Skip to main content

FOOD

Tο αποτοξινωτικό νερό που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος

Χρειάζεσαι μόλις 3 υλικά από την κουζίνα σου για να το φτιάξεις!


Κέλλυ Νόβακ

Το νερό, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και όλο τον χρόνο, είναι το Α και το Ω, για ένα υγιή οργανισμό. Έχει πολλά οφέλη, ένα από τα οποία είναι και η απώλεια βάρους. Παραμένοντας διαρκώς ενυδατωμένη αποβάλλεις όλους τους ρύπους και τις τοξίνες από τον οργανισμό, αλλά προσθέτοντας στο νερό σου και τα κατάλληλα υλικά, τότε τον βοηθάς να αποτοξινωθεί και να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό.

Τα παρακάτω 3 υλικά (τα οποία είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη στην κουζίνα σου), πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό, βοηθούν και στην απώλεια του βάρους! Τέλειο ε;

Λεμόνι

Είναι γνωστό πλέον ότι το νερό με το λεμόνι είναι ένα άκρως θρεπτικό και αποτοξινωτικό ρόφημα. Ο χυμός λεμονιού βοηθά στην αποβολή των τοξινών και την αλκαλοποίηση του αίματος. Βάλε λοιπόν σε μια μεγάλη κανάτα με νερό μερικές φέτες λεμονιού και στύψε τον χυμό από μισό λεμόνι. Το λεμόνι θα σε βοηθήσει στην πέψη, δίνει boost στο ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Μέντα

Καταπραΰνει το στομάχι και βοηθά την πέψη αλλά και το αναπνευστικό σύστημα. Επίσης, η μέντα θα δώσει μια πιο γλυκιά γεύση στο νερό, χωρίς φυσικά να έχει ζάχαρη.

Αγγούρι

Το αγγούρι είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό λαχανικό! Καταλαβαίνεις λοιπόν, τα αποτελέσματα που θα αποδώσει στον οργανισμό σου, ειδικά όταν το βάλεις στο νερό σου! Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

Πώς να φτιάξεις το αποτοξινωτικό νερό

Πρόσθεσε σε 3 λίτρα νερό, 4-5 φέτες λεμονιού, 4-5 φύλλα μέντας και μερικές φέτες αγγουριού. Βάλε λίγα παγάκια σε ένα ποτήρι και γέμισε με το ενυδατικό νερό! Διατήρησε στο ψυγείο και καλή σου απόλαυση!

Διαβάστε επίσης

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

FOOD

Φράουλες για πάντα: δες τα σούπερ οφέλη που σου προσφέρουν

Με ελάχιστες θερμίδες, γλυκιά γεύση και εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ, οι φράουλες είναι λατρεία!

FOOD

Τι οφέλη προσφέρει το ακτινίδιο στην υγεία σου

Το ακτινίδιο διαθέτει εξαιρετικό διατροφικό προφίλ και σου φέρνει πολλά οφέλη

Προτεινόμενα