3 σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι

To Wrap και η Πουκ μας προτείνουν

Τζίνα Σπάρτακου

Ζητήσαμε από την αγαπημένη μας Πουκ, την ψυχή του καταστήματος Wrap, να μας δώσει  ιδέες διακόσμησης για το γιορτινό μας τραπέζι.

Funky gourmet

“Πάνω από το τραπεζομάντηλο βάζουμε χάρτινα σουπλά από χαρτί craft  και αφήνουμε πολύχρωμα κραγιόνια για να ζωγραφίσουν ευχές οι καλεσμένοι! Αν ρίξουμε πούλιες και γκλίτερ στο τραπεζομάντηλο, αμέσως το τραπέζι μας αποκτά μια γιορτινή αίσθηση. Τα διαφορετικά πιάτα είναι πολύ μόδα και αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε μέσα σε κάθε πιάτο από ένα στολίδι, δωράκι στον κάθε καλεσμένο μας!

Μια πιο “επίσημη” εκδοχή

Τοποθετούμε στο τραπέζι, ένα centerpiece σε χρυσές αποχρώσεις. Βάζουμε σε κάθε πιάτο δύο διαφανείς πολύχρωμες μπαλίτσες, τις δένουμε με ένα χρυσό φιογκάκι και αμέσως το τραπέζι μας γίνεται γιορτινό! Τα ποτήρια, τα κεράκια και τα πιάτα μπορούν να έχουν χρυσές λεπτομέρεις. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλουμε και τα δωράκια των καλεσμένων πάνω στο τραπέζι.

Αντί να στολίσουμε δέντρο…

μπορούμε να πάρουμε μια μεγάλη πράσινη γιρλάντα με το μέτρο και αφού τυλίξουμε γύρω της πολλά φωτάκια ψείρες, να την τοποθετήσουμε περιμετρικά σε κάθε πόρτα. Εκτός από τα φωτάκια, πάνω στην γιρλάντα μπορούμε να κρεμάσουμε και τα στολίδια που θα βάζαμε στο δέντρο και να δέσουμε φιόγκους από μια απλή κορδέλα. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στο γιορτινό σας τραπέζι!”

Fb:@WrapbyPouc  Instagram:@wrapbypouc

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares