#μενουμεσπιτι αγκαλιά με την Insomnia

Νύχτες καραντίνας: Τι συμβαίνει κι είναι όλοι ξύπνιοι στην πόλη;

Κατερίνα Ανδρομιδά

Θα έχεις ακούσει που λένε ότι ο μεσημεριανός ύπνος σε αποφορτίζει, είναι το ευεργετικό power nap μέσα στη μέρα (αυτός ο τύπος ύπνου που ξυπνάς και νιώθεις πως βρίσκεσαι σε άλλο γαλαξία, που αμφιαταλαντεύεσαι αν ζεις Ελλάδα ή Κούβα) ενώ ο βραδινός ύπνος είναι αυτός που σε αναζωογονεί για να υποδεχτείς ανανεωμένη σωματικά και πνευματικά την νέα ημέρα.

 

 

Τι γίνεται, όμως,  στην περίπτωση που ο ύπνος σε έχει απαρνηθεί;

Ειδικά αυτή τη περίοδο του κορωνοϊού είσαι στο favourite list των ονομάτων που επισκέπτεται η αϋπνία!

Η ανησυχία, το συσσωρευμένο στρες, οι υποχρεώσεις της σχολής σου ή της δουλειάς που συνεχίζουν να σε βασανίζουν και στο σπίτι, μαζί με πολλούς άλλους λόγους,  είναι η αφορμή για να ανανεώσεις το playlist σου σε ρυθμούς... ταξιδιάρικους αλλά και να αξιοποιήσεις το playstore σου για να κοιμηθείς σαν πουλάκι!

 

 

Σου έχω ιδέες

Επειδή το φθινόπωρο κρατάει μόλις ένα μήνα, το Sleepmaker Rain σου προσφέρει τη ποικιλία από ήχους βροχής που χρειάζεσαι για να αποκοιμηθείς...στο λεπτό. Θες ψιχάλες; Θες καταιγίδες;

 

 

Το Dream:ΟΝ: είναι μια εφαρμογή για εσένα που πρωταγωνιστείς κάθε βράδυ σε όνειρα σκηνοθετημένα όπως τα επεισόδια της 10ης εντολής. Τέλος οι εφιάλτες! Μόνο λιβάδια!

 

 

Το Ambiance θα σου κάνει ακουστική περιήγηση σε δάση, ακρογιαλιές και θα σε ξυπνήσει με το ringtone που εσύ θα φτιάξεις με τους ήχους της φύσης που προτιμάς. Τι άλλο θες;

 

 

Οοοομ... Το Pzizz θα σου μάθει τεχνικές energizer και διαλογισμό για να κοιμάσαι όρθια... 

Αν πατάς το snooze προτού συμπληρώσει 5 δευτερόλεπτα ο ήχος από το ξυπνητήρι, ενεργοποιώντας το Sleep Time δεν θα  θες να ξυπνήσεις ποτέ για να τον ακούσεις όλο! Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί αισθητήρες που διαθέτει το κινητό σου με αποτέλεσμα να αναγνωρίζει τις κινήσεις σου και το στάδιο του ύπνου στο οποίο βρίσκεσαι, ξυπνώντάς σε όποτε πρέπει!

 

 

Το  Relax and Sleep είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Αυτό –ύπνωση και delete όσων προηγήθηκαν μέσα στη μέρα! 

 

 

 

Alarm tunes (φυσικά)!  Μια εφαρμογή για να φτιάξεις τη playlist με τα αγαπημένα σου τραγούδια, που θα σε κάνει να αποκοιμηθείς με τα ακουστικά στα αυτιά...

Extra bonus: Αν σου έλειψε το έξω και ο γαλήνιος  ύπνος, βάλε Παυλίδη και θα φτάσεις ως την άλλη άκρη του κόσμου (απαραίτητη προϋπόθεση  κλειστά μάτια).

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares