Πήρες προαγωγή και έχεις πελαγώσει;

« To coaching στην πράξη», σε ενδιαφέρει…

Τζίνα Σπάρτακου

O Λάμπρος μόλις πήρε την προαγωγή που τόσο επιθυμούσε. Η ζωή του από την μια μέρα στην άλλη άλλαξε. Σίγουρα ο μισθός του αυξήθηκε, η αίσθηση ότι τα κατάφερε, τον γέμισε χαρά και υπερηφάνια, μόνο που το σύννεφο ευδαιμονίας διαλύθηκε σχεδόν από την πρώτη ημέρα.

Στο γραφείο άλλοι συνάδελφοι ζήλεψαν, άλλοι άλλαξαν στάση απέναντί του, κάποιοι τον αγνοούσαν καθώς δεν αναγνώριζαν την διευθυντική του θέση. Και πώς θα μπορέσει από εκεί που ήταν συναδελφός τους, να καταφέρει να τους διοικήσει; Και συγχρόνως να λύσει τα προβλήματα της δουλειάς που λόγω ευθύνης και νέας θέσης έγιναν βουνό; Από την ημέρα που ανέλαβε την καινούργια θέση έχει χάσει τον ύπνο του, αμάθητος όπως είναι στην διοίκηση και διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων. Μήπως θα ήταν καλύτερο να παραιτηθεί;

Για καλή του τύχη, ένας φίλος του πολύ επιτυχημένος μάνατζερ που βρέθηκαν να τρέχουν μαζί στο Άλσος Βεΐκου, του μίλησε για τα σεμινάρια coaching που εκείνου του άλλαξαν την ζωή…

Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο από την πιστοποιημένη Coach (EMCC-E.I.A Practitioner),  Σύμβουλο ανάπτυξης δεξιοτήτων,  ΝLP Practitioner, Ζωή Λιόλιου. Με το εύρημα της ιστορίας του Λάμπρου, η συγγραφέας μας μυεί στον τρόπο που ένας νέος προϊστάμενος μπορεί να βοηθηθεί στα δυσεπίλυτα προβλήματα που κάθε μέρα προκύπτουν.

Η λύση στην περίπτωση του νεοφώτιστου Λάμπρου, αλλά και στην δική μας, έρχεται μέσα από τα σεμινάρια του coaching, που  απ᾽ότι φαίνεται αποτελούν πλέον μονόδρομο για κάθε εργαζόμενο που θέλει να πετύχει τους στόχους του, να καλλιεργήσει τις δεξιότητές του, να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες μιας μεγάλης θέσης και βέβαια να επιτύχει στην καριέρα του.

Από τις εκδόσεις i Write

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares