5 τρόποι για να χάσεις θερμίδες το τριήμερο

Όχι μόνο δε θα γυρίσεις 3 κιλά βαρύτερη, αλλά θα χάσεις βάρος.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είτε μείνεις στην Αθήνα, είτε εκδράμεις στην εξοχή, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με μερικά κιλάκια παραπάνω. Εκτός κι αν βρεις τον τρόπο να κάψεις θερμίδες!

Αν νιώθεις πιεσμένη και με αυτό το τριήμερο βρεις την ευκαιρία να ξεσαλώσεις, να φας και να πιεις με την καρδιά σου, επιλογή σου.

Αν όμως θέλεις να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και να εκτονωθείς με δραστηριότητες και όχι με ουζοποσία, δες παρακάτω τι να κάνεις:

1.Πέτα αετό: Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται όταν το κάνουν οι άλλοι. Θα τρέξεις, θα σκύψεις, θα κουβαλήσεις, θα περπατήσεις για να πας να τον βρεις, ή ακόμα και θα σκαρφαλώσεις. Εάν έχεις και πιτσιρίκια μαζί σου, θα κάνεις την τέλεια γυμναστική. Και θα το ευχαριστηθείς!

2.Κάνε πετάλι: Ξεσκόνισε το ποδήλατό σου, φούσκωσε τα λάστιχα και ξεκίνα τις κοντινές βόλτες με την παρέα σου.

3.Βόλταρε με τον σκύλο σου: Αν έχεις πάει στην εξοχή, ευκαιρία να κάνετε βόλτες δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό. Τρέχει αυτός; Τρέχεις κι εσύ!

4.Κάνε πάρτυ: Χωρίς πολλά πολλά. Φορέστε μάσκες, βάλτε μουσική και χορέψτε με την ψυχή σας. Αν το οργανώσεις, θα έχεις δημιουργήσει την καλύτερη ανάμνηση για όλους.

και τέλος,

5.Κάνε περισσότερο σεξ. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares