Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Φθινόπωρο χωρίς έρωτα και smartwatch; #not

 

Eίδαμε κι ερωτευτήκαμε τα νέα ρολόγια Garmin


Ρόμυ Μελάνι

 

H γνωριμία μας έγινε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρία GARMIN, aka παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των smartwatch και συσκευών πλοήγησης. Εκεί πάθαμε και το coup de foudre με το ρολόι Fenix 6 που ανήκει στην super
γενιά των κορυφαίων smartwatch με GPS.



Το χαμε βέβαια υποψιαστεί από την ώρα που ακούσαμε το μότο της εταιρείας #BeatYesterday. Είχε αστεράτο σχεδιασμό, και πολύ ελκυστικές νέες λειτουργίες: Η πιο εντυπωσιακή απ αυτές η αυτονομία μπαταρίας που σε ορισμένες εκδόσεις θα σου χαρίσει  21 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και  80 ημέρες σε λειτουργία ρολογιού.
Αυτά τα ανθεκτικά, πλούσια σε τεχνολογίες ρολόγια, είναι σχεδιασμένα για φουλ πρόκληση και περιπέτεια- με εξελιγμένους παλμούς από τον καρπό, Pulse Ox, αισθητήρια πλοήγησης, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay, έξυπνες ειδοποιήσεις  και αν θες κι ακόμα περισσότερα, το χει. Ακου τώρα να δεις: Βελτιστοποίηση για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάντα ενεργή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη- 1.2" στο fēnix 6S, 1.3" στο fēnix 6, και ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 1.4" .To fēnix 6X Pro Solar  είναι το πρώτο ρολόι της Garmin που προσφέρει ηλιακή φόρτιση και χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει ακόμα παραπάνω τη ζωή της μπαταρίας.

Επειτα ήρθε η λατρεία που ονομάζεται vívoactive 4: Μπορείς να κατεβάζεις τα αγαπημένα σου τραγούδια ή λίστες, ακόμα κι εκείνα από τρίτους παρόχους μουσικής. Εντωμεταξύ, μένεις σε σύνδεση με έξυπνες ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ενημερώσεις ημερολογίου.
Με GPS, τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό ElevateTM, και πάνω από 20 προεγκατεστημένες εφαρμογές για αθλήματα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο όπως πιλάτες, γιόγκα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα και ακόμα παραπάνω, η σειρά vívoactive 4 είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες που θέλουν να συμμετέχουν στον  δραστήριο τρόπο ζωής που έχεις επιλέξει.


Στην εκδήλωση βρίσκονταν κορυφαίοι αθλητές από την #TeamGarminGreece όπως και πολλές ακόμη σημαντικές προσωπικότητες, εμείς δεν είχαμε μάτια όμως παρά μόνον για τα ρολόγια.
Παρουσιάστηκαν επίσης το  VenuTM το οποίο είναι το πρώτο Garmin smartwatch με φωτεινή οθόνη AMOLED. Η οθόνη AMOLED του Venu δίνει ζωή στην προπόνηση με περισσότερες από 40 ασκήσεις με γραφικά για προπόνηση ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες, ενώ η μέθοδος ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές απευθείας από το ρολόι.
Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας όλο το εικοσιτετράωρο και αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Στις εξελιγμένες μετρήσεις υγείας και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνονται νέα εξελιγμένη ανάλυση ύπνου με pulse ox, νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοών, ειδοποιήσεις αφύσικων παλμών, παρακολούθηση έμμηνου κύκλου, παρακολούθηση στρες με υπενθυμίσεις χαλάρωσης, παρακολούθηση ενέργειας Body Battery™, νέα λειτουργία παρακολούθησης ενυδάτωσης, νέες δραστηριότητες αναπνοών και πολλά άλλα.
Αλλά και το Vivomove που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στο στυλ. Περιλαμβάνει τα  vívomove 3/3S, vívomove Style και vívomove Luxe. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού με πραγματικούς δείκτες που κινούνται και κομψές λεπτομέρειες. Με την κίνηση του καρπού, οι δείκτες βγαίνουν από τη μέση για να αποκαλύψουν μία κρυφή οθόνη που εμφανίζει δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ειδοποιήσεις ημερολογίου και πολλά άλλα. Η κορυφαία έκδοση vívomove Luxe έχει 42 χιλ στεφάνη και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και δυνατότητα επιλογής από ιταλικό δέρμα ή μεταλλικά μπρασελέ Milanese. Διαθέτει διπλή κρυφή οθόνη αφής AMOLED και κινούμενους δείκτες που αλληλεπιδρούν με τις λειτουργίες του smartwatch. Με φακό από ζαφείρι και κομψές λεπτομέρειες στο καντράν, το vívomove Luxe εκπέμπει κομψότητα και λειτουργικότητα όλη μέρα.  H έκδοση vívomove Style έχει 42 χιλ στεφάνη και πλαίσιο από αλουμίνιο με μία ποικιλία μεταλλικών φινιρισμάτων. Διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις (44χιλ και 39χιλ), τα vívomove 3/3S είναι ιδανικό αξεσουάρ, με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, κρυφή οθόνη αφής και μία σειρά από χρωματιστά λουράκια σιλικόνης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

ΥΓΕΙΑ

Μπορεί ο θηλασμός να σας προστατεύσει από μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ο θηλασμός είναι πολύτιμος τόσο για την υγεία σας όσο και για το νεογέννητό σας. Αυτή η εκπληκτική αλήθεια συχνά μένει ανείπωτη.

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η νηστεία είναι το καλύτερο εργαλείο αποτοξίνωσης για την υγεία σου

Ανεξάρτητα από το θρησκευτικό της υπόβαθρο, η νηστεία μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό μέσο φροντίδας για την υγεία σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.