Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο φέρνοντας αλλαγές στις σχέσεις

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο



Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας, διέρχεται από το περιποιητικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ερωτική ζωή, τις σχέσεις και τη συναισθηματική ευημερία κάθε ζωδίου. Αυτή η διέλευση καλλιεργεί μια αίσθηση ζεστασιάς, ευαισθησίας και τρυφερότητας, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα εκφράζουν την αγάπη και αναζητούν συναισθηματικές συνδέσεις. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης θα έχει ευθεία πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο έχει βαθύ αντίκτυπο στη συναισθηματική έκφραση και την ερωτική ζωή κάθε ζωδίου. Ενθαρρύνει τα άτομα να αναζητήσουν βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις, να δώσουν προτεραιότητα στην οικειότητα και να εκφράσουν τη στοργή πιο ανοιχτά. Αυτή η διέλευση παρέχει μια ευκαιρία στα άτομα να καλλιεργήσουν τις σχέσεις τους, να εξερευνήσουν την ευπάθεια και να δημιουργήσουν ισχυρότερους δεσμούς με τους συντρόφους τους. Όπως πάντα, η αστρολογία παρέχει γενικές γνώσεις και οι ατομικές εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με άλλους αστρολογικούς παράγοντες και προσωπικές συνθήκες.

9typ1

Δείτε πώς η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι Κριοί μπορεί να έλκονται από πιο συναισθηματικούς και σταθερούς συντρόφους. Αναζητούν την οικειότητα και τη συναισθηματική σύνδεση σε ένα βαθύτερο επίπεδο, κάτι που τους επιτρέπει να εξερευνήσουν την πιο ήπια πλευρά τους. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να εμβαθύνουν και ο ελεύθερος Κριός μπορεί να έλκεται από άτομα που ενσωματώνουν ιδιότητες άνεσης και ασφάλειας.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει την επιθυμία τους για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορούν να εκφράσουν αγάπη και στοργή με πράξεις καλοσύνης και φροντίδας, αναζητώντας άνεση σε οικεία και ασφαλή περιβάλλοντα. Αυτή είναι μια στιγμή για την ενίσχυση των δεσμών στις υπάρχουσες σχέσεις και την εξερεύνηση κοινών συναισθηματικών εμπειριών.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται αυξημένη ανάγκη για συναισθηματική κατανόηση και επικοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να αναζητήσουν συνεργάτες που μπορούν να τους ιντριγκάρουν σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις για συναισθήματα και επιθυμίες μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρότερες συναισθηματικές συνδέσεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναδεικνύει ό,τι καλύτερο έχει η ικανότητα των Καρκίνων να εκφράζουν αγάπη και ενσυναίσθηση. Εναρμονίζονται περισσότερο με τα συναισθήματά τους και μπορεί να βιώσουν μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση. Αυτή η διέλευση ενισχύει την έλξη και τη γοητεία τους, καθιστώντας τα πιο ελκυστικά για πιθανούς συντρόφους.

Λέων

Για τους Λέοντες, αυτή η διέλευση της Αφροδίτης τους ενθαρρύνει να επικεντρωθούν στη συναισθηματική οικειότητα και την ευαλωτότητα. Μπορεί να αισθάνονται μια ισχυρότερη επιθυμία να αναγνωριστούν και να αγαπηθούν για τον αυθεντικό τους εαυτό. Η έκφραση στοργής και εκτίμησης προς τους συντρόφους τους είναι απαραίτητη για την ενίσχυση των σχέσεών τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να βρεθούν να αναζητούν συναισθηματική άνεση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Είναι πιο πιθανό να δώσουν προτεραιότητα στην ευημερία του συντρόφου τους και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό και θρεπτικό περιβάλλον στις σχέσεις τους. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για την ενίσχυση της συναισθηματικής σύνδεσης και οικειότητας.

Ζυγός

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενεργοποιεί την επιθυμία του Ζυγού για συναισθηματική ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις τους. Μπορεί να αναζητήσουν συνεργάτες που προσφέρουν συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια. Οι Ζυγοί είναι πιο προσεκτικοί στις ανάγκες και τα συναισθήματα του συντρόφου τους, καλλιεργώντας μια βαθύτερη αίσθηση σύνδεσης.

Σκορπιός

Τα άτομα του Σκορπιού βιώνουν αυξημένη συναισθηματική ένταση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να νιώθουν πιο παθιασμένοι και κτητικοί στις σχέσεις τους. Η συναισθηματική εμπιστοσύνη γίνεται πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να αναζητήσουν συντρόφους που μπορούν να διαχειριστούν το βάθος των συναισθημάτων τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να βιώσουν μια βαθύτερη λαχτάρα για συναισθηματική σύνδεση και οικειότητα. Μπορεί να έλκονται από συνεργάτες που μπορούν να προσφέρουν σταθερότητα και συναισθηματική υποστήριξη. Αυτή η διέλευση τους ενθαρρύνει να αγκαλιάσουν την ευαλωτότητα και να ανοιχτούν σε βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να γίνουν πιο ευαίσθητοι και περιποιητικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης. Αναζητούν συντρόφους που μπορούν να παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και αίσθηση του ανήκειν. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να ενισχυθούν μέσω ανοιχτών εκφράσεων αγάπης και στοργής.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να βρεθούν να αναζητούν συναισθηματικές συνδέσεις που ξεπερνούν το επίπεδο της επιφάνειας. Λαχταρούν πνευματική και συναισθηματική διέγερση στις σχέσεις τους και αυτή η διέλευση τους ενθαρρύνει να δώσουν προτεραιότητα στη συναισθηματική οικειότητα.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενισχύει τις φυσικές τάσεις των Ιχθύων για αγάπη και στοργή. Είναι πιο συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους και μπορεί να αναζητήσουν συνεργάτες που μπορούν να τους κατανοήσουν και να τους υποστηρίξουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή η διέλευση καλλιεργεί βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις στις σχέσεις τους.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας