Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Έχεις μήνυμα: δες τι δώρα σου έφερε το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο

Επισήμως καλοκαίρι και δες πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου



Ελπίζω να τελειώσατε τον ανοιξιάτικο καθαρισμό σας, γιατί το καλοκαίρι είναι κι επισήμως εδώ και τα πράγματα ξεκινούν με μεγάλη έκρηξη. Αν και οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν γεμάτοι δράση τουλάχιστον, τα πράγματα δεν αρχίζουν πραγματικά να αγριεύουν μέχρι ο ήλιος να μετατοπιστεί στο κύριο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αυτή η σεζόν έχει να κάνει με την επανασύνδεσή σας με τις συναισθηματικές ανάγκες που είχατε από τη γέννησή σας. Και, όχι μόνο θα είστε πολύ συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας αυτή τη σεζόν, αλλά θα αναζητάτε ενεργά άνεση, σταθερότητα και ασφάλεια στις προσπάθειές σας, παρά το πόσο φευγαλέες μπορεί να είναι. Έτσι, αν η ευέλικτη ενέργεια της εποής των Διδύμων σας έκανε να αισθάνεστε αποσπασμένοι και υπερδιέγερση, μην ανησυχείτε – το  ωροσκόπιό σας για το θερινό ηλιοστάσιο 2023 σας ωθεί προς τις άμεσες επιθυμίες σας ακριβώς στην ώρα του για το ζεστό καλοκαίρι.

Ως ζώδιο του ζωδιακού που κυβερνά τη Σελήνη, η εποχή του Καρκίνου δεν είναι μόνο μια στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, αλλά είναι επίσης μια στιγμή να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και σαν στο σπίτι σας. Δεδομένου ότι το φεγγάρι είναι η θεά του ουρανού, η κύρια δουλειά της είναι να ρίχνει φως στα μέρη του εαυτού μας που τείνουν να παραμελούνται ή να παραβλέπονται. Αν και τα στερεότυπα αυτού του ζωδίου τείνουν να αναδεικνύουν μόνο τη συναισθηματική πλευρά του, αυτή τη σεζόν έχει να κάνει περισσότερο με το να εναρμονιστείς με αυτά που χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφαλής — και αυτά που χρειάζονται και οι άλλοι γύρω σου. Καθώς ο ήλιος απομακρύνεται από το φλύαρο, πολύπλευρο ζώδιο των Διδύμων στις 21 Ιουνίου, όλοι θα κληθούν να στρέψουν την εστίασή τους εκεί που χρειάζονται τη μεγαλύτερη φροντίδα, άνεση και προστασία στη ζωή τους. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται εξαιρετικά περιπετειώδες, η βασική ενέργεια του Καρκίνου είναι απίστευτα επικεντρωμένη στην ανάληψη δράσης, αλλά αυτές οι επιδιώξεις θα τροφοδοτούνται κυρίως από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες επιθυμίες και ανάγκες σας.

Δείτε πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο από το θερινό ηλιοστάσιο:

Κριός

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, φωτίζοντας την επιθυμία σας για εξοικείωση και άνεση στο φυσικό σας περιβάλλον. Αν και αυτή η σεζόν έρχεται σε αντίθεση με τον ανεξάρτητο και διεκδικητικό χαρακτήρα σας, είναι μια τυχερή στιγμή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας πίσω από κλειστές πόρτες. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας αυτόν τον μήνα, Κριοί. Μπορεί να μοιάζει σαν να περνάτε χρόνο με έναν συγγενή ή να επιλέγετε σπιτικά γεύματα αντί για φαγητό σε πακέτο. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στην υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει ο μικρόκοσμός σας.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα, καθώς ξεδιπλώνεται το θερινό ηλιοστάσιο, θα αναζητάτε συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από το περιβάλλον, τα ενδιαφέροντα και τις σπουδές σας. Τώρα είναι μια τυχερή στιγμή για να γέρνετε σε μέρη και ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, Ταύροι. Κάντε ένα ταξίδι στην αγαπημένη σας τοπική καφετέρια, παρακολουθήστε μια εκδήλωση της γειτονιάς ή διαβάστε ξανά το αγαπημένο σας μυθιστόρημα. Οτιδήποτε σας φέρνει πιο κοντά σε εκείνα τα οικεία μέρη ή πράγματα που νιώθετε ασφαλή και αναμενόμενα.

Δίδυμοι

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, η επιθυμία σας για άνεση και ασφάλεια στα χρήματα και τους πόρους σας θα φωτιστεί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα σε αντικείμενα αξίας που έχουν κάποιο είδος συναισθηματικής αξίας ή σας φέρνουν συναισθηματική ικανοποίηση. Είναι επίσης καιρός να προσέχετε τα έξοδά σας, Δίδυμοι — ορισμένες από τις αγορές που κάνετε τώρα μπορεί να τροφοδοτούνται από προσωρινά συναισθήματα. Ωστόσο, εφόσον δεν είστε πολύ συναισθηματικά παρορμητικοί, τα περισσότερα από αυτά που αποκτάτε τώρα δεν πρέπει να φέρουν τίποτα άλλο παρά ζεστά, ασαφή συναισθήματα.

Καρκίνος

Είναι η εποχή σου, Καρκίνε, που σημαίνει ότι θα νιώθεις περισσότερο σαν τον εαυτό σου από ποτέ. Καθώς ο ήλιος διασχίζει το πρώτο σας σπίτι αυτόν τον μήνα, η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και άνεση θα φωτιστεί. Θα αισθάνεστε πιο διατεθειμένοι να δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες παρά στις ανάγκες των άλλων, καθιστώντας αυτή την ευτυχισμένη στιγμή για αυτοφροντίδα. Ακούστε το ένστικτό σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν αυτή τη σεζόν. Πιστέψτε με, θα είναι πιο δυνατά από ποτέ.

Λέων

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος (γνωστός και ως ο κυβερνήτης του χάρτη σας) μετατοπίζεται στον Καρκίνο, υπογραμμίζοντας την επιθυμία σας να γαλουχήσετε τον εαυτό σας και το εσωτερικό σας φως πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διασφαλίσετε ότι το ντεπόζιτο ενέργειάς σας είναι γεμάτο, οπότε φροντίστε να αναγνωρίσετε συνειδητά ποιες είναι οι ανάγκες σας τώρα, Λέοντες. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαναφορτιστεί μέχρι να έρθει η σεζόν σας.

Παρθένοι

Η κοινωνική σας ζωή θα ζεσταθεί αυτό το μήνα, Παρθένοι, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα αναζητήσετε περισσότερη συναισθηματική πληρότητα μέσω των φίλων και της κοινότητάς σας αυτή τη σεζόν, και θα έχετε την τάση να κλίνετε στις τάσεις της μαμάς-φίλης σας. Αν και κερδίζετε εκπλήρωση σε αυτόν τον ρόλο, είναι σημαντικό να μην επικεντρώνεστε τόσο στις ανάγκες των άλλων ώστε να παραμελείτε τις δικές σας. Άλλοι μπορεί να σας καλούν περισσότερο από ό,τι συνήθως αυτό το μήνα, οπότε φροντίστε να ορίσετε όρια αν χρειαστεί.

Ζυγός

Καθώς ξετυλίγεται το θερινό ηλιοστάσιο, η καριέρα και η επαγγελματική σας ζωή θα βρίσκονται μπροστά και στο επίκεντρο καθώς ο ήλιος διασχίζει τον 10ο οίκο σας. Είστε ένας φυσικός φροντιστής στο επάγγελμά σας και αυτή η σεζόν φροντίζει να κερδίσετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η επιθυμία σας για συναισθηματική ολοκλήρωση στην εργασία μπορεί επίσης να φωτιστεί τώρα και μπορεί να βρείτε αυξημένη άνεση και ασφάλεια μέσω των συναδέλφων και των καθηκόντων.

Σκορπιός

Στις 21 Ιουνίου, το θερινό ηλιοστάσιο θα φέρει στο προσκήνιο τις τρέχουσες πεποιθήσεις, τις φιλοσοφίες και τους ακαδημαϊκούς σας. Αυτή είναι μια τυχερή εποχή για να κλίνετε σε σπουδές που προκαλούν συναισθηματική ώθηση, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την καταγωγή. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να εμπνέει ή να προωθεί ένα εντυπωσιακό μήνυμα σε άλλους ως έναν τρόπο να τους γαλουχήσετε και να τους παρηγορήσετε. Η διεύρυνση των προοπτικών σας είναι απαραίτητη τώρα.

Τοξότης

Θα κληθείτε να υποστηρίξετε και να φροντίσετε άλλους αυτόν τον μήνα, καθώς λαμβάνει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο. Ως κάποιος που είναι πάντα πρόθυμος να είναι γενναιόδωρος με τους αγαπημένους σας, αυτή η σεζόν αναδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους χρειάζεστε ανταπόδοση και αμοιβαία προσπάθεια. Εάν έχετε εξαπλωθεί σε πολλούς τομείς, τώρα είναι η στιγμή να ξανασκεφτείτε μερικά από τα πράγματα στα οποία έχετε επενδύσει. Ίσως είναι καιρός να αναπροσαρμόσετε τα όριά σας, Τοξότη.

Αιγόκερως

Καθώς ξετυλίγεται το θερινό ηλιοστάσιο, θα κοιτάξετε πιο προσεκτικά την ανάγκη σας για συναισθηματική υποστήριξη στις σχέσεις σας. Ως το πειθαρχημένο, εκλεπτυσμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, διστάζετε να εκφράσετε εξωτερικά τα συναισθήματά σας, αλλά αυτή η εποχή σας προσκαλεί να είστε ευάλωτοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Εμπιστευτείτε έναν ρομαντικό σύντροφο ή περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με έναν συμπονετικό φίλο. Οι σχέσεις σας πρέπει να είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για εσάς.

Υδροχόος

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον έκτο οίκο σας με τις ρουτίνες, τις συνήθειες και την ευεξία σας, μετατοπίζοντας την εστίασή σας στο πώς ρυθμίζετε τη διάθεσή σας και τις κυμαινόμενες ανάγκες σας σε καθημερινή βάση. Αυτό που χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα ποικίλλει συχνά, και αυτή η εποχή είναι μια τυχερή περίοδος με προτεραιότητες αυτές τις ανάγκες. Εάν χρειάζεστε περισσότερο ύπνο ή θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στη διατροφή σας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε, Υδροχόοι. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις αφουγκραστείτε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σώματός σας.

Ιχθύς

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Καρκίνο αυτόν τον μήνα, τα χόμπι, τα πάθη και οι χαλαρές σας δραστηριότητες θα φωτιστούν, Ιχθύς. Είσαι από τη φύση σου δημιουργικός και αυτή η σεζόν είναι μια υπενθύμιση των τρόπων που εκφράζεις τα συναισθήματά σου μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ακολούθησε πράγματα που σε κάνουν να χαρείς σαν παιδί ξανά αυτόν τον μήνα ή κάνε ένα νοσταλγικό εγχείρημα, οτιδήποτε σε εμπνέει και σε παρηγορεί.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της