Βασικό ένστικτο

5 τρόποι να εντάξεις το animal print στη διακόσμηση χωρίς να... το παρακάνεις.

Γεωργία Κοντού

Ακόμη κι αν σου αρέσει να φοράς animal print ρούχα και αξεσουάρ, ίσως είσαι πιο διστακτική να το "υποδεχτείς" στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Εφόσον όμως χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο μοτίβο με μέτρο και στους σωστούς συνδυασμούς, το αποτέλεσμα θα είναι και εντυπωσιακό και κομψό, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

animal2.jpg

1. Η έντονη προσωπικότητα του animal print θα δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο αν... μετριαστεί από το λευκό και τα παστέλ χρώματα (φωτό: Fjeldborg).

animal3.jpg

2. Αν είσαι αρκετά τολμηρή, μπορείς να συνδυάσεις μια λεοπάρ ταπετσαρία με design αντικείμενα, για ένα εκλεκτικό στυλ (φωτό: The Glitter Guide).

animal5.jpg

3. Αν θέλεις να παίξεις εκ του ασφαλούς, μπορείς να προσθέσεις μια πολυθρόνα με ύφασμα σε σχέδιο ζέβρας σε έναν χώρο με ουδέτερα χρώματα. Όπως αυτήν, που είναι αρκετά οικονομική. Είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις κάτι παραπάνω; Αναζήτησε την πολυθρόνα της φωτό.

animal6.jpg

4. Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικά animal prints στον ίδιο χώρο. Καλό θα ήταν και πάλι να κυριαρχούν τα ουδέτερα ή έστω παστέλ χρώματα (φωτό: This is Glamorous).

animalprint750.jpg

5. Animal prints σε έντονα χρώματα: γιατί όχι; Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις το ίδιο χρώμα σε ύφασμα και σε βαφή τοίχου. Γενικά πάντως, όσο λιγότερες έντονες αποχρώσεις συνυπάρχουν σε έναν χώρο, τόσο πιο ασφαλές είναι το αποτέλεσμα (φωτό: House to Home).About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares