Η νύφη έσκασε!

Sos tips για να μη λιώσεις από την ζέστη στο γάμο.  

Νανά Χατζή

Ακολούθησε τα δροσερά και θαυματουργά  allyou tips και άφησε τον γαμπρό να λιώνει για σένα…

 

Βεντάλια η θαυματουργή: βάλ’ την στην τσάντα της κουμπάρας, για να μην ξεχαστεί με τίποτε.

Χαλάρωσε τον κορσέ: δεν είναι ανάγκη να είσαι πλήρως κουμπωμένη και ταμπουρωμένη σαν αστακός, από το σπίτι. Άσε όλους τους κορσέδες και τα κουμπιά χαλαρά και κούμπωσέ τα ένα λεπτό πριν βγεις από το αυτοκίνητο.

Πίνε πολύ νερό: μπορεί να μην είναι εύκολο να επισκεφτείς με το νυφικό την τουαλέτα, αλλά σε μια τέτοια δύσκολη μέρα, δεν έχεις άλλη λύση. Πρέπει να παραμείνεις ενυδατωμένη.

 

zestsena.jpg

Τσέκαρε αν υπάρχει air condition στο αυτοκίνητο που θα σε πάει στην εκκλησία και βέβαια μέσα στην εκκλησία.

Η γόβα στιλέτο να μπει στο τέλος: τα δωδεκάποντα εξουθενώνουν. Για να φτάσεις στην εκκλησία με μπαταρίες γεμάτες και για να αντέξεις μέχρι το πρωί, φόρα λευκές μπαλαρίνες και άλλαξέ τες κι αυτές ένα λεπτό πριν βγεις από το αυτοκίνητο.

Μην πιείς αλκοόλ: μπορεί να θέλεις κάτι για να χαλαρώσεις, αλλά το αλκοόλ σε συνδυασμό με την ζέστη θα σε ρίξει και θα σου ρουφήξει όλη την ενέργεια.

Απόφυγε να καπνίσεις: τα ίδια αρνητικά εφέ σε συνδυασμό με την πολύ ζέστη έχει και το τσιγάρο. Σε ένα γάμο στη Λάρισα που πριν από χρόνια ήμουν κουμπάρα, η νύφη ενώ δεν κάπνιζε, έκανε ένα τσιγάρο πριν την εκκλησία και ακριβώς μετά την τελετή λιποθύμησε. Στο γλέντι, είχα μείνει να σέρνω μόνη τον χορό με τον γαμπρό!

 

zestdio.jpg

Κατά την διάρκεια της τελετής, απομάκρυνε από κοντά σου τις λαμπάδες: μπορεί να επέμβεις λίγο στο ντεκόρ, αλλά οι μεγάλες λαμπάδες βγάζουν τρομερή ζέστη.

Συνεννοήσου με τον υπεύθυνο  του video να μην στέκεται από πάνω σου με τους προβολείς, γιατί θα σου λιώσει το μακιγιάζ.

Τέλος βάλε την κουμπάρα να σε φυσάει από πίσω με την βεντάλια: εξάλλου οι φίλοι στην δύσκολη στιγμή φαίνονται. Εν ανάγκη πες της οτι στο γλέντι θα πετάξεις την ανθοδέσμη και την ζαρτιέρα κατά πάνω της…

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares