Θα εκπλαγείς όταν μάθεις τη σχέση υγείας και γλουτών!

Μια σχετική έρευνα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Επειδή όλες μας θέλουμε να χάσουμε και από κάπου, για να φορέσουμε το μπικίνι μας (αν όχι το brazilian μας) με δόξα και τιμή στις ελληνικές παραλίες, νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε για κάποιες σημαντικές έρευνες. 

Ήξερες ότι η μεγάλη περιφέρεια αποτελεί σημείο ερωτισμού και ελκύει ιδιαίτερα τους άντρες, καθώς τους παραπέμπει ασυναίσθητα στην ικανότητα της γυναίκας να γίνει μητέρα. Είναι, φυσικά, καθαρά ψυχολογικό το θέμα καθώς δεν συνδέεται η γονιμότητα με την περιφέρεια, ούτε με τη στενή ή φαρδιά λεκάνη.  

Τι γίνεται όμως με την περιοχή των γλουτών, όταν αυτοί είναι τύπου Καρντάσιαν ή έστω λίγο πιο περιορισμένης έκτασης;

Πρέπει να νιώθουν άβολα οι γυναίκες με στρογγυλεμένους γλουτούς; 

Μια έρευνα που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο του Oxford έρχεται για να κάνει αυτές τις γυναίκες να νιώσουν όχι μόνο καλύτερα αλλά και περισσότερο προνομιούχες από τις υπόλοιπες.

Και αυτό γιατί οι ειδικοί κατέληξαν στο ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερα οπίσθια είναι και εξυπνότερες (πώς νομίζεις ότι βγάζει η Κιμ τόσα χρήματα;) αλλά και πιο υγιείς από τις άλλες!

Σύμφωνα με τη μελέτη, όσες γυναίκες έχουν περισσότερο λίπος στους γλουτούς και τους μηρούς τους έχουν μικρότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν ασθένειες όπως ο διαβήτης καθώς και προβλήματα με την καρδιά τους.

Μήπως τώρα ευγνωμονείς τη μαμά σου που σου κληροδότησε αυτόν τον σωματότυπο; Μήπως από εδώ και στο εξής θα γκρινιάζεις λιγότερο για αυτό το σημείο του σώματός σου;

 

 


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares