6 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να περιορίσεις το λίπος γύρω από τη μέση

Σε λιγότερο από 1 μήνα θα δεις σημαντικές απώλειες

Ναταλία Πετρίτη

Το τοπικό πάχος είναι ίσως το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί, μιας που είναι από το πιο επίμονο στο σώμα μας. Αν με τη νέα χρονιά θέλεις να μειώσεις άμεσα το λεγόμενο σωσίβιο γύρω από την περιοχή της μέσης και της πλάτης, δεν έχεις πάρα να αλλάξεις το πρόγραμμα του workout σου, αλλά και μερικά βασικά σημεία στις διατροφικές σου συνήθειες. Να τι πρέπει να κάνεις για σημαντικές αλλαγές σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις

Άρχισε από σήμερα να μειώνεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, αντικαθιστώντας τα παχυντικά πιάτα με πιο ελαφριά. Τα τηγανιτά γεύματα, η κρέμα γάλακτος, τα αναψυκτικά και η ζάχαρη σίγουρα είναι απαγορευτικά και κοστίζουν πολύ στην συγκέντρωση λίπους στο σώμα σου.

Μείωσε την κατανάλωση αλκοόλ

Η τακτική κατανάλωση αλκοόλ παίζει σημαντικό ρόλο στη συσσώρευση λίπους από τον οργανισμό, προκαλώντας φουσκώματα και συγκρατώντας το τοπικό πάχος. Αντικατάστησέ το με ανθρακούχο νερό με μια φέτα λάιμ ή με έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι.

Δοκίμασε τους κοιλιακούς και το ποδήλατο

Μία δύσκολη και έντονη άσκηση που θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους γύρω από τη μέση δεν είναι άλλη από τους κοιλιακούς και την ποδηλασία. Ταυτόχρονα κάνει σωστή δουλειά σε γλουτούς και πόδια σου, αλλάζοντας ολόκληρο το σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να κάνεις για ένα λεπτό καθημερινά και τις δύο ασκήσεις.

Πες «ναι» στη σανίδα

Βοηθά άμεσα όσους θέλουν να εξαφανίσουν το ανεπιθύμητο «σωσίβιο» από την περιοχή της μέσης και της πλάτης, ενώ απαλλάσσει και από πόνους στη μέση.

Πλάγια σανίδα

Η σανίδα που τοποθετεί ολόκληρο το σώμα σου στο πλάι «καίει» κάθε ίχνος λίπους από την μέση και τα πλευρά σου, αρκεί να φροντίσεις να την κάνεις σωστά. Κράτα στο σώμα σου σε ευθεία και τα πόδια καλά ενωμένα.

Γυμνάσου με τα πόδια στον αέρα

Ξάπλωσε στο πάτωμα, κρατήσου από τα κάγκελα του κρεβατιού (αν δεν έχεις άλλον εξοπλισμό) και σήκωσε τα πόδια σου ταυτόχρονα στον αέρα, όσες περισσότερες φορές μπορείς, χωρίς να τα λυγίζεις. Θα γυμνάσεις τρομερά τους πάνω κοιλιακούς σου, ενώ πρόκειται για άσκηση εύκολη σε ό,τι φυσική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares