Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Δώσε προσοχή, ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 17/5 στον Ταύρο

Τι να προσέξεις το επόμενο διάστημα με βάση το ζώδιό σου



Δυστυχώς, είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Από τις 21 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου, ο Ερμής είναι ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου, φέρνοντας μια χρονική περίοδο που σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας. Ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος νιώθουν περισσότερο ανάδρομο αυτόν τον Ερμή, ενώ ο Παρθένος και ο Αιγόκερως περνούν λίγο πιο εύκολα.

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, είναι ένα σημάδι ότι βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου πρέπει να ξαναδείτε, να εργαστείτε ξανά και να επαναλάβετε την περιοχή της ζωής που κυβερνάται από αυτόν τον πλανήτη. Ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία, τα οποία είναι όλα πολύ εξέχοντα θέματα στην καθημερινή ζωή, επομένως είναι αυτό που «νιώθουμε» περισσότερο.

Στον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, αυτός ο Ανάδρομος Ερμής σας προτρέπει να εστιάσετε στα οικονομικά σας και στις σχέσεις σας. Καμία παρόρμηση δεν αγοράζεται. Εξοικονομήστε χρήματα όποτε μπορείτε. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, πάρτε τα πράγματα πολύ αργά.

https://www.instagram.com/p/CrZrkoPPXkH/

Ο Ταύρος έχει μια άσχημη φήμη ότι είναι πεισματάρης και με τον Ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε τέτοιου είδους συμπεριφορά χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείτε να εμπλακείτε σε μεγάλες διαμάχες για μικρά ζητήματα που πραγματικά δεν είναι τόσο βαθιά, αλλά αρνείστε να υποχωρήσετε μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να κάνετε «λάθος». Πάρτε μια βαθιά ανάσα και θυμηθείτε τη σημασία του συμβιβασμού τώρα.

Είναι ο ανάδρομος Ερμής το τέλος του κόσμου; Όχι, αλλά μπορεί να είναι μπελάς. Απλά θυμηθείτε μερικά πράγματα. 1) Ξαναδιάβασε τα πάντα πριν πατήσεις αποστολή. 2) Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. 3) Τριπλός έλεγχος όλων των ταξιδιωτικών σας σχεδίων. Και 4) Αν κάτι/κάποιος αναβάλλεται, είναι για κάποιο λόγο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να το αντιμετωπίσετε. Καλή τύχη!

 https://www.instagram.com/p/CrZ5_T8Pf38/

Δες τι να περιμένεις με βάση το ζώδιό σου

Κριός

Πρέπει να κάνεις πολύ καλό και συνετό κουμάντο στα οικονομικά σου τις επόμενες εβδομάδες, Κριέ. Εάν δεν καταλαβαίνετε πραγματικά την αξία ενός ευρώ τώρα, θα το καταλάβετε μέχρι το τέλος αυτού του Ανάδρομου Ερμή! Όχι, δεν πρόκειται «μαγικά» να χάσετε όλα τα χρήματά σας τώρα, αλλά θα έχετε σκληρές συνέπειες εάν δεν ξοδεύετε υπεύθυνα.

Ταύρος

Πρόσεχε τι λες, Ταύρε! Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, οπότε σίγουρα θα χτυπηθείτε περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να πείτε κάτι, αντί να το πιέσετε, αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Εάν κάτι δεν λειτουργεί, μην εκνευρίζεστε – κάντε ένα διάλειμμα από αυτό και επιστρέψτε αργότερα. Το κλειδί για να επιβιώσετε από αυτή την ανάδρομη είναι η υπομονή.

Δίδυμοι

Οι πρώην κάθε είδους επιστρέφουν, Δίδυμοι, και σας ζητείται να τους αντιμετωπίσετε γρήγορα. Υπάρχουν μερικά μπερδέματα που έχετε κάνει (ή έχετε εκτεθεί) και τα οποία δεν έχουν αντιμετωπιστεί και για να μπορέσετε να προχωρήσετε, πρέπει να κάνετε παύση και να τα αντιμετωπίσετε.

https://www.instagram.com/p/CrZiOOqJvvL/

Καρκίνος

Προσέξτε το δράμα με τους φρενήρεις, Καρκίνοι. Εάν κάποιος στην ομάδα σας συμπεριφέρεται σκιερά, μη διστάσετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτόν. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή μικρές ατυχίες, αλλά αν διατηρήσετε την ισορροπία, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν μεγάλες μάχες. Ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι τώρα.

Λέων

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το θέσω, Λέων – η πίεση είναι στη δουλειά και η απόδοσή σου αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη επιρροή στο μέλλον σου. Κάντε το καλύτερο δυνατό και σκεφτείτε έξω από το κουτί όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Ενεργοποιήστε τα πάντα στην ώρα τους και μην αποφεύγετε τις λεπτομέρειες. Αισθάνεσαι σαν να αφιερώνεις όλο τον χρόνο σου στη δουλειά, αλλά οι ανταμοιβές θα αξίζουν τον κόπο στο τέλος της ανάδρομης πορείας!

Παρθένος

Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τα πάντα, από τα εισιτήριά σας μέχρι τις αποσκευές σας έως τις ώρες άφιξης/αναχώρησης, εάν ταξιδεύετε καθόλου τις επόμενες εβδομάδες! Τα προβλήματα προγραμματισμού είναι τεράστια κατά τη διάρκεια αυτού του Ανάδρομου Ερμή, και αν δεν παλεύετε να τα ελέγξετε όλα, θα είναι εύκολο να κατακλυστείτε.

https://www.instagram.com/p/CrZiE4tNzcx/

Ζυγός

Τυχόν απλήρωτες οφειλές που οφείλετε πρέπει να πληρωθούν και οι εισπράκτορες λογαριασμών σχεδόν χτυπούν την πόρτα σας σε αυτό το σημείο. Ίσως δεν έχετε χρέη (τυχεροί εσείς), σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να κυνηγήσετε άλλους ανθρώπους για να σας δώσουν τα χρήματα που σας χρωστάνε. Το βιβλιάριο επιταγών σας καλύτερα να είναι ισορροπημένο μέχρι το τέλος αυτής της ανάδρομης πορείας!

Σκορπιός

Είναι η εποχή των σφαλμάτων για το ζώδιό σας, αλλά χάρη στον Ανάδρομο Ερμή, η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη δράματα. Πρώτα απ' όλα, οι πρώην σου σίγουρα επιστρέφουν. Δεύτερον, εάν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να λάβετε ανάμεικτα μηνύματα από πιθανούς συντρόφους. Φαντάζεσαι (τυχαία ή όχι), δεν έχεις τύχη να βρεις διασκέδαση και απλά δεν παίρνεις όλα όσα θέλεις από την ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Κατεβάστε ρυθμούς και πάρτε το αργά.

Τοξότης

Να τι πρέπει να πω: Αν κάθεσαι πολύ πολύ, αρχίζεις να μουχλιάζεις. Ρίξε μια ματιά τριγύρω, Τοξότη. Πρέπει να γίνει πολλή τακτοποίηση, υπάρχουν πάρα πολλές κακές συνήθειες που πρέπει να κόψετε και η ζωή σας βρίσκεται σε κατάσταση αταξίας ως αποτέλεσμα. Οργανώσου. Κόψτε το άτμισμα. Σταματήστε να τρώτε γρήγορο φαγητό για κάθε γεύμα. Είναι σαν μια μάχη για να τα παρατήσεις, αλλά είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσεις. Οι υγιεινές συνήθειες που ορίζετε τώρα θα διαρκέσουν πολύ, πολύ καιρό.

https://www.instagram.com/p/CrZb6xyJ-c8/

Αιγόκερως

Αποκτάτε αναμφισβήτητα την πιο εύκολη εμπειρία ανάδρομου Ερμή και από τα δώδεκα ζώδια. Το μεγαλύτερο ζήτημα που πρέπει να προσέξετε είναι να αντιμετωπίσετε μια πρώην φλόγα. Αυτό δεν είναι καν κακό, απαραίτητα – αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να βρείτε αυτή τη χαμένη σπίθα και να ξεκινήσετε κάτι νέο μαζί της! Απλά θυμηθείτε να πηγαίνετε αργά.

Υδροχόος

Τα ηλεκτρονικά στο σπίτι είναι πιο πιθανό να χαλάσουν τώρα. Προσπαθήστε να το διορθώσετε, αν είναι δυνατόν – εάν αγοράσετε κάτι νέο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, πιθανότατα θα είναι επίσης δυσάρεστο. Υπάρχει επίσης ένα δράμα με συγκάτοικο/οικογένεια και σας δίνεται ο ρόλος του διαμεσολαβητή. Μείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί όσο το αντιμετωπίζετε.

Ιχθύς

Έχετε τόσα πολλά που θέλετε να πείτε αυτή τη στιγμή, αλλά όποτε ανοίγετε το στόμα σας, απλά δεν σας βγαίνει σωστά. Αυτός ο ανάδρομος είναι εδώ για να σας διδάξει πόσο σημαντικό είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, ή ακόμα πιο σημαντικό, να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε. ΥΓ: Το πρόβλημα με το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο πιθανό τώρα. Εάν το όχημά σας φέρεται περίεργα, ελέγξτε το!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.