Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις βασίλισσα

Αν όχι μιας ολόκληρης χώρας, ενός μικρού αλλά μαγευτικού νησιού. Το οποίο μάλιστα βρίσκεται στο Μέιν των ΗΠΑ: ιδανική τοποθεσία για λάτρεις των θρίλερ.


Γωγώ Καρκάνη

Όχι τυχαία, λέγεται το Νησί της Ελπίδας (Hope Island), καθώς σου δίνει την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα αποκτήσεις το δικό σου νησί. Αρκεί, βέβαια, να είσαι κόρη μεγιστάνα ή να κερδίσεις το λαχείο. Γιατί το Νησί της Ελπίδας πωλείται για 7,95 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως καθώς τα όνειρα δεν κοστίζουν ακριβά, μπορούμε να φανταστούμε ελεύθερα ότι έχουμε κάνει δικό μας αυτό το κομμάτι γης, με τα πολλά χρώματα του φθινοπώρου, που βρίσκεται στο Μέιν των ΗΠΑ. 

Ενώ απολαμβάνουμε τις διακοπές μας στην κύρια κατοικία του νησιού, με τα 6 μπάνια και τα τρία υπνοδωμάτια, η οποία χτίστηκε το 1913 και ανακαινίστηκε πρόσφατα, περνάμε τον καιρό μας με περιπάτους στους υπεραιωνόβιους κήπους του και γύρω από τις τεχνητές λιμνούλες του.
 

maine_island750.jpg
 

Παίρνουμε μια γεύση από την αγροτική ζωή στην upper class εκδοχή της, φροντίζοντας τη φάρμα με τα άλογα, τις κότες, τις χήνες, θαυμάζουμε τα παγώνια, τους κύκνους και τα ελάφια του νησιού, και οργανώνουμε ιδιωτικά δείπνα στην ταβέρνα του νησιού.

Κάνουμε βόλτα με το σκάφος στον Κόλπο Casco ανακαλύπτοντας τις αμμουδερές παραλίες αλλά και τις απόκρημνες ακτές της περιοχής.

Και αν έχουμε έμπνευση, ακολουθώντας τα χνάρια του μετρ των βιβλίων τρόμου, του Stephen King, ο οποίος τοποθετεί όλες τις ιστορίες του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μέιν, σκαρώνουμε τα δικά μας σενάρια θρίλερ, απολαμβάνοντας την ηρεμία που μόνο ένα ιδιωτικό νησί μπορεί να προσφέρει.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης του, ο βασιλιάς των κτηματομεσιτικών John Cacoulidis, αποφάσισε να πουλήσει το Νησί της Ελπίδας μετά από 24 χρόνια, μετά τον πρόσφατο θάνατο της γυναίκας του. Κρίνοντας μάλιστα από το επώνυμό του, πρέπει να είναι ομογενής οπότε, ποιος ξέρει, μπορεί και να μας κάνει καλύτερη τιμή. 

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

ΤΑΞΙΔΙ

Dolce Vita στη Ρώμη

Πώς να απολαύσετε τη γλυκιά ζωή στην αιώνια πόλη!

ΤΑΞΙΔΙ

Απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο στη Σεβίλλη

Μια υπέροχη πόλη της Ισπανίας που αξίζει να ανακαλύψετε

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά