Διώξε την κυτταρίτιδα με τις δραστικές ασκήσεις του Δρ. Οz!

Στην Αμερική θεωρείται ο …μάγος του Οζ της τέλειας γραμμής. Ποιες ασκήσεις συστήνει για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα;

Μάρθα Τριανταφύλλου

Ο δρ. Οz, ο διάσημος fitness και wellness expert του Hollywood και παρουσιαστής του επιτυχημένου "The Dr. Oz Show", δίνει 3 αποτελεσματικές ασκήσεις για πρόληψη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

1. Squats (Βαθιά καθίσματα). Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Λύγισε τα γόνατα κάνοντας βαθύ κάθισμα και μείνε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψεις στην αρχική θέση. Φρόντισε ώστε η μέση σου να είναι καλά τεντωμένη. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

2. Εκτάσεις των ποδιών (Lunges). Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά (οι μύτες των ποδιών να κοιτούν μπροστά ) και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Σήκωσε το δεξί πόδι στο πλάι και ελαφρώς πίσω και μείνε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψεις στην αρχική σας θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι.

3. Κοιλιακοί. Ξάπλωσε ανάσκελα με την πλάτη ελαφρώς σηκωμένη, τα χέρια παράλληλα με το σώμα σας και τα πόδια λυγισμένα σε ορθή γωνία. Τέντωσε τα πόδια πάνω και μείνε για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια επίστρεψε στην αρχική θέση. Μπορείς επίσης να τεντώσεις τα πόδια σας σε αμβλεία γωνία και να κουνάς τα χέρια σας πάνω- κάτω, φροντίζοντας να κρατάς σταθερή τη μέση και τον κορμό σας. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Για καλύτερα αποτελέσματα ο dr. Oz προτείνει την εφαρμογή των συγκεκριμένων ασκήσεων τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με φρούτα και λαχανικά πλούσια σε βιταμίνη C, καθώς και μεγάλη κατανάλωση νερού.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares