4 απίστευτοι (και όμως αληθινοί) τρόποι για να τα... χάσεις - AllYou.gr

Search

 

4 απίστευτοι (και όμως αληθινοί) τρόποι για να τα... χάσεις

Ξέχνα τις εξαντλητικές δίαιτες. Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις!  

> FOOD ::
09 Αυγούστου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

1. Πιες ζεστό νερό: Μπορεί να θεωρείς ότι ένα ποτήρι παγωμένο νερό θα σβήσει την καλοκαιρινή δίψα σου, αλλά αν θέλεις να… σβήσεις μερικούς πόντους από το σώμα σου, καλό είναι να προτιμήσεις να πιεις νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Κι αυτό γιατί, όπως έχει αποδειχτεί, σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης (βλ. σε φουσκώνει), με αποτέλεσμα να καταναλώνεις μικρότερες ποσότητες φαγητού. 

2. Κλείσε την τηλεόραση: … και ειδικά αν συνηθίζεις να απολαμβάνεις το γεύμα σου μπροστά στη μικρή οθόνη. Ο λόγος είναι προφανής: σου αποσπά την προσοχή, με αποτέλεσμα να τρως περισσότερο.

3. Πρόσθεσε μπαχαρικά: Και πιο συγκεκριμένα πιπέρι καγιέν ή άλλα καυτερά μπαχάρια. Οι ειδικοί εξηγούν πως μ’ αυτό τον τρόπο μπορείς να αυξήσεις το μεταβολισμό σου κι επομένως να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων. 

4. Απόλαυσε το κρασάκι σου: Το καλύτερο, το φυλάξαμε για το τέλος. Για λόγους που δεν είναι γνωστοί, οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς οι γυναίκες που πίνουν καθημερινά ένα ποτήρι κρασί τείνουν να παίρνουν πιο δύσκολα βάρος, σε σχέση με εκείνες που απολαμβάνουν το γεύμα τους… ξεροσφύρι. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Baby, It's Too Hot Outside!

Τα Dos και Dont's για να επιβιώσεις από τον καύσωνα