Οι καλύτεροι yogi λογαριασμοί του Instagram

Για να εμπνευστείς  και να αρχίσεις το practice

Κωνσταντίνα Κύρκου

Το καλό με την yoga είναι ότι μπορείς να την εφαρμόσεις παντού αν έχεις λίγο ή πολύ χρόνο, ένα αναπαυτικό στρωματάκι (yoga mat) και λίγο χώρο. Αν είσαι ήδη fan της yoga τότε συνέχισε την ανάγνωση γιατί σε ενδιαφέρει,  αν πάλι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με το αντικείμενο, σε πολύ λίγο θα ψάχνεις για το στρωματάκι που λέγαμε, γιατί σου έχω συγκεντρώσει τους καλύτερους και πιο ψαγμένους  λογαριασμούς yoga, για να παρασυρθείς από την απόλυτη ευτυχία μέσα από μια εφαρμογή του κινητού σου.

View this post on Instagram

A post shared by Down Dog (@downdogyoga)

1) DownDog Yoga: Στον συγκεκριμένο λογαριασμό μπορείς να παρακολουθήσεις μέσω live-streaming μαθήματα yoga, καθοδηγούμενη από τις συμβουλές ειδικού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποια ώρα και μέρα σου ταιριάζει.

2) Strala Yoga: Η Strala yoga προσφέρει δωρεάν μια εκπαιδευτική βιβλιοθήκη, που περιλαμβάνει online εκπαίδευση, εργαστήρια και βίντεο classes. Μέσω της  IGTV παραδίδονται μαθήματα αναπνοής και διαλογισμού.

3) The Underbelly Yoga: Εδώ θα επικεντρωθείς κυρίως στην σωστή στάση του σώματος, αφού μέσα από μαθήματα και συμβουλές θα αποκτήσεις όχι μόνο θετικό τρόπο σκέψης αλλά κυρίως καλύτερη στάση σώματος.

4) Yoga with Adriene: Η Adriene είναι μια πολύ δημοφιλής δασκάλα στον χώρο της yoga όσο αναφορά τα social media. Η ίδια προσφέρει δωρεάν μαθήματα και συμβουλές σε αρχάριους ή προχωρημένους μέσα απο το κανάλι της στο YouTube, το οποίο έχει πάνω απο 6 εκατομμύρια subscribers. 

5) Koya Webb: Η Webb είναι μια health και fitness coach, που σε προτρέπει να δοκιμάσεις νέες στάσεις  yoga και σου μαθαίνει τι σημαίνει πραγματική ευεξία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι απλά ένα follow!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares