Αυτή η καθημερινή συνήθεια σε παχαίνει

Κι όμως, κάτι φαινομενικά αθώο μπορεί να ανεβάζει το νούμερο στη ζυγαριά σου.

Φύλλις Νικολάου

Ανήκεις κι εσύ σε εκείνη την κατηγορία των ατόμων που συνδέουν την απόλυτη ευτυχία με ένα ζεστό κι απολαυστικό ντους μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά; Αν ναι, ήρθε η ώρα να βάλεις αυτή την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια στο μικροσκόπιο. Για την ακρίβεια, μάλλον θα σε δυσαρεστήσουμε γιατί αν θέλεις να διατηρήσεις το βάρος σου σε κανονικά επίπεδα, μάλλον θα πρέπει να τα αποφύγεις.

Για την ιστορία, κι εμείς βρίσκουμε αναμφισβήτητα ωραία και ελκυστικά αυτά τα μικρά χρωματιστά μπουκαλάκια με τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν που αναδίδουν γαργαλιστικές μυρωδιές φρούτων αναμεμειγμένων με το άρωμα μιας γλυκιάς απόλαυσης. Παρ’όλα αυτά, τελευταία μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Food Quality and Preference» έδειξε ότι η έκθεση μας σε μυρωδιές που σχετίζονται με φαγητά, είναι πολύ πιθανό να μας ξυπνήσουν το αίσθημα της πείνας.

Οπότε καλύτερα να απομακρύνεις τον πειρασμό από το μπάνιο σου προκειμένου να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου… άθικτη και μακριά από τον πειρασμό. Εξάλλου, υποστηρίζουν οι μελετητές, στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολλά scent-free προϊόντα!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares