Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

10 Τρόποι για Holly Jolly Red Christmas!

Τρέξε Λόλα, τρέξε


Ρόμυ Μελάνι

Το κυνήγι δώρων για τις γιορτές είναι πάντα εξαντλητικό για όλους μας. Όχι μόνο γιατί αναζητούμε  κάτι ξεχωριστό που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη, αλλά ταυτόχρονα από την κούραση και τις ατέλειωτες ουρές στα καταστήματα υπάρχει κίνδυνος να επιλέξουμε  ένα όχι και τόσο… εύστοχο δώρο. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ένα ποιοτικό δώρο και ένα εντυπωσιακό. Έτσι πρέπει να κάνεις την σωστή επιλογή. Η ιδέα να επιλέξεις ένα δώρο με θέμα τον καφέ θα μπορούσε τελικά να είναι η πιο σοφή απόφαση.


Το απόλυτο δώρο για coffee lovers

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αγαπούν και απολαμβάνουν τον καλό καφέ, είναι σίγουρο ότι ονειρεύονται την ιδέα να πάρουν εκλεκτές ποικιλίες καφέ ως δώρο τις γιορτές. Άλλωστε, ποιος δεν θα εκτιμούσε έναν Starbucks Christmas Blend ή έναν Christmas Blend Espresso Roast; Δύο ξεχωριστές εορταστικές ποικιλίες με γεμάτο σώμα, γλυκιά καραμελένια γεύση, με πικάντικο τελείωμα που  συνδυάζονται ιδανικά με γλυκά που χαρακτηρίζονται από πικάντικες νότες τζίντζερ, πορτοκάλι, κανέλα, γαρίφαλο ή και μοσχοκάρυδο. Γιατί ο καφές σε επαναφορτίζει, σου δίνει ενέργεια και πρωτίστως τώρα τις γιορτές μια αίσθηση ευεξίας


Αυτά τα Χριστούγεννα, διάλεξε δώρα για τους αγαπημένους σου από τα Starbucks. Καθώς τα Starbucks αποτελούν τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για να μοιραστείς μια απολαυστική κούπα καφέ και στιγμές χαράς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα χεις την ευκαιρία ν’ ανανακαλύψεις την νέα και άκρως λαμπερή  συλλογή των Starbucks για μοναδικές προτάσεις δώρων για τους coffee maniacs αγαπημένους σου! Χριστουγεννιάτικες κούπες, αστραφτερά θερμός, χαριτωμένα στολίδια για το δέντρο αλλά και εορταστικές ποικιλίες καφέ είναι μερικά από τα δώρα που θα κάνουν τους αγαπημένους σου να  ενθουσιαστούν με την επιλογή σας. Δείξτε την αγάπη σας μέσα από τον δρόμο του καφέ λέγοντας ένα "ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σας την χρονιά αυτή"! 

Culture coffee: Είναι στην κουλτούρα μας

Υπάρχουν εκατομμύρια καταναλωτές καφέ στην Ευρώπη μιας και ο καφές είναι κυρίαρχο κομμάτι της ζωής μας. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την πρωινή ρουτίνα. Τους βοηθά να πάρουν την ενέργεια που χρειάζονται για να επιβιώσουν όλη την ημέρα. Ο καφές είναι μέρος του πολιτισμού και αν θέλετε να προσφέρετε σε κάποιον ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο, τότε η Prepaid κάρτα των Starbucks αποτελεί το τέλειο δώρο! Φορτώνοντάς την με το ποσό της αρεσκείας σου, δίνεις την δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να επιλέξουν τ' αγαπημένα τους ροφήματα  ή και αξεσουάρ καφέ. Και παίρνετε και οι δύο διπλή χαρά έτσι:  Με κάθε συναλλαγή της κάρτας Starbucks εκτός από το να κερδίζετε αστέρια για εσάς, βοηθάτε τα Starbucks στην στήριξη των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS. Με κάθε συναλλαγή,  τα Starbucks προσφέρουν 5 λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS (Στέγη Νέων Αθήνας & Θεσσαλονίκης). 


Και επειδή τα Χριστούγεννα, είναι η ωραιότερη γιορτή του χρόνου, το allyou.gr και τα Starbucks σου εξασφάλισαν 10 Prepaid Starbucks κάρτες με αστέρια για 5 δωρεάν ροφήματα. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.


 

Ο καφές ενώνει τις παρέες και την οικογένεια

Το τελετουργικό του καφέ είναι ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα, ωράρια και κέντρα ζωής, είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρεθεί κοινό έδαφος. Ο καφές είναι το "δώρο" που φέρνει τις οικογένειες πιο κοντά, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο μαζί παρέα μ'ένα φλιτζάνι καφέ.

Φτιάξτε μία κούπα Christmas Blend, ένα ιδιαίτερο χαρμάνι με κόκκους από την Λατινική Αμερική και Ασία, που διακρίνεται για την  γλυκιά και ταυτόχρονα πικάντικη γεύση του με το απαλά καραμελωμένο φινίρισμα του και στολίστε παρέα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

 

Έχοντας την εμπειρία του καλύτερου καφέ στον πλανήτη

Δεδομένου ότι ο φρέσκος καβουρδισμένος καφές δημιουργείται από κόκκους υψηλής ποιότητας, ανεβάζει τις αισθήσεις ένα κλικ παραπάνω. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα ότι αυτός που γεύεται τον καφέ αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα ότι βιώνει μια ιδιαίτερη περίσταση. Γιατί ο καφές είναι ένα τέλεια επιλεγμένο δώρο για τους αγαπημένους; Επειδή είναι μια ευχαρίστηση όταν πίνεται, κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική και σας δίνει επίσης την ενδυνάμωση ενέργειας που σίγουρα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Για πολλούς ανθρώπους λειτουργεί επίσης ως ενισχυτής παραγωγικότητας, που μέσα σ’ όλα αυτά τα βράδια των ρεβεγιόν και τις νύχτες των πάρτι σίγουρα όλοι το χρειαζόμαστε. Τέτοιο είναι το καινούργιο Vanilla Cardamom Latte & Flat White: Δόσεις espresso Starbucks γίνονται ένα με βελούδινο γάλα στον ατμό, γλυκιά βανίλια και κάρδαμο σε μια εορταστική βερσιόν του καθημερινού σου latte ή του flat white σου.

 

Αν είστε λάτρης του καφέ ή θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας  coffee lovers δώρα που θα τους μείνουν αξέχαστα μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε μια βόλτα  από τα Starbucks και να τους εκπλήξετε ευχάριστα τα φετινά Χριστούγεννα
Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ενημερωμένα info για το είδος του καφέ που είναι κατάλληλο για την οικογένεια ή τον φίλο σας.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα