Η BILLY γίνεται 40!

…και όπως κάθε γυναίκα που αγαπιέται τόσο πολύ, το γιορτάζει!

Allyou Team

Η Billy είναι διάσημη και πολυαγαπημένη. Και είναι μια…βιβλιοθήκη. Μια βιβλιοθήκη που τη γνώρισα κι εσύ κι εγώ και όλες (όλοι) μας στα IKEA. Tην αγαπήσαμε, την κάναμε κομμάτι του σπιτιού μας και της οικογένειας μας . Και να που η Billy φέτος γιορτάζει τα 40α γενέθλια της.

 

ikea_billy_3_0.jpg 

Μία διαχρονική αξία που ξεπερνά τις τάσεις της μόδας , η Billy, παραμένει η επιλογή όλων μας που θέλουμε να αποθηκεύσουμε και να αναδείξουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα αλλά και να τακτοποιήσουμε τα αγαπημένα μας βιβλία.

ikea_billy_2_0.jpg 

Ο κομψός σχεδιασμός, η λειτουργικότητά και η προσιτή τιμή αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της βιβλιοθήκης BILLY . Ταιριάζει σε όλα τα σπίτια, καθώς προσαρμόζεται και εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, ενώ αποκτά τον χαρακτήρα που θα επιλέξεις εσύ , εγώ , ή οι φίλες και οι φίλοι  να της δώσουμε.

ikea_billy_1_1.jpg 
Φέτος τον Φεβρουάριο, η εμβληματική πλέον βιβλιοθήκη αποκτά κίτρινη απόχρωση, νέα αξεσουάρ, επιπλέον ράφια και βιβλιοστάτες.  ikea_billy_4_0.jpg

 

Με τη νέα κίτρινη BILLY θα μπορούμε ακόμα πιο εύκολα να αναδείξουμε, να αποθηκεύσουμε αλλά και να οργανώσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα με τα μπλε, κόκκινα και πράσινα ένθετα ράφια. Τέλειο;
Happy Birthday Billy μας!

Ανακάλυψε τη νέα ανανεωμένη BILLY στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares