Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Πονοκέφαλος: αντιμετώπιση σε 2 λεπτά

Ένας παράδοξος τρόπος να σταματήσεις αυτόν τον επίμονο πόνο στο κεφάλι, είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες αυτού του βίντεο.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Πριν περίπου ένα μήνα, βρέθηκα κυριολεκτικά μια μέρα στο κρεβάτι λόγω ενός πονοκεφάλου. Τα παυσίπονα δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά, εγώ είχα εξαντληθεί και το Google είχε πάρει φωτιά για το πως στο καλό μπορεί να φύγει ο πονοκέφαλος. Κάπου εκεί, λοιπόν, ανακαλύφθηκε το βίντεο με τον πολύ ελκυστικό τίτλο: How To Get Rid Of Headache Or Migraine In 2 Minutes Or Less (δηλαδή πως να ξεφορτωθείς τον πονοκέφαλο ή την ημικρανία σε 2 λεπτά ή λιγότερο).

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο έχει ανέβει το 2012 και μέχρι σήμερα έχει 2 εκατ. views. Σε αυτό, ένας κύριος δίνει απλές οδηγίες που έχουν να κάνουν με την αυθυποβολή. Τα βήματα που προτείνει έχουν ως εξής.

Βήμα 1

Κλείσε τα μάτια σου και κάνε στον εαυτό σου τις ακόλουθες ερωτήσεις: σε ποιο σημείο του κεφαλιού σου πονάς περισσότερο; Τι χρώμα έχει ο πόνος; Ποιο είναι το σχήμα του;

Βήμα 2

Πες τις απαντήσεις σου φωναχτά

Βήμα 3

Κάνε τα παραπάνω 4 φορές.

 

 

Έτσι, λοιπόν, υποστηρίζει ότι θα σου περάσει ο πονοκέφαλος. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με πολλούς να αναφέρουν ότι όντως δούλεψε το κόλπο. Εγώ δεν το δοκίμασα γιατί το βρήκα αστείο. Αλλά εσύ, μπορείς. Αν το κάνεις, στείλε ένα μήνυμα να μου πεις αν πέτυχε ή αν αυτό το βίντεο έχει γίνει τσάμπα viral.

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department