Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

Χαμηλό budget, υψηλές απαιτήσεις;

Να πώς θα βρεις το ξενοδοχείο των ονείρων σου, για μια σύντομη (ή μεγαλύτερης διάρκειας) φθινοπωρινή απόδραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό!


Γεωργία Κοντού

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, αλλά τα ταξίδια δεν τελειώνουν ποτέ! Αν μάλιστα αναζητάς οικονομική διαμονή, τώρα είναι η εποχή σου. Διάβασε πώς θα κάνεις την καλύτερη επιλογή.

* Αν θέλεις την πιο οικονομική λύση: Το www.hostelworld.com θα σε ξαφνιάσει καθώς, παρά την ονομασία του, δεν απευθύνεται μόνο σε 20χρονους backpackers αλλά σε όλες τις ηλικίες. Κι αυτό γιατί οι επιλογές του συνδυάζουν από κοιτώνες με δεκάδες κρεβάτια, μέχρι δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο σε ξενοδοχεία και hostels σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα καταλύματα έχουν προσιτές τιμές και συνοδεύονται από αξιολογήσεις επισκεπτών που θα σε σώσουν από... κακοτοπιές.

* Αν θέλεις μια διαμονή value for money: Πήγαινε στο www.booking.com, που ξεχωρίζει για τις αξιόπιστες προτάσεις αλλά και τα πρακτικά φίλτρα αναζήτησης. Φυσικά, κι αυτό περιλαμβάνει αξιολογήσεις επισκεπτών.

* Αν θέλεις μια διαφορετική εμπειρία διαμονής: Κάνε "κλικ" στο www.airbnb.gr, που σου προτείνει διαμονή σε δωμάτια, διαμερίσματα και μονοκατοικίες ιδιωτών. Τα καταλύματά του δεν προσφέρουν συνήθως υπηρεσίες ξενοδοχείου (αν και σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνουν πρωινό και καθημερινό καθαρισμό δωματίου). Αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να ζήσεις σε ένα αυθεντικό σπίτι, όπως οι ντόπιοι. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

* Ό,τι κι αν αναζητάς: Πήγαινε στο www.trivago.com να συγκρίνεις τιμές και στο www.tripadvisor.com.gr να διαβάσεις εντυπώσεις άλλων ταξιδιωτών από το κατάλυμα που σκέφτεσαι να κλείσεις.

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Οι καλύτεροι εναλλακτικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για την καλοκαιρινή σας λίστα

Ενδιαφέροντες προορισμοί που συχνά παραβλέπονται υπέρ πιο δημοφιλών τοποθεσιών

ΤΑΞΙΔΙ

10 λόγοι για να επισκεφτείτε το Άμστερνταμ την Άνοιξη

Το Άμστερνταμ είναι πανέμορφο κάθε εποχή και την Άνοιξη είναι εντελώς παραμυθένιο

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;