4 κρύσταλλοι που αξίζει να βάλεις στη ζωή σου

Οι celebrities τις έχουν πάντα μαζί τους. Γιατί όχι κι εμείς;

Ζωή Γκόρου

Ladies, ας βάλουμε λίγο μαγεία στη ζωή μας κι ας είναι placebo. Οι κρύσταλλοι είναι το νέο αγαπημένο vanity αντικείμενο στην τσάντα της Adelle, της Miranda Ker και της Victoria Beckham που τους έχουν πάντα μαζί τους ή στο προσωπικό τους χώρο ενώ οι Λονδρέζες επισκέπτονται το κατάστημα She's lost control για να βρουν τη δική τους. Φυσικά οι άποψη των ορθολογιστών ότι πρόκειται για ένα όμορφο παραμύθι είναι οι πιο πιθανή, δεν είναι όμως λίγοι οι υπερασπιστές των δυνάμεών τους που υποστηρίζουν ότι κάτω από πίεση κατά τη διάρκεια πειραμάτων, παρήγαγαν ηλεκτρική ενέργεια.

Αμέθυστος

Ο κρύσταλλος που έχει προστατευτικές ιδιότητες. Το βιολετί του χρώμα σε βοηθά να απεξαρτηθείς από τις κακές σχέσεις στη ζωή σου και να έχει ψυχική ισσοροπία.

 

 

Ροζ χαλαζίας

Ο κατάλληλος κρύσταλλος εάν περνάς χωρισμό ή απώλεια. Λένε ότι μάλιστα ανοίγει τους ορίζοντες για να χωρέσει η στιγμή της συγχώρεσης. Ακόμα, προσελκύει την αληθινή αγάπη κοντά σου.

 

 

Το μάτι της τίγρης

Περιέχει μέσα στο πορτοκαλί χρώμα της φωτιά και δύναμη οπότε είναι η κατάλληλη πέτρα για το γραφείο. Θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου.

 

 

Νεφρίτης

H κατάλληλη πέτρα εάν είσαι σε περίοδο προσωπικής αναζήτησης του ποια είσαι και που πας. Θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σε σχέση με τις ικανότητές σου και ταλέντα σου. Ακόμα φέρνει καλοτυχία.

 

 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares