Skip to main content

FITNESS

Ξέχνα τα απλά αθλητικά σουτιέν. Ήρθαν τα νέα Triaction!

Συνδυάζουν μόδα, καινοτομία, άνεση και εφαρμογή. Είναι ο απόλυτος σύμμαχος για το γυμναστήριο!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που οι περισσότερες σκεφτόμαστε να μπούμε και πάλι σε φόρμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ο ήλιος κάνει δειλά την εμφάνισή του, οι πολύ κρύες μέρες ανήκουν στο παρελθόν και το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά! Ώρα για γυμναστική, αλλά πώς θα πάρουμε μπρος;

Πρέπει να βρούμε αρχικά το σωστό πρόγραμμα. Αυτό που θα μας ταιριάζει και θα μας κάνει να σηκωνόμαστε από τον καναπέ με όρεξη. Ρώτα φίλες σου, ψάξε στο ίντερνετ, επισκέψου γυμναστήρια. Μίλα ανοιχτά για το τι θα ήθελες να κερδίσεις και πόσο χρόνο έχεις να διαθέσεις.

triaction1.jpgΚαι αφού καταλήξεις, πρέπει να φροντίσεις να έχεις στις προπονήσεις σου έναν δυνατό σύμμαχο. Ευτυχώς, γι' αυτό δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Ακούει στο όνομα Triaction! Η νέα αυτή γενιά των αθλητικών σουτιέν της Triumph θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για αυτή την κατηγορία εσωρούχων και θα σου δώσει όλα όσα ζητάς στην προπόνηση: μόδα, καινοτομία, άνεση και εφαρμογή. 

Δε μιλάω χωρίς στοιχεία, να ξέρεις. Πριν μερικές ημέρες, τα δοκίμασα σε ένα VIP event που έγινε σε ένα από τα γνωστά γυμναστήρια της ambassador του brand, Μάντης Περσάκη. Είχα την ευκαιρία να απολαύσω μια prive περιποίηση, να κάνω mini session pilates και γενικά να τεστάρω τα Triaction και να δω ποιο μου ταιριάζει, βάσει της γυμναστικής που θέλω να κάνω το επόμενο διάστημα. 

Μιας και λέω να το ρίξω στο pilates, για εμένα ιδανικά είναι τα Triaction σουτιέν της κατηγορίας Studio. Eίναι ιδανικά για όσες πρεσβεύουν το “Θέλω να έχω ενέργεια” και αναζητούν στήριξη για ήπια άσκηση,  άνεση και μοντέρνο look όλη τη μέρα, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο. 

triaction22.jpgΑν πάλι, εσύ είσαι της έντασης, τότε σου ταιριάζουν τα Triaction σουτιέν της κατηγορίας Cardio. Απευθύνονται σε γυναίκες με motto “Θέλω να νιώθω την ένταση” και είναι ιδανικά για έντονη άθληση και μεγάλες επιδόσεις.

Όποιο και αν διαλέξεις, να είσαι σίγουρη ότι θα σου δώσει την έμπνευση και το κίνητρο της άθλησης… Find The One tha Moves You! Και να ξέρεις, η σταθερότητα είναι εγγυημένη! Tα σουτιέν Triaction είναι τα μόνα που διαθέτουν πιστοποίηση «ελέγχου σταθερότητας» από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, που αφορά στη δυνατότητα τους να στηρίζουν κατάλληλα κάθε κίνηση του στήθους, κατά τη διάρκεια της άθλησης. Σε όλες τις συσκευασίες Triaction αναγράφεται το ποσοστό «ελέγχου σταθερότητας», το οποίο έχει αποτελεσματικότητα από 72% και πάνω.

Αφού, λοιπόν, έχεις βρει τη γυμναστική και το σουτιέν Triaction που σου ταιριάζει, τι μένει; Η έμπνευση! H Triumph έχει φροντίσει και γι' αυτό. Για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2017, τα Triaction ξεκίνησαν συνεργασία με τη διάσημη fitness blogger και ιδρύτρια του “Fit Body Guide”, Anna Victoria! Την Anna θα πλαισιώσουν κι άλλες γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως η fitness instructor Alice Liveing, η χορεύτρια και TV περσόνα Isabel Edvardsson, η ολυμπιονίκης Margherita Granbassi και η fitness/style influencer Anna Skura. 
 

triactionlast.jpg
 

Οι ambassadors του brand θα αποτελέσουν την έμπνευση για όλες εμάς, ώστε να δοκιμάσουμε τα όρια μας και να αποδεχτούμε νέες αθλητικές προκλήσεις!

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία