4 απίστευτοι (και όμως αληθινοί) τρόποι για να τα... χάσεις

Ξέχνα τις εξαντλητικές δίαιτες. Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις!  

Μαρία Μυλωνά

1. Πιες ζεστό νερό: Μπορεί να θεωρείς ότι ένα ποτήρι παγωμένο νερό θα σβήσει την καλοκαιρινή δίψα σου, αλλά αν θέλεις να… σβήσεις μερικούς πόντους από το σώμα σου, καλό είναι να προτιμήσεις να πιεις νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Κι αυτό γιατί, όπως έχει αποδειχτεί, σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης (βλ. σε φουσκώνει), με αποτέλεσμα να καταναλώνεις μικρότερες ποσότητες φαγητού. 

2. Κλείσε την τηλεόραση: … και ειδικά αν συνηθίζεις να απολαμβάνεις το γεύμα σου μπροστά στη μικρή οθόνη. Ο λόγος είναι προφανής: σου αποσπά την προσοχή, με αποτέλεσμα να τρως περισσότερο.

3. Πρόσθεσε μπαχαρικά: Και πιο συγκεκριμένα πιπέρι καγιέν ή άλλα καυτερά μπαχάρια. Οι ειδικοί εξηγούν πως μ’ αυτό τον τρόπο μπορείς να αυξήσεις το μεταβολισμό σου κι επομένως να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων. 

4. Απόλαυσε το κρασάκι σου: Το καλύτερο, το φυλάξαμε για το τέλος. Για λόγους που δεν είναι γνωστοί, οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς οι γυναίκες που πίνουν καθημερινά ένα ποτήρι κρασί τείνουν να παίρνουν πιο δύσκολα βάρος, σε σχέση με εκείνες που απολαμβάνουν το γεύμα τους… ξεροσφύρι. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares