Skip to main content

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Kάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έτσι είμαστε φτιαγμένες: για να διαφέρουμε. Και αν περιμένεις μωρό, όπως εγώ, σίγουρα έχεις ήδη βιώσει απολύτως αυτή μας τη διαφορετικότητα.


Λένα Γρηγορίου

Είσαι έγκυος! Μαγική, υπέροχη η αίσθηση. Ποτάμι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Όλα γύρω σου μοιάζουν να είναι φτιαγμένα γι' αυτό το πλασματάκι που ΕΣΥ θα φέρεις στον κόσμο. Για το δικό σου μωρό. 

Ακόμα κι ο σύντροφος σου, εκείνος που μαζί του μοιράζεσαι και θα μοιραστείς το δικό σας μικρό-μεγάλο θαύμα, σου φαίνεται πως δεν είναι πια ο μοναδικός δικός σου άνθρωπος πάνω στη γη.

Άσε που κι όλα αυτά τα καινούργια άγνωστα, ως τώρα, για σένα "συμπτώματα" που γέμισαν τη μέρα σου δεν ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Πιο έντονο και πιο ενοχλητικό απ' όλα τα συμπτώματα, η πρωινή ναυτία! ΟΚ, όχι μόνο πρωινή, η μόνιμη, σχεδόν, ναυτία! 

Ξυπνάς το πρωί και εκεί που σκέφτεσαι να χαρίσεις στον αγαπημένο σου το ωραιότερο χαμόγελο σου, να' σου αυτό το ενοχλητικό σύμπτωμα της ναυτίας  σε κυριεύει ολόκληρη. Δεν είναι μόνο που ζαλίζεσαι, είναι που και όλα σου φέρνουν...αηδία. Τι κάνεις; Πώς το αντιμετωπίζεις; Πώς το ξεπερνάς; 

Πίστεψε με: 2 μικρά λιλά περικάρπια είναι ικανά να σε ανακουφίσουν αμέσως και να πάρουν μακριά αυτό το τόσο δυσάρεστο συναίσθημα. Είναι τα Sea Band. Μια ανακουφιστική, φυσική, εναλλακτική λύση, που έρχεται από την Αγγλία και βασίζεται στις πανάρχαιες αρχές της πιεσοθεραπείας

Μπορείς να τα βάλεις στους καρπούς σου πριν καν αρχίσεις  να έχεις αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα και θα δεις πως θα εμποδίσουν αποτελεσματικά, με ασφάλεια και φυσικό τρόπο να χαλάσει η μέρα σου από την ενοχλητική ναυτία της εγκύου.  

Τα Sea Band (Mama) είναι απολύτως ασφαλή, χωρίς παρενέργειες και είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν να ζήσεις τη χαρά της εγκυμοσύνης σου, απαλλαγμένη από πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές και... κάθε ώρας ναυτίες!

SEA BAND Family 01.jpg

Eίναι καλό να ξέρεις για το Sea-Band:

* Διατίθεται σε κουτάκι με 2 περικάρπια

* Έχει λιλά χρώμα

* Ενεργεί εξασκώντας πίεση στο σημείο πίεσης Nei-Kuan που βρίσκεται σε κάθε καρπό. Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να δράσει.

* Προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση  χωρίς να προκαλεί υπνηλία ή οποιαδήποτε άλλη παρενέργεια.

* Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως ή να φοριέται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται. 

* Πλένεται στο χέρι με σαπούνι ή με ένα ήπιο καθαριστικό. 

* Παρατεταμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο των χεριών. Σε τέτοια περίπτωση, αφαίρεσε απλά τα περικάρπια.

Πώς θα φορέσεις σωστά το Sea-Band: 

1. Τοποθέτησε τα τρία μεσαία δάχτυλα στο εσωτερικό του καρπού σου με την άκρη του τρίτου δαχτύλου στην πτυχή του καρπού. Το σημείο Nei-Kuan βρίσκεται ακριβώς κάτω από την άκρη του δείκτη σου μεταξύ των δύο κεντρικών τενόντων.

2. Tοποθέτησε το κουμπί με την όψη προς τα κάτω, πάνω στο σημείο Nei-Kuan. Κάνε ακριβώς και στο άλλο χέρι.

3. Για να είναι αποτελεσματικό το Sea-Band, πρέπει να φορεθεί ένα περικάρπιο σε κάθε καρπό. 

Θα το βρεις μόνο στα φαρμακεία και το www.healthy-scoop.com.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, Λ.Ιωνίας 166, Τ.Κ. 111 44 Αθήνα, τηλ: 210 2014306, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.kite.gr.

Διαβάστε επίσης

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

6 είδη άσκησης ιδανικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Τι να επιλέξετε ώστε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε στους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

7 τρόποι να αποβάλετε το stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εμφάνιση stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να το καταπολεμήσουμε

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Γιατί οι γυναίκες λαχταρούν συγκεκριμένες τροφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Τi είναι αυτό που κάνει τις μισές τουλάχιστον εγκυμονούσες στην Αμερική να ζητούν πίκλες για σνακ;

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!