Γιατί να μην κάθεσαι ποτέ μα ποτέ στην άμμο 

Ακόμη κι αν θες να βγάλεις την πιο ωραία σέλφι.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Φέτος το καλοκαίρι σε έχει πιάσει μια διάθεση να νιώσεις ελεύθερη. Να πετάξεις τα πρέπει του χειμώνα, να πετάξεις και το μαγιό σου αν το θες, να κυλιστείς στην άμμο...

Χμ, κάτσε, ένα λεπτό. Η ελευθερία έχει και τα όριά της. Γιατί στην άμμο μπορεί να χτίζεις τα πιο ωραία παλάτια και τις πιο καυτές ερωτικές ιστορίες, πάνω της όμως όχι, δεν επιτρέπεται να κάθεσαι. 

Χωρίς διάθεση διδακτισμού, δίχως να θέλω να το παίξω μεγάλη αδερφή ή απλά μαμά, σου προτείνω αυτές τις φωτό που βλέπεις στο Instagram με τις κοπέλες με μαγιό που κάθονται αμέριμνες (και σέξι) πάνω στην άμμο, να μην τις ζηλεύεις. 

Εκτός κι μαζί με άλλα, φέτος έχεις αποφασίσει να κάνεις γνωριμία με κάποιο βακτήριο. 

Εάν δηλαδή έχεις κάποιο δισταγμό σκεφτόμενη «βρε, λες η θάλασσα να μην είναι καθαρή;», σκέψου πόσα βακτήρια συγκεντρώνει η άμμος. 

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, και που δημοσιεύτηκε στην Επιστημονική Επιθεώρηση Περιβαλλοντικής Έρευνας και Τεχνολογίας, τα επίπεδα βακτηρίων στις αμμουδιές είναι 10-100 φορές πιο υψηλά από ό,τι στο νερό της θάλασσας. 

Ουπς! Κατάλαβες τώρα τι εννοώ; Θέλεις να νιώσεις ελεύθερη και ωραία; Στρώσε πετσετούλα, βάλε μια ψάθα, και χαλάρωσε. Άφοβα.

Περιμένω τις summer selfies σου με ανυπομονησία, να ξέρεις.
 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares