Ετοιμάσου για επιδέσμους – μικρούς υπολογιστές

Η ιατρική περνάει σε άλλο επίπεδο με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Μέχρι σήμερα, αυτό που ξέρουμε είναι τους απλούς επιδέσμους που βοηθάνε τις πληγές μας να κλείσουν. Όμως, όπως φαίνεται, είναι θέμα χρόνου να… ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε καθώς η τεχνολογία θα κάνει πραγματικά θαύματα.

Τα νέα έρχονται από το Swansea University και αφορούν new age επιδέσμους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες εκεί, στο προσεχές μέλλον θα υπάρξουν επίδεσμοι οι οποίοι εκτός από το να μας βοηθάνε στις επούλωση των πληγών, θα μπορούν να μεταφέρουν χρήσιμες πληροφορίες στο γιατρό μας για την πορεία των εκάστοτε τραυμάτων μας.

Οι ειδικοί ευελπιστούν τα νέα αυτά προϊόντα να μπορούν να είναι έτοιμα για δοκιμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Μέχρι σήμερα, ως γνωστόν, ένας ασθενής πρέπει μετά την επίδεση, να πάει πίσω στο γιατρό του για να ελεγχθεί η πορεία του τραύματος του. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι μολύνσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αφού γίνουν πραγματικότητα αυτοί οι επίδεσμοι, οι οποίοι θα κάνουν προφανώς πιο εύκολη τη θεραπεία, στόχος φυσικά είναι να μπορέσουν να είναι και οικονομικά προσιτοί. Γιατί τι να τις κάνεις τις ανακαλύψεις, όταν δε μπορούν να αξιοποιούνται από την πλειοψηφία;

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares