Πού συχνάζουν όσοι νιώθουν naturally high;

Στο καινούριο μπαρ με τα τέλεια ποτά, στο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο ή μήπως σε πόλεις του εξωτερικού; Τίποτα από όλα αυτά. Θα νιώθεις φυσικά ανεβασμένη εάν συχνάζεις στο πάρκο της γειτονιάς σου. Επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Όσοι ζούμε στις πόλεις, μόλις πάμε μια εκδρομή, ξαφνικά αρρωσταίνουμε. Εισπνέουμε, βλέπεις, πολύ οξυγόνο, και ο οργανισμός μας δεν το έχει συνηθίσει. Σου έχει συμβεί, έτσι; 

Γνωρίζουμε καλά ότι η ζωή στη φύση κάνει καλό στην υγεία μας, σωματική και ψυχική, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τόπο κατοικίας.

Είμαστε καταδικασμένοι; Όχι!

Οι επιστήμονες λένε ότι ακόμα και μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο μπορεί να αποδειχθεί τονωτική. Και δεν μας λένε να πηγαίνουμε κάθε μέρα- δεν προλαβαίνουμε άλλωστε. Μόλις 30 λεπτά την εβδομάδα είναι αρκετά! 

Τόσο λίγα λεπτά κι όμως τόσο πολλά οφέλη: Αύξηση της φυσικής δραστηριότητας, χαμηλότερη εμφάνιση υπέρτασης και μειωμένες πιθανότητες κατάθλιψης. 

Μόλις βρήκες έναν ακόμα λόγο να προθυμοποιηθείς να πας το σκύλο του πολυάσχολου γείτονα βόλτα στο πάρκο. Εκτός κι αν δαγκώνει. Ο γείτονας.  


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares