Ο κορωνοϊός σε έκλεισε μέσα; Η Nova σου δίνει τη λύση!

Αυστηρά για μαμάδες...

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η Nova θα είναι η guest του Μαρτίου μέσα από δύο προγράμματα που ετοιμάζει για εσένα και το παιδί σου...

Αν φρικάρεις με την ιδέα της 14ήμερης+ καραντίνας στο σπίτι, αν εκτός απο το αγαπημένο σου συνοικιακό καφέ κατέβασε ρολά και το γυμναστήριο σου, μη σκας!

H Νοva έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα τον Μάρτιο για μικρούς και μεγάλους με συναρπαστικές παιδικές ταινίες, αλλά και fitness!

Για εσένα (και όχι μόνο) προσφέρει  ένα σύγχρονο πρόγραμμα γυμναστικής τόνωσης και ευεξίας με ειδικές εκπομπές fitness κάθε μέρα στις 08:30 το πρωί στο Novalife, ενώ επιλεγμένα προγράμματα well being θα βρίσκονται και στο κανάλι My ZEN TV! 

Οι συνδρομητές της Nova μπορούν να επιλέξουν το στυλ fitness που τους ταιριάζει και να γυμναστούν, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους, ανάλογα πάντα με τη διάθεση τους:

  • Eπίπεδη κοιλιά
  • Pilates
  • Αδυνατίστε χορεύοντας
  • Μειώστε το λίπος
  • Yoga – Pilates 2 σε 1
  • Τέλειοι κοιλιακοί σε 1 μήνα
  • Ασκήσεις για τέλειο σώμα
  • Γυμνασμένη σε 10 λεπτά

Καλά όλα αυτά. Το παιδί;

Η Nova έχει προνοήσει και για αυτό.

Τις καθημερινές από την Παρασκευή 13 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 31 Μαρτίου οι μικροί συνδρομητές μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με μερικές από τις πιο απολαυστικές, μεταγλωττισμένες, παιδικές ταινίες από τις 08:00 το πρωί στο Novacinema2HD και να συνεχίσουν το μεσημέρι τη διασκέδαση με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων στο Novalifε, στις 13:40!

Μερικές από τις εξαιρετικές παιδικές ταινίες οι οποίες θα προβληθούν αυτό το διάστημα στη Nova είναι οι: «Η ταινία Lego 2», «Uglydolls: Τα ασχημογλυκούλια», «Ο Μικροπόδαρος», «Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν», «Στρουμφάκια», «Η εποχή των παγετώνων» και πολλές άλλες.

 

      

 

Όλες οι παιδικές ταινίες και όλα τα προγράμματα fitness θα βρίσκονται και στις ειδικές κατηγορίες «Kids Fun και «Fitness Time στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν όλα όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Το σκέφτεσαι ακόμα;

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares