Το χωριό του Άϊ Βασίλη - AllYou.gr

Search

 

Το χωριό του Άϊ Βασίλη

Πόσο καιρό έχεις να πας στα Γιάννενα; Φέτος θα πας, οπωσδήποτε! Για το χωριο του Άϊ Βασίλη!

10 Δεκεμβρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Το «Χωριό του ‘Αι Βασίλη» βρίσκεται στα Γιάννενα . Στο χώρο του παλιού ζωολογικού κήπου.

hai.jpg


Πανέτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, μέσα στο μαγευτικό δάσος που στεφανώνει την πόλη, στον ομώνυμο λόφο, δίπλα στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.

hai1.jpg


Εκεί θα χτυπήσει φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων στα Γιάννενα, με ένα μήνα εκδηλώσεων, δρώμενων, συναυλιών, εργαστηρίων, αλλά και δραστηριοτήτων για όλους τους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

hai2.jpg
Στο «Χωριό του Άι Βασίλη»  μια σειρά δραστηριότητες περιμένουν τους τυχερούς επισκ;eπτες: Βόλτα με άλογα, θεατρικές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, με δημιουργική απασχόληση, αφήγηση παραμυθιών, μουσικά παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και το σπίτι του Άι Βασίλη, σε ένα καινούργιο δενδρόσπιτο που έχει κατασκευαστεί στο ψηλότερο σημείο του πάρκου και φυσικά, τα ελάφια του, στους στάβλους.

hai3.jpg
 Η είσοδος στο «Χωριό του Άι Βασίλη κοστίζει μόλις 1€. Το 1/3 των εσόδων της εισόδου (αφαιρούμενο το ΦΠΑ) θα διατεθεί στο Χαμόγελο Παιδιού και το 1/3 των εσόδων της εισόδου (αφαιρούμενο το ΦΠΑ) θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου                                      

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!