε ξεκάθαρα όρια για το τι σας απασχολεί ή να ενημερώνετε τους άλλους εάν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη. Αν υπάρχει κάτι στο μυαλό σας στο σπίτι, αυτή η εποχή του Κριού μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αντιμετωπίσετε.

Να είστε επίσης πιο υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Τα χαρακτηριστικά του Κριού μπορεί να κάνουν τον Αιγόκερω να νιώθει κάπως άβολα και παράταιρα, με αποτέλεσμα κάποιες ασυνέπειες στη συμπεριφορά. Ωστόσο, η δοκιμή νέων πραγμάτων θα σας διδάξει μόνο περισσότερα για τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος αυτή τη σεζόν, Υδροχόε. Αυτή η εποχή του Κριού θα σας κάνει να νιώσετε πιο ελεύθεροι, παθιασμένοι, επικοινωνιακοί και δημιουργικοί. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να διαμορφωθούν πλήρως όλα προτού το κάνετε - απλώς μεταβείτε αμέσως.

Αυτή είναι μια κινητήρια και αναζωογονητική σεζόν για τους Υδροχόους, καθώς σας υπενθυμίζει ότι όλα είναι δυνατά αν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να το πετύχετε.

Ιχθύς

Παρόλο που ο Ήλιος απομακρύνεται από το ζώδιό σας, Ιχθύς, η εποχή του Κριού θα εξακολουθεί να σας αφορά. Το να μάθετε πώς να είστε πιο εγωιστές είναι ένα βασικό μάθημα της σεζόν του Κριού για τις τοποθετήσεις σας, και παρόλο που μπορεί να μην συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, θα παρατηρήσετε μια τεράστια αλλαγή όταν πρόκειται να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Όσο περισσότερη δουλειά κάνετε τώρα, τόσο καλύτερες ανταμοιβές θα λάβετε. Εάν τα πάτε εξαιρετικά καλά, μπορεί να σας έρθει μια μεγάλη αύξηση ή μπόνους! Δημιουργείτε εισόδημα, αλλά πρέπει να το εξοικονομήσετε, μην το ξοδέψετε όλο!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ