Πώς να αναβαθμίσετε τη γυμναστική στον διάδρομο

Μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά

Ναταλία Πετρίτη

Γραφτήκατε γυμναστήριο ενόψει καλοκαιριού για να επανέλθετε σε φόρμα και αναζητάτε τρόπους που θα σας κάνουν να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε προπόνηση; Να λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να αναβαθμίσετε τη γυμναστική στον διάδρομο, ενδυναμώνοντας σημαντικά το σώμα σας και ενισχύοντας τις καύσεις.

Αυξήστε την κλίση

Η προσθήκη μιας κλίσης θα κάνει την προπόνησή σας πιο απαιτητική καθώς προσομοιώνει το τρέξιμο σε ανηφόρα. Όσο μεγαλύτερη, τόσο πιο δυναμικά αποτελέσματα.

Αλλάξτε την ταχύτητά σας

Η αλλαγή της ταχύτητας και της έντασής σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας θα κάνει το σώμα σας να «ξυπνήσει» και θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Ενσωματώστε το HIIT

Η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας στον διάδρομο. Η εναλλαγή μεταξύ «εκρήξεων» άσκησης υψηλής έντασης και σύντομων περιόδων ανάπαυσης θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το μεταβολισμό και την αντοχή σας.

Χρησιμοποιήστε βάρη

Το να κρατάτε ένα μικρό βάρος ή να φοράτε βαριά ρούχα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ένταση της προπόνησής σας και να προκαλέσετε περαιτέρω τους μυς σας.

Δοκιμάστε διαφορετικά προγράμματα

Πολλοί διάδρομοι έχουν διάφορα προγράμματα και ρυθμίσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την προπόνησή σας και να αποτρέψετε την πλήξη. Πειραματιστείτε με διαφορετικές λειτουργίες, όπως διαστήματα σε ανηφόρα, cardio σταθερής κατάστασης και διαστήματα sprint για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares