Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Άρης στην Παρθένο: Ετοιμαστείτε για δύο «περίεργους» μήνες

Πώς ο Άρης στην Παρθένο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2023



Υπάρχει ένας πολεμιστής που ζει μέσα στον καθένα μας. Στην αστρολογία, αυτός ο πολεμιστής κυβερνάται από τον Άρη. Αυτός είναι ο πλανήτης της ορμής, της μάχης, της δράσης και της επιθετικότητας, υπογραμμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τα βασικά μας ένστικτα. Και όταν ο μονομάχος του γαλαξία μας ενεργοποιεί τη θέλησή μας για νίκη, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Αν αναρωτιέστε πώς ο Άρης στην Παρθένο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Ο Παρθένος είναι ένα πολύ έξυπνο, αναλυτικό, παραγωγικό και προσανατολισμένο στις υπηρεσίες ζώδιο. Από τη στιγμή που ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο στις 10 Ιουλίου, θα σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε επιπλέον πίστωση και να καταβάλετε έξτρα προσπάθεια. Θα σας παροτρύνει επίσης να αφεθείτε σε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, απορροφώντας γνώσεις σαν σφουγγάρι. Θα νιώσετε επίσης περισσότερη έμπνευση για να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε άλλους, να φτιάξετε κάτι από την αρχή και να κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι. Άλλωστε, ο Άρης κυριαρχεί στην πρωταρχική σεξουαλικότητα και η Παρθένος είναι ένας πολύ χαρισματικός εραστής, καθώς πάντα στοχεύουν να ευχαριστήσουν. Καθώς ο Άρης ενώνεται αμέσως με τον Βόρειο Κόμβο στον Ταύρο ακριβώς στις 0 μοίρες στις 11 Ιουλίου, είναι σαφές ότι αυτή η διέλευση μας βοηθά να εκπληρώσουμε ορισμένους από τους βαθύτερους στόχους μας.

mind03

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι επίσης ένας κακόβουλος πλανήτης που ανακατεύει δάφορα, ενθαρρύνει την κουλτούρα της γκρίνιας και αγκαλιάζει τις συγκρούσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι η Παρθένος είναι ένα πολύ επικριτικό ζώδιο που λατρεύει να επισημαίνει ελαττώματα. Και όταν ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στους Ιχθύς στις 20 Ιουλίου, μπορεί να αισθανθείτε αναγκασμένοι να επιβραδύνετε, να ελέγξετε το εγώ σας και να επαναξιολογήσετε τις μεθόδους που έχετε χρησιμοποιήσει. Μαθαίνετε τι θέλετε —και τι δεν θέλετε— να κάνετε. Ευτυχώς, ένα χέρι βοήθειας φτάνει όταν ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο στις 11 Αυγούστου, ευλογώντας μας με αρκετή θετική ενίσχυση για να συνεχίσουμε.

Η ενέργεια και η ζωτικότητά σας μπορεί να υποχωρήσουν γύρω στις 22 Αυγούστου, καθώς ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, προτρέποντάς μας να πάμε προς τα μέσα και να αναζωογονήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μόλις μια μέρα αργότερα, ο Ερμής -ο πλανητικός κυβερνήτης της Παρθένου- θα σταθεί ανάδρομος, προκαλώντας δυσλειτουργία των επικοινωνιών και εμπλοκή των χαρτιών. Περιμένετε εκεί, καθώς ο Άρης θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη βαθύτερη δεξαμενή δύναμης και ανθεκτικότητας καθώς σχηματίζει ένα τελευταίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο στις 24 Αυγούστου.

ready-c

Δείτε πώς μπορεί να σας επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο, ανάλογα με το ζώδιο σας:

Κριός

Ετοιμαστείτε να νιώσετε πιο παραγωγικοί και να εμπνευστείτε για να φτάσετε στη δουλειά, γιατί ο Άρης στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τον έκτο οίκο της υγείας και της καθημερινότητάς σας. Παρόλο που μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να ξεπεράσετε τα όριά σας, μην καταπονηθείτε υπερβολικά πριν ξαναγεμίσετε το ρεζερβουάρ σας. Φροντίστε να μην κατακλύσετε το εργασιακό πιάτο των υποχρεώσεών σας με απρόσεκτο χειρισμό, καθώς το δράμα στην καθημερινή σας δουλειά θα μπορούσε εύκολα να ενταθεί.

Ταύρος

Ο Άρης στην Παρθένο σε έχει κάνει να νιώθεις κάπως, Ταύρε. Μετά από όλα, ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο διασκέδασης και παιχνιδιών. Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να βουτήξετε σε δημιουργικά χόμπι. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κολλήσετε με hotties. Απλώς φρόντισε να μην το παρακάνεις και βουτήξεις με τα μούτρα για κάτι που δεν έχει κερδίσει ακόμα τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή σου. Α, και αν προσπαθείτε να μην μείνετε έγκυος, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε προστασία. Αν πάλι το επιδιώκετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να δείτε τις δύο ροζ γραμμές.

Δίδυμοι

Εάν ξαφνικά μαλώνετε με μέλη της οικογένειας και αντιμετωπίζετε απογοητεύσεις στο σπίτι, δεν είναι περίεργο. Ο Άρης στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει την επιχειρηματολογία στον τέταρτο οίκο των εσωτερικών σας υποθέσεων. Είναι μια όμορφη στιγμή για να συζητήσετε κατά μέτωπο τα οικογενειακά θέματα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε την προσοχή σας στην ανανέωση του χώρου διαβίωσής σας και να περάσετε χρόνο με στενά και έμπιστα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, ειδικά όταν ο Άρης είναι στην Παρθένο. Με τον πλανήτη του πολέμου να διασχίζει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας και τους στενούς κοινωνικούς κύκλους σας, είναι βέβαιο ότι θα εκφράσετε την απογοήτευσή σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Προσέξτε να μην εκφραστείτε πιο ωμά από ό,τι σκοπεύατε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει να ζητάτε συγγνώμη ούτε που υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Επιτρέψτε σε αυτή τη διέλευση να σας δείξει τη δύναμη της επικοινωνίας των αναγκών σας χωρίς να προκαλέσετε περιττό πόνο.

Λέων

Με τον Άρη να μετακινεί χρήματα στον δεύτερο οίκο του υλικού πλούτου και της αυτοεκτίμησής σας, μπορεί να ασκείτε κριτική στον εαυτό σας με βάση τον αριθμό των ψηφίων στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για τους επόμενους δύο μήνες, μπορεί να βιώσετε ένα εντελώς νέο επίπεδο ώθησης και κίνητρο για να αυξήσετε τα κέρδη σας και να κάνετε αγορές που σας κάνουν να αισθάνεστε περιποιημένοι και υποστηριζόμενοι. Προσέξτε να μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, καθώς δεν βλέπετε το πλήρες πακέτο. Εκφράστε ευγνωμοσύνη όπου μπορείτε.

Παρθένος

Καλώς ήρθες λιακάδα. Ο Άρης εισέρχεται στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, εμπνέοντάς σας να διεκδικήσετε τη ζωή σας και να αναδιατυπώσετε την ταυτότητά σας. Αν νιώθετε πιο κουρασμένοι και πιο αποσυρμένοι από τον κόσμο, θα εκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πρόκειται να γίνει ο δικός σας προπονητής ζωής. Τώρα είναι η ώρα να νικήσετε τους φόβους σας, να υπερασπιστείτε την αυθεντικότητά σας και να παλέψετε για τη ζωή που θέλετε. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι ο Άρης πιθανότατα θα ελαττώσει την ψυχραιμία σας, οπότε βρείτε τρόπους να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν το κεφάλι σας ζεσταίνεται πολύ.

Ζυγός

Τώρα που ο Άρης παίρνει την άδεια στον 12ο οίκο της μοναξιάς και της πνευματικότητας, μπορεί να νιώθεις σαν να σβήνεις τις μηχανές και να κλείνεις την πόρτα του γκαράζ. Η αντοχή σας μπορεί να αισθάνεται χαμηλότερη καθώς χρειάζεστε χρόνο για να επεξεργαστείτε ορισμένες από τις νίκες που έχετε λάβει τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και κάποιες από τις ήττες. Βγάλτε το εγώ σας από αυτές τις εμπειρίες, καθώς πιθανότατα μάθατε πολύ περισσότερα από τις αποτυχίες σας παρά από τα επιτεύγματά σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ανασυνταχθεί.

Σκορπιός

Πρόκειται να νιώσετε εξαιρετικά φιλόδοξοι, καθώς ο Άρης στην Παρθένο εκτοξεύει κεραυνούς στον 11ο οίκο των ελπίδων, των ονείρων και των οραμάτων σας. Αξιοποιεί επίσης τον αντίκτυπο που θα θέλατε να έχετε στην κοινότητά σας και στον κόσμο γενικότερα. Μπορεί να εμπλακείτε σε κάποιες συζητήσεις και δράματα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα βρείτε διπλάσιο αριθμό υποστηρικτών και παθιασμένους θαυμαστές. Αξιοποιήστε τη δύναμη του εκτεταμένου κύκλου σας, γιατί το δίκτυό σας είναι πραγματικά η καθαρή σας αξία.

Τοξότης

Απελευθερώστε την εσωτερική σας δύναμη, γιατί ο Άρης προωθεί τα στρατεύματα μέσω του 10ου οίκου της δημοσιότητας και των στόχων καριέρας σας. Μπορεί να αισθάνεστε ακραία κίνητρα για τους επόμενους δύο μήνες, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους, να δεσμευτείτε για νέες ευθύνες και να προαχθείτε. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι βαρύ είναι το κεφάλι που φοράει το στέμμα, οπότε μην αφήσετε την αλαζονεία ή την άψυχη φιλοδοξία να θολώσει την κρίση σας. Ακούστε την εποικοδομητική κριτική όταν είναι δικαιολογημένη και αναλάβετε την ευθύνη.

Αιγόκερως

Έτοιμοι ή όχι, ο Άρης στην Παρθένο θα σας οδηγήσει σε μια άγρια ​​και ιλιγγιώδη περιπέτεια. Καθώς ο πλανήτης του πάθους ενεργοποιεί τον ένατο οίκο της επέκτασης και της σοφίας σας, έχετε τη διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω εκπαιδευτικών αναζητήσεων και συναρπαστικών νέων εμπειριών. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει τόσο ακαδημαϊκός όσο και εθισμένος στην αδρεναλίνη, γιατί ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να νιώθετε σαν πειρατής που σαλπάρει για την ανοιχτή θάλασσα.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να αφήσετε ένα μικρό μυστικό; Από πού προήλθε αυτό, γιατί ο Άρης γλιστράει στις σκιές του όγδοου οίκου της οικειότητας και των ταμπού. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις τόσο πνευματικής όσο και οικονομικής φύσης, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το επίπεδο θυσιών και επενδύσεων που απαιτεί. Υπάρχουν μόνο τόσα πολλά που μπορείτε και δεν μπορείτε να ελέγξετε, οπότε φροντίστε να παραδοθείτε στην αβεβαιότητα μιας μεταμόρφωσης.

Ιχθύς

Για τους επόμενους δύο μήνες, οι σχέσεις σας ένας προς έναν θα γίνουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Καθώς ο Άρης επιλέγει μάχες στον έβδομο οίκο των συμμάχων και των εχθρών σας, μπορεί να βρεθείτε να έρθετε σε επαφή με έναν αντίπαλο. Είτε αυτός ο αντίπαλος είναι ο αντίπαλός σας στη δουλειά –είτε ο αγαπημένος σας σύζυγος που συνεχίζει να σας εξοργίζει αυτές τις μέρες– αυτή η μετάβαση είναι βέβαιο ότι θα σας δείξει πώς να ταιριάξετε τη σύγκρουση αλλά και να τη διαχέετε. Ακόμη πιο σημαντικό, θέλει να μάθετε πώς να διακρίνετε τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».