Skip to main content

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Πώς να βάλεις το personal training στη ζωή σου και τι οφέλη σου προσφέρει

Ετοιμάσου να αναβαθμίσεις την προπονητική σου ρουτίνα και να δεις μάξιμουμ αποτελέσματα εκγύμνασης στο Eight Boutique Gym



Αν θέλεις να ανεβάσεις τη φυσική σου κατάσταση στο επόμενο επίπεδο, μπορεί να αναρωτιέσαι εάν το να ξεκινήσεις Personal Training είναι κατάλληλο για σένα.

Είτε είσαι σε αρχάριο επίπεδο στην άσκηση είτε το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι σου, η συνεργασία με έναν προσωπικό γυμναστή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

Ένας πιστοποιημένος personal trainer είναι κάποιος που έχει εκπαιδευτεί στη δημιουργία και εφαρμογή ασφαλών και αποτελεσματικών προγραμμάτων άσκησης για τους πελάτες του. Με άλλα λόγια, θα σε βοηθήσει να γυμναστείς και να κάνεις συνολικές αλλαγές στον τρόπο ζωής για να πετύχεις τον στόχο της βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης.

mrd_0612

9 οφέλη που προσφέρει το Personal Training:

  1. Αυξάνει την υπευθυνότητα
  2. Θα μάθετε για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και το σώμα σας
  3. Βοηθά στον καθορισμό στόχων
  4. Θα λάβετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο
  5. Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα και μορφή
  6. Προωθεί την ποικιλία ασκήσεων
  7. Διατροφικές συμβουλές
  8. Βοηθά την ψυχική σας υγεία
  9. Προωθεί την αλλαγή του υγιεινού τρόπου ζωής

Θες να λοιπόν δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται σε αυτό που έχεις ονειρευτεί, αλλά και να μάθεις να χαλαρώνεις ενώ γυμνάζεσαι, να αποφορτίζεται και να περνάς όμορφα; Στην καρδιά της Αθήνας, δύο βήματα από το μετρό του Κεραμεικού, σε έναν χώρο 330 τ.μ. όπου στεγαζόταν μία παλιά βιοτεχνία, θα βρεις το Eight Boutique Gym. Ένα γυμναστήριο που φτιάχτηκε με αγάπη από την αρχή, με δύο υπερσύγχρονες αίθουσες, ολοκαίνουργια μηχανήματα εκγύμνασης, πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια και ντουζιέρες, χώρο για μασάζ και σάουνα υπερύθρων.

mrd_0642

Πιστοί στον στόχο τους, δημιούργησαν ένα γυμναστήριο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου, μέσα από προπονήσεις Personal Training ή Semi-Personal σε μικρά groups, στα οποία συμμετέχουν έως 5 άτομα. Ο εξειδικευμένος προπονητής θα αξιολογήσει τις δυνατότητες, τη φυσική κατάσταση και τις ανάγκες σου, ώστε να η εμπειρία της προπόνησης να είναι ασφαλής, αποδοτική κι ευχάριστη.

Το Eight Boutique Gym δεν σταματά ποτέ να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει και προσπαθεί να κάνει τη διαδικασία της εκγύμνασης ακόμα πιο ξεχωριστή. Αν σου αρέσει λοιπόν το τρέξιμο η αν σου ακούγεται δελεαστικό καθώς προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία σου, μπορείς να δοκιμάσεις το Running Team, τους Eight Runners, στην ομάδα αυτή μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει να ξεκινήσει τρέξιμο στην Αθήνα και δεν καταφέρνει να βρει παρέα, κάποιον να τον παρακινεί και να τον καθοδηγεί. Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει τμήμα Outdoor Training και... αναστατώνουν τα πάρκα της Αθήνας με μουσικές όσο οι προπονητές κάνουν προπόνηση μαζί με τους ασκούμενους.

mrd_0765

Shall we have some fun and train together?

Ανάμεσα στις υπηρεσίες του Eight Boutique Gym, θα βρεις σίγουρα τον τύπο άσκησης που ταιριάζει σε εσένα. Είτε αυτό είναι περισσότερο δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής, είτε πιο «ήρεμο», αφού πραγματοποιούνται τμήματα Cross Training, Pilates Reformer, Pilates Mat, Krav Maga, Kick Boxing και ASD Fitness.

Δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 8Γ,

ΑΘΗΝΑ, 10447 - ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛ. +30 21 03473615

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

5 είδη άσκησης στη φύση για σώμα και πνεύμα σε φόρμα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για καθημερινή επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Breathe Right®: πάρε τον έλεγχο της αναπνοής σου και ανάπνευσε καλύτερα

Πώς να αναπνέεις καλύτερα, νύχτα και μέρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την καθημερινότητά σου, εύκολα και με φυσικό τρόπο

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Pilates: καιρός να επεκτείνεις τα όρια του μυαλού και του σώματός σου

Pilates by Mandy, είναι ο χώρος και η μέθοδος που θα βάλει το Pilates στη ζωή και το πρόγραμμά σου

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!