Skip to main content

FITNESS

Η πρωινή προπόνηση της J-Lo είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι

Αντέχεις να την ακολουθήσεις;

 



 

Κατά την διάρκεια του lockdown, πολλοί ήταν οι celebrities που μοιράστηκαν μαζί μας μυστικά και tips από την fitness πλευρά της ζωής τους. Δεν σου κρύβω πως αρκετοί από εμάς, πειραματιστήκαμε μαζί τους, δοκιμάζοντας τα workouts τους καθώς και τα λαχταριστά σπιτικά smoothies που πίνουν για να έχουν μια γεμάτη ενέργεια μέρα. Ίσως ήταν η αίγλη της στιγμής να λες πως κάνω προπόνηση με την Cindy Crawford ή η κινητήριος δύναμη να αποκτήσεις επιτέλους τα σούπερ καλλίγραμμα πόδια της Elsa Hosk. Όπως και να έχει, το #μένουμε σπίτι έγινε σύντομα #μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε, με την καλογυμνασμένη Jennifer Lopez να μας αποκαλύπτει την πρωινή της προπόνηση, που σίγουρα είναι η κατάλληλη, αν θέλεις να έχεις άμεσα αποτελέσματα, τώρα που σιγά σιγά αρχίζουν οι βουτιές.

 

 

Βέβαια, η Lopez έχει μέσα στο σπίτι τον «προσωπικό» προπονητή της, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της Alex Rodriguez, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει υπάρξει παίκτης του μπέιζμπολ, άρα ξέρει από «σκληρή» εξάσκηση. Μάλιστα, ο ίδιος μετέτρεψε την πρωινή γυμναστική της καλλονής τραγουδίστριας, σε οικογενειακή υπόθεση αφού έχει βάλει σε πρόγραμμα όλη την οικογένεια Lopez, όπως αποκαλύπτεται στο παρακάτω βίντεο. Τα καλά νέα είναι ότι το πρωινό workout διαρκεί μόνο 20 λεπτά, ενώ τα κακά είναι πως δεν έχουμε και εμείς έναν Alex Rodriguez να μετράει τα σετ μας. Παρόλα αυτά, πριν προλάβεις να βιαστείς και να τα παρατήσεις επειδή δεν διαθέτεις τον εξοπλισμό του ζευγαριού, ο  προπονητής προτείνει να αντικαταστήσεις τα βάρη με μπουκάλια απορρυπαντικού ή κάποια κατσαρόλα.

 

 

Τέσσερα σετ των πέντε ασκήσεων είναι αρκετά για να ξεκινήσεις την μέρα σου πιο fit από ποτέ και να αποκτήσεις τους φλογερούς κοιλιακούς της JLo. Τα σετ περιλαμβάνουν: 400 μέτρα τρέξιμο, 15 αιωρήσεις με kettlebell (αλλιώς το απορρυπαντικό που λέγαμε…), 10 push-ups, 15 shoulder presses πάνω από τους ώμους με βάρη, 15 bent-over rows.

Δυναμικό playlist για το background, chek!

Φόρμες, chek!

Η προπόνηση ξεκινάει!

https://www.instagram.com/p/CAc-LdOgAHL/

 

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

FITNESS

5 έξυπνα tips για να καις περισσότερες θερμίδες όσο περπατάς

Το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο προς μια καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ήπια απώλεια βάρους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ