Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Gemini alert: Τι φέρνει για κάθε ζώδιο η εποχή των Διδύμων

Ετοιμάσου να γίνεις ξανά μαθητής/εξερευνητής της ζωής!



Η περασμένη σεζόν του Ταύρου ήταν μια πραγματική απόλαυση – δεν υπάρχει μίσος για όλους εσάς τους Ταύρους εκεί έξω, αλλά ο μήνας των γενεθλίων σας ήταν δύσκολος! Η εποχή της έκλειψης και ο Ανάδρομος Ερμής ταρακούνησαν τα πράγματα, αλλά τα πράγματα επιτέλους ηρεμούν… καλά, όχι πραγματικά, γιατί στις 21 Μαΐου, ο Ήλιος εισέρχεται σε ένα από τα πιο ευμετάβλητα, ενεργά ζώδια: τους Διδύμους! Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι ευημερούν περισσότερο αυτή τη στιγμή, ενώ οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς δυσκολεύονται να συμβαδίσουν.

Πρώτα και κύρια, η σεζόν των Διδύμων έχει να κάνει με τη μάθηση. Ανεξάρτητα από το δικό σας ζώδιο, προσπαθήστε να μαθαίνετε κάτι νέο κάθε μέρα κατά την περίοδο των Διδύμων. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ κυριολεκτική ερμηνεία, όπως το να ανοίξετε μερικά βιβλία και να βουτήξετε βαθιά σε ένα θέμα που αγαπάτε, ή θα μπορούσε να είναι μια πιο ανοιχτή ερμηνεία. Ίσως να ταξιδεύετε πολλά, να συναντάτε νέους ανθρώπους ή ακόμα και να κάνετε κάποιες βαθιές συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκεστε στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό το διάστημα προορίζεται να είναι μια εμπλουτισμένη, ενδιαφέρουσα στιγμή. Δεν εστιάζετε πραγματικά σε ένα πράγμα – προσπαθείτε να ζήσετε όλα τα πράγματα!

https://www.instagram.com/p/CsgleN-MhB4/

Και αυτό οδηγεί σε ένα από τα προβλήματα με την εποχή των Διδύμων… απλώς δεν μπορείτε να εστιάσετε σε ένα μόνο πράγμα. Είστε τόσο πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους που είναι πολύ πιο δύσκολο να κολλήσετε μόνο σε ένα από αυτά. Είστε λίγο πιο απουσιασμένοι και είναι πιο εύκολο να ξεχάσετε να στείλετε μήνυμα – τίποτα σημαντικό, αλλά είναι καλό να το γνωρίζετε. Είναι επίσης εύκολο να πείτε πολλά αυτήν τη στιγμή, γι’ αυτό φροντίστε να υποστηρίζετε τα λόγια σας με πράξεις. Μην λέτε κάτι μόνο για να πείτε κάτι – σκεφτείτε το λίγο.

Αν και είναι γρήγορη και μοιάζει ότι τα πάντα πετάνε, αυτή η σεζόν των Διδύμων είναι σίγουρα μια ανάσα φρέσκου αέρα μετά τον εξαντλητικό αστρολογικό καιρό του περασμένου μήνα. Για τον επόμενο μήνα γίνετε φοιτητής στη ζωή. Άνοιξε το μυαλό σου. Πειραματίσου. Εξερεύνησε. Μέχρι να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αυτή η εποχή των Διδύμων θα σας έχει μεταμορφώσει σε ένα πιο ολοκληρωμένο, έξυπνο άτομο.

https://www.instagram.com/p/Csg8r4HPP0-/

Κριός

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ή να πάτε στο σχολείο για να μάθετε κάτι, Κριοί - υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες στην άμεση γειτνίασή σας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εποχή των Διδύμων. Πηγαίνετε σε αυτό το νέο εστιατόριο που άνοιξε στον δρόμο σας ή σταματήστε στο πάρτι της γειτονιάς ή περάστε μια μέρα στο πάρκο της πόλης σας. Θα συναντήσετε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και εμπειρίες στη διαδρομή σας!

Ταύρος

Δεν είναι μυστικό ότι «είσαι πεισματάρης, Ταύρε, αλλά αυτή η εποχή των Διδύμων σε προτρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτόμυαλος». Κρατάτε τα παλιά ήθη και τις αξίες σας με σιδερένια λαβή, ακόμα κι αν είναι λίγο ξεπερασμένα ή δεν ευθυγραμμίζονται πραγματικά με τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας. Μαθαίνεις τι είναι πραγματικά πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή και αλλάζεις τη στάση σου ανάλογα.

Δίδυμοι

Χαρούμενα γενέθλια! Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας, Δίδυμοι – τους ανθρώπους, τα μέρη, τα γεγονότα. Ποια φαίνονται τα πιο συναρπαστικά; Ποια πιστεύετε ότι θα σας ενθουσιάσουν περισσότερο; Μόλις το αποφασίσετε, συνεχίστε το! Wtf, ίσως δεν μπορείτε να διαλέξετε μόνο ένα. Πηγαίνετε για όλα! Τα έργα, οι δουλειές και οι σχέσεις που ξεκινάτε τώρα θα είναι πολύ σημαντικά στη συνέχεια.

Καρκίνος

Πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη λίστα σας στο Google Drive και να μάθετε ποια μέρη της ζωής σας (και ποια μέρη του εαυτού σας) δεν λειτουργούν πλέον έχοντας κατά νου τα καλύτερα συμφέροντά σας. Αυτό μπορεί να είναι παλιές δουλειές, συνήθειες ή εθισμοί, ή ίσως μια παλιά σχέση. Ανεξάρτητα, υπάρχουν κάποιες αποσκευές που πρέπει να αντιμετωπίσεις, Καρκίνε. Μην το πολυσκέφτεσαι. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να εργαστείτε με ρυθμό που σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Λέων

Δεν είσαι απλώς μια κοινωνική πεταλούδα αυτόν τον μήνα, είσαι η κοινωνική πεταλούδα, Λέων! Νέοι φίλοι μπαίνουν μέσα, τοξικοί φίλοι φεύγουν και εσείς πλησιάζετε όλο και πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Μην επιδεικνύετε-αναγνωρίστε τη θέση σας στο σύνολο και γιορτάστε όλους τους γύρω σας. Θα σας γιορτάσουν το ίδιο και όλοι θα αισθανθούν υπέροχα ως αποτέλεσμα!

Παρθένος

Μην πουλάς τον εαυτό σου λίγο, Παρθένε. Αν ονειρεύεσαι, αφέσου να κάνεις μεγάλα όνειρα. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή όταν πρόκειται για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας, οπότε βάλτε στόχο για το χρυσό μετάλλειο! Στρωθείτε στη δουλειά! Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε, η καλή σας απόδοση θα βελτιώσει σημαντικά τον εκπρόσωπό σας και οι ευκαιρίες για επαγγελματικές επαφές θα αρχίσουν να σας κατακλύζουν. 

Ζυγός

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ταξίδι. Οπουδήποτε δεν είναι εκεί που βρίσκεστε τώρα, είτε είναι η επόμενη πόλη είτε πετάει στα μισά του δρόμου σε όλη την υδρόγειο, είναι εκεί που πρέπει να βρίσκεστε. Μην ανησυχείτε για το ταξίδι με έναν φίλο, γιατί θα κάνετε πολλούς νέους όπου κι αν πάτε! Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να διευρύνετε τους ορίζοντές σας – κυριολεκτικά.

Σκορπιός

Εάν δεν μιλήσετε για ένα θέμα, δεν θα λυθεί ποτέ. Υπάρχει μια σχέση που προκαλεί μια σοβαρή ανισορροπία στη ζωή σας και πρέπει να το συζητήσετε. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια σχέση με έναν εραστή, με μια δουλειά ή με χρέη, ή ακόμα και με τον εαυτό σας. Ό,τι κι αν συμβαίνει, συζητήστε το με κάποιον (ίσως έναν θεραπευτή), γιατί αν κάτι αναφέρεται, είναι διαχειρίσιμο.

Τοξότης

Είναι η εποχή του cuffing! Το να πετάς σόλο δεν είναι 100% η κίνηση αυτή τη στιγμή, Τοξότη. Είτε είναι με την κολλητή σου, είτε με τον καλύτερό σου φίλο είτε με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, θα πρέπει να περνάς χρόνο με κάποιον όσο περισσότερο μπορείς αυτή τη στιγμή. Η συνεργασία είναι το κλειδί – δεν είστε το αφεντικό τους, είστε ο σύντροφός τους. Κάνεις νέες σχέσεις, ενισχύεις τις υπάρχουσες και καταπιέζεις το δράμα με άτομα με τα οποία έχεις βοδινό!

Αιγόκερως

Έλα Αιγόκερε, κοίτα το περιβάλλον σου. Είναι χάος! Ξεκινήστε με την τακτοποίηση του σπιτιού σας. Τότε, οργανώστε όλα τα θέματά σας στη δουλειά. Στη συνέχεια, στο δύσκολο κομμάτι: Πρέπει να ορίσετε μερικές πιο υγιεινές συνήθειες. Πηγαίνετε έξω για μια βόλτα κάθε τόσο ή ξεκινήστε να φτιάχνετε φαγητό στο σπίτι αντί να παίρνετε πάντα φαγητό σε πακέτο. Αν ακούγεται πολύ δύσκολο να το κάνεις μόνος σου, βρες με κάποιον άλλον να το κάνεις μαζί – έναν αδερφό ή έναν φίλο, ίσως; Πρέπει να καθαρίσεις τη συμπεριφορά σου, Αιγόκερε.

Υδροχόος

Αυτός ο επόμενος μήνας έχει να κάνει με τη λάμψη. Είστε πιο δραστήριοι, αισθάνεστε δημιουργικοί και έχετε μια ισχυρότερη αίσθηση του πάθους για τη ζωή. Η εποχή των Διδύμων κάνει τον ρομαντισμό πιο όμορφο, το σεξ πιο καυτό και σας δίνει μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης στο μεταξύ. Βασικά, είναι ένας καταπληκτικός μήνας για εσάς. Καλά να περνάς!

Ιχθύς

Ξαπλώνετε χαμηλά, νιώθετε πολύ εσωστρεφείς και περνάτε πολύ χρόνο στην εσωτερική σας κούνια. Μην αισθάνεστε άσχημα που περνάτε χρόνο στον καναπέ, γιατί αυτός ο επόμενος μήνας έχει να κάνει με τον εσωτερικό σας κόσμο – τη ζωή σας στο σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή και τα συναισθήματά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτό που συμβαίνει στον ιδιωτικό σας κόσμο και μπορείτε να ξεφύγετε από το καβούκι σας νιώθοντας καλύτερα από ποτέ όταν τελειώσει η σεζόν των Διδύμων.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου